ženska misli Dobra karma

Covid-19 in popoln vodič po vitaminu D

Stefano Bozzini Svet24.si

VIDEO: Ženi pred bolnišnico igral podoknico, a ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

jurij-toločko, margo Odkrito.si

Igralec se je poročil s seks lutko

tina maze Njena.si

Tina Maze se je tako poslovila od prijatelja

Adele v novi službi

kl, 25.10.2020 11:07:34

Britanska pevka se je preizkusila kot televizijska voditeljica šova, v katerem je zaslovela.

Delite na:
Adele v novi službi
Adele v vlogi voditeljice v šovu Saturday Night Live nbc

Svojo premierno voditeljsko vlogo je Adele začela v televizijskem šovu "Saturday Night Live", ki jo predvaja ameriška televizija NBC.

Šov je ena od stalnic te televizije in eden najbolj priljubljenih v ZDA. Predvajajo ga že od leta 1975. Gre za humoristično oddajo, ki ga vsakič vodi ena od zvezd iz popularne kulture, ki oddajo začne z uvodnim monologom, potem pa nastopa v skečih z gosti, v šovu pa vedno nastopi tudi glasbeni gost.

In prav ta šov jo je pred 12-imi leti "izstrelil med zvezde tudi na ameriškem nebu.

"Vem, da sem videti zelo zelo drugačna od takrat, ko ste me nazadnje videli," je v otvoritveni napovedi povedala Adele in s tem namignila na to, da se je na ameriških televizijah zadnjič pojavila pred tremi leti, ko je prejela Grammyja, in na to, da je pred kratkim izgubila precej kilogramov.

"Vendar moram, zaradi vseh teh omejitev zaradi Covida, potovati z manj prtljage in sem lahko pripeljala samo polovico sebe," se je našalila, "in to je tista polovica, ki sem jo izbrala," je povedala s tipičnim britanskim humorjem.

V tem slogu je tudi nadaljevala in povedala, da ima veliko tremo, kot vedno pred nastopi v živo in da bi raje "nase nadela še kakšno lasuljo (po katerih je sicer znana - op.p.) in spila kakšen kozarček vina, ali pa šest, in videla, kaj bo." Za tremo pa ima še en razlog, je povedala - in sicer, da veliko preklinja. In pokazala je posnetek iz njenega koncerta v Glastonburyju, kjer je v nagovorih občinstvu med pesmimi velikokrat povedala "besedo na f". Sicer pa si poglejte njen otovoritveni nagovor (v angleščini):

Seveda se ni mogla izogniti tudi petju. V skeču, ki je bil parodija na šov Sanjski moški (in ki si ga lahko ogledate pod člankom), je nastopila kot ena izmed tekmovalk in povedala, da je v šov prišla, ker so ji v življenju večkrat "zlomili srce: prvič pri 19-ih, potem - precej slavno - pri 21-ih, in potem - še bolj slavno - pri 25-ih," je rekla in s namignila na naslove svojih prvih treh albumov.

adele 2.JPG
Adele v skeču z vedeževalko
nbc

V drugem je zaigrala Angležinjo, ki je obsedena z pobarvankami, in ki obišče grad, v katerem straši, tam pa ji iz dlani prerokuje vedeževalka. "Zanima me, ali vidite karkoli v zvezi z mojim delom v prihodnjem letu?" jo vpraša Adele. Vedeževalka pa odgovori: "Nobenih koncertov ne vidim, samo barvanje." in seveda s tem namigne na to, da je zaradi pandemije svet ostal skoraj brez glasbenih prireditev. Tudi Adele je morala odpovedati vrsto koncertov.

Adele je televizijski šov, ki ga je vodila, posvetila tistim, ki so "v prvih vrstah v boju proti Covid-19", od katerih so nekateri bili tudi povabljenci v občinstvo šova, ki je v živo potekal iz New Yorka.

Po mnenju kritikov pa je svoje delo opravila izvrstno.