ryan wesley routh Svet24.si

Poskus atentata: s puško v grmovju je Trumpa ...

alkotest, policist, voznik, nadzor, splošna Svet24.si

Na cesti pijani kot na veselici; neslavni rekorder...

410167490_683711440538299_444785036928894066_n Necenzurirano

Divji zahod v zdravstvu: čiščenje krvi za 5.000...

fajon leyen golob pl Reporter.si

Ozadje odstopa Tomaža Vesela: kdo je torpediral ...

Đoković Del Potro Ekipa

Velik športnik, velik človek: Đoković uslišal...

nino-ošlak 1 - naslovna Revija Stop

Nino Ošlak iskreno: Ničesar ne bi spremenil

Primož Roglič Ekipa

Hude obtožbe na račun Rogličevih šefov: Silili...

Predstavljen najtanjši telefon na svetu, kmalu na voljo tudi pri nas

IV, 05.09.2024 08:24:23

Po julijski predstavitvi na Kitajskem je napočil čas za tretjo generacijo Honorjeve zložljive serije za globalni trg. Sejem IFA je odlična priložnost, da tehnološki velikani predstavijo svoje dosežke v letošnjem letu. Honor je to priložnost izkoristil in na pladnju predstavil nove naprave.

Delite na:
Predstavljen najtanjši telefon na svetu, kmalu na voljo tudi pri nas
HONOR Magic V3 CU

Veliko prahu je dvignila tudi Honorjeva nova umetna inteligenca, integrirana v naprave. Samsung je januarja sprožil val umetnih inteligenc, ki so integrirane v napravah, zdaj pa vsi po vrsti predstavljajo svoje dosežke. Honor je resno zavihal rokave in predstavil svoje inovacije na tem področju.

honor-magic-v3
HONOR Magic V3
IV

HONOR Magic V3 je trenutno najtanjši zložljivi telefon na svetu, saj meri zgolj 9,2 mm v debelino, kar mu skupaj z lahkim ohišjem, težkim le 226 gramov, zagotavlja odlično prenosljivost. Ta dosežek je rezultat uporabe 19 inovativnih materialov in 114 mikrostruktur, kar napravo postavlja v ospredje tehnološkega napredka na področju zložljivih telefonov.
Eleganca se odraža tudi v njegovem dizajnu, saj kamera z osmerokotnim modulom daje občutek enotnosti ohišja in zadnje kamere. V material ohišja so vgrajena posebna vlakna, ki zagotavljajo kar 40-krat večjo odpornost proti udarcem. HONOR Magic V3 je opremljen z lastno razvitim tečajem HONOR Super Steel Hinge, ki omogoča do 500.000 ciklov zlaganja in se ponaša s certifikatom SGS za vzdržljivost.

honor-magic-v3
HONOR Magic V3
IV

Telefon je opremljen z dvema zaslonoma: zunanjim 6,43-palčnim in 7,92-palčnim notranjim zložljivim zaslonom. HONOR je pri tej napravi posebno pozornost namenil tudi udobju uporabnikov, saj vključuje več funkcij za zaščito oči, vključno s tehnologijo AI Defocus Display, ki omogoča prilagoditev svetlobe zaslona glede na uporabnika.


Pod pokrovom se skriva 5150 mAh baterija tretje generacije iz silicijevega ogljika, ki jo podpira 66W žično polnjenje in 50W brezžična funkcija HONOR SuperCharge. Na testu bomo videli, koliko v praksi drži ta baterija.

Za ljubitelje fotografije je tu sistem kamer HONOR Falcon, ki vključuje 50 MP periskopsko telefoto kamero, 50 MP glavno kamero in 40 MP ultra širokokotno kamero. Ta fotografski sistem zagotavlja zajemanje kakovostnih fotografij v vseh pogojih, tudi v najtežjih nočnih.
Na voljo sta tudi inteligentni funkciji Magic Portal in HONOR AI Motion Sensing, ki omogočata hitro in natančno zajemanje posnetkov. S podporo Googlovega oblaka je dodatno izboljšana produktivnost z orodji, kot so HONOR AI Eraser, Face to Face Translation in Translation v HONOR Notes, ki so posebej zasnovana za izpolnjevanje potreb poslovnih in profesionalnih uporabnikov.

honor-magic-v3
HONOR Magic V3
IV

Honor je letos naredil dva koraka naprej. Napravo je vizualno izboljšal glede na prejšnjo generacijo ter dodal vse pomembne funkcije, ki jih omogoča umetna inteligenca. Videti je svetla prihodnost za podjetje Honor. Seveda velja še poudariti, da vse Honorjeve naprave podpirajo Googlove storitve (GMS).