asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

Verjame v usodo

D. F., Vklop, 04.09.2017 18:00:00

Kaspar Capparoni iz serije Jezero skrite ljubezni – zaradi ljubezni je sprejel nekaj neumnih odločitev.

Delite na:
Verjame v usodo

Po slovesu telenovele Zbudil bi se s teboj se na naše televizijske zaslone znova vrača italijanska serija Jezero skrite ljubezni (Al di là del lago), v kateri spremljamo starega znanca iz serije Komisar Rex, Kasparja Capparonija.

Zgodba serije nas popelje v majhno italijansko vas, ki se nahaja ob robu jezera in skriva mračne skrivnosti iz preteklosti. Glavna junakinja Barbara (Gioia Spaziani) poskuša po tragični izgubi partnerja znova zaživeti s sinom Lorenzom (Brando Pacitto) in novim partnerjem Lucom (Kaspar Capparoni). A njeno življenje kmalu razburkajo temačne sence iz preteklosti, zato se je prisiljena soočiti s svojimi največjimi strahovi.

Dolgoletna poklicna pot

Kaspar Capparoni (pravo ime Gaspare), eden najbolj cenjenih in priljubljenih italijanskih igralcev, ki ima za sabo dolgo in uspešno poklicno pot, je zaslovel šele z vlogo Giulia Draga v seriji Elisa di Rivombrosa (2003). Zatem so ponudbe za vloge sledile ena za drugo, pri nas pa smo lahko igralca še pred kratkim spremljali v glavni vlogi italijanske različice (oziroma nadaljevanja) serije Komisar Rex. 53-letni igralec je leta 2011 v Italiji nastopil v resničnostnem šovu Zvezde plešejo, v katerem je zmagal. Pestra pa ni le njegova poklicna pot, temveč tudi zasebno življenje, ki bi ga lahko brez težav primerjali z zgodbo iz telenovel.

Njegova velika ljubezen

Kaspar je že sedem let srečno poročen z nekdanjo manekenko Veronico Maccarone, s katero sta ljubezen okronala z dvema otrokoma. Čeprav je med zakoncema kar 18 let razlike, je njuna zveza trdna, drug drugega pa opisujeta kot sorodni duši, ki se nista srečali po naključju, temveč je vmes posegla usoda. »Ljubim svojo ženo; prepričan sem, da je ona moja druga polovica, ki mi jo je namenila usoda. Že od samega začetka sem vedel, da bova končala skupaj. Z Veronico sem rad preživljal čas in želel sem si, da bi bila za vedno ob meni. Bila sva zelo neučakana, nisva se želela ubadati z zamudnimi pripravami na poroko, zato sva preprosto pobegnila. Najina poroka je potekala pred matičarjem in dvema neznancema, ki sta nama priskočila na pomoč kot priči. Te odločitve nisem nikoli obžaloval,« je za italijanske medije v enem izmed intervjujev priznal svetlolasi igralec.

To pa ni njegova edina ljubezenska dogodivščina: svojo prvo ženo, Tunizijko Ashraf Ganouchi, je ugrabil, saj se njena družina ni strinjala z njuno zvezo. Zaradi tega je bil leta 2003 aretiran zaradi obtožb zlorabe in ugrabitve – prijavila ga je družina njegove žene. Na srečo je bil kmalu oproščen vseh obtožb. Po ločitvi od prve žene ni smel videvati svojih otrok, zato je zapadel v depresijo in razmišljal celo o samomoru. A so se stvari na srečo uredile.

Hči po očetovih stopinjah

Igralec je ponosen oče štirih otrok. Iz prvega zakona ima 24-letno hčer Sheherazade in 17-letnega sina Josepha, s sedanjo ženo Veronico pa sta zakon okronala z 9-letnim sinom Alessandrom in 4-letno hčerko Daniel. Več kot očitno se je najstarejša hči podala po očetovih stopinjah, pred kratkim je debitirala v vlogi manekenke, obenem pa se posveča študiju igre. »Ponosen sem na svojo najstarejšo hčer. Priložnost sem jo imel videti na odru v gledališču in priznati moram, da me je pustila brez besed. V krvi ima tisti poseben občutek za uporabo ustreznih gest, ironije, sarkazma in pravega tona glasu, česar se nihče ne more naučiti. To ti je dano ali pa ne. Ko se bo enkrat uveljavila, bo brez dvoma nizala uspeh za uspehom, o tem sem prepričan,« je ponosen oče.

Prihodnji projekti

Maja letos je televizijska hiša RTI potrdila snemanja druge sezone serije Solo per amore, v kateri Kaspar nastopa v vlogi komisarja Giordana Teste, ki bo tokrat osrednji lik zgodbe. Snemanja že potekajo, točen datum izida pa ostaja neznan. Kaspar je prepričan, da ima ta serija vse ustrezne sestavine, ki zagotavljajo uspeh doma in v tujini. »V Italiji imamo ogromno nadarjenih ljudi, ki ustvarjajo dobre, kakovostne projekte, a nas na žalost ovira jezik. Moramo si ustvariti svoj prostor na trgu, s pomočjo katerega bomo svoja dela ponudili tujini, saj si zaslužijo biti videna,« je še dodal.