minister, novo-mesto Svet24.si

Poklukar še ni zadovoljen s stanjem varnosti v ...

cg_solska_prehrana_1 Svet24.si

Na črnem seznamu šolskih kuhinj so hrenovke, ...

brinovc201401 Necenzurirano

Kriminalisti preiskujejo sumljiva izplačila ...

IMG-4189 Reporter.si

Sta Aleksandar Vučić in Zoran Janković ...

1juncaj Ekipa

Družina Junčaj tudi uradno prevzela Muro, ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

slovenija u17 gw Ekipa

Mar to pomeni, da je Slovenija dokončno izgubila ...

Flappy Bird se vrača: Legendarna mobilna igra bo ponovno na voljo po desetih letih

IV, 15.09.2024 23:04:17

Flappy Bird, ena izmed prvih velikih mobilnih iger, ki je med letoma 2013 in 2014 osvojila srca igralcev po vsem svetu, se vrača!

Delite na:
Flappy Bird se vrača: Legendarna mobilna igra bo ponovno na voljo po desetih letih
Flappy Bird CU

Ta preprosta, a nadvse zasvojljiva igra, kjer igralec vodi prikupno ptico skozi vrsto cevi, je hitro postala globalna uspešnica, ki je zasvojila tako mlade kot stare. Čeprav je bila njena priljubljenost ogromna, je izginila iz trgovin aplikacij skoraj tako hitro, kot se je pojavila. Sedaj, po več kot desetletju, se Flappy Bird vrača na mobilne zaslone.


Razvijalec igre, Dong Nguyen, je februarja 2014 igro odstranil iz trgovin, ker je čutil, da igra „uničuje življenje“. Kljub preprostemu konceptu je Flappy Bird povzročila ogromno navdušenja in hkrati frustracij zaradi svoje zahtevnosti. Igralci so tekmovali za vedno višje rezultate in poskušali premagati prijatelje, kar je igro dvignilo na nivo kultne klasike. Kljub nenadnemu koncu je Flappy Bird ostala v spominu kot ena izmed najbolj prepoznavnih mobilnih iger vseh časov.

flappy-bird
Flappy Bird
CU


Na uradni spletni strani Flappy Birda je bila nedavno objavljena novica, ki bo navdušila oboževalce po vsem svetu: Flappy Bird se vrača na pametne telefone! Razvijalec Dong Nguyen je v objavi izrazil navdušenje nad vrnitvijo igre in delil svoja občutja o času, ko je bil Flappy Bird na vrhuncu priljubljenosti.


„Pozdravljeni vsi, to sem res jaz! Še pred desetletjem sem bil glavna zvezda mesta in sem s svojimi 100 milijoni prijateljev dosegal nove višave. Žal sem moral pustiti slavo in žaromete za seboj, da bi se vrnil domov in ugotovil, kdo v resnici sem. Zahvaljujoč svojim super oboževalcem Flappy Bird sem osvežena, poživljena in pripravljena, da se ponovno dvignem v višave. Desetletna misija je vključevala pridobitev pravnih pravic in celo sodelovanje z mojim predhodnikom, da me je izpustil in oživil uradno igro Flappy Bird!“ je zapisal Nguyen.

flappy-bird
Flappy Bird
CU


Kaj lahko pričakujemo od vrnitve Flappy Bird?


Čeprav ni veliko podrobnosti o tem, kakšne novosti bo prinesla prenovljena različica igre, je očitno, da bo Nguyenova priljubljena kreacija zopet na voljo igralcem po vsem svetu. Zagon za igro ostaja enak: preprosta, a zahtevna mehanika, ki je nekoč zasvojila milijone, je še vedno glavni adut Flappy Bird. Vprašanje je, ali bo nova različica ohranila vse elemente, ki so igro naredili tako posebno, ali pa bo dodala kakšne sodobne nadgradnje in izboljšave.