zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Burakov nerojeni sin že pridno služi

M.Š., Vklop, 07.04.2019 20:01:55

Bosta Burak Özçivit in njegova žena z rojstvom sina res »mastno« zaslužila?

Delite na:
Burakov nerojeni sin že pridno služi
Burak Özçivit promo

Karan, še nerojeni otrok turškega zvezdnika, že ima profil na Instagramu in ta čas blizu sto tisoč sledilcev. Govori se, da bo takoj po rojstvu postal prepoznaven obraz nekaterih blagovnih znamk.

Burak Özçivit in Fahriye Evcen že odštevata dneve od rojstva svojega prvorojenca. Kot pišejo turški mediji, naj bi mali Karan na dan privekal 10. aprila, mnoge pa je pred kratkim zmotilo dejstvo, da ima otrok še pred rojstvom uradni profil na Instagramu, ki mu sledi že blizu sto tisoč sledilcev. Zlobni jeziki namigujejo, da nameravata bodoča starša z dojenčkom zaslužiti: Karan naj bi kmalu postal prepoznavni obraz nekaterih kozmetičnih in prehrambenih znamk za otroke. Burak je v nedavnem odgovoru potrdil, da sta s Fahriye skupaj izbrala ime, na hitro pa odklonil pogovor o otrokovem profilu na družbenih omrežjih.

13-tele-burak-fahriyje.jpg
Fahriye je s svojimi sledilci delila ime njunega prvorojenca – Karan.
Instagram

Sicer pa je splošno znano, da Burak in njegova lepa žena te dni največ zaslužita prav z oglasi. Pred slabim mesecem se je 35-letni zvezdnik nadaljevanke Moja boš mudil v Uzbekistanu, kjer je podpisal pogodbo z eno od tamkajšnjih gradbenih podjetij. Za nekaj reklamnih spotov naj bi dobil nekaj več 300 tisoč evrov, pojavila pa so se namigovanja, da naj bi ta denar zahteval za srečanje s tamkajšnjimi oboževalkami. Podobno kot naj bi za večerjo z 80 oboževalkami v Kuvajtu prejel vrtoglavih pol milijona evrov.

Je pa Burak že odpovedal vsa potovanja zunaj Turčije, saj se datum poroda nezadržno bliža, zato bi rad zadnje dneve preživel ob ženi. Ob tem se pospešeno pripravlja na snemanje nove sezone serije Ertuğrul (gre za zgodovinsko sago o Ertuğrulu, očetu Osmana I. (1299–1326), ustanovitelja velikega Osmanskega cesarstva) konec aprila, snemal pa naj bi tudi dokumentarec o brazilskem nogometašu Alexsandru de Souzi, ki je med letoma 2004 in 2012 igral za turški Fenerbahçe.

13-tele-burak-sulejman.jpg
Burak je že igral v zgodovinski sagi: kot Sulejmanov komornik Bali beg je igral v nadvse priljubljeni seriji Sulejman Veličastni.
promo

Otroci slavnih na Instagramu:

Čeprav so tako turški mediji kot številni drugi obsodili odločitev zakoncev Özçivit, to med zvezdniki sploh ni tako redek pojav. Če naštejemo samo nekatere zvezde telenovel: William Levy in Elizabeth Gutiérrez skrbita za družbena profila otrok, 12-letnega Christopherja in osemletne Kailey, prav tako za profil sina Joaquina skrbita zvezdnik Juan Pablo Raba in njegova žena Monica Fonseca, Juan Carlos García in žena Yuvanna Montalvo pa sta hčerki Fernandi Isabelle ustvarila profil ob rojstvu.

13-tele-burak-film.jpg
Zadnja filma, ki ju je posnel, nista prinesla veliko uspeha. Burak in Fahriye na premieri akcijskega vojnega filma Can Feda (Žrtvovanje) aprila lani.
promo (imdb)

Objavljeno v reviji Vklop št. 13, 28. 3. 2019.