minister, novo-mesto Svet24.si

Poklukar še ni zadovoljen s stanjem varnosti v ...

cg_solska_prehrana_1 Svet24.si

Na črnem seznamu šolskih kuhinj so hrenovke, ...

brinovc201401 Necenzurirano

Kriminalisti preiskujejo sumljiva izplačila ...

IMG-4189 Reporter.si

Sta Aleksandar Vučić in Zoran Janković ...

1juncaj Ekipa

Družina Junčaj tudi uradno prevzela Muro, ...

Alex Volasko in njegova Lara Njena.si

Alex Volasko razkril, kako je spoznal svojo Laro

slovenija u17 gw Ekipa

Mar to pomeni, da je Slovenija dokončno izgubila ...

Skočite iz okvirjev in odkrijte nove priložnosti na MOS-u!

Oglasno sporočilo, 15.09.2024 08:00:01

Delite na:
Skočite iz okvirjev in odkrijte nove priložnosti na MOS-u!

MOS 2024, največji in najpomembnejši sejemski dogodek v Sloveniji, bo med 18. in 22. septembrom na Celjskem sejmu ponovno odprl svoja vrata. Pod sloganom Skočite iz okvirjev letošnji MOS vabi vse, ki želijo preseči ustaljene okvire razmišljanja in odkriti nove priložnosti, inovacije in poslovne ideje.

MOS že več kot pet desetletij povezuje inovatorje, podjetnike in širšo javnost, ki iščejo navdih ter praktične rešitve za vsakdanje izzive. Letošnji MOS bo postregel s pestro ponudbo razstavljavcev, ki bodo predstavili preko 1.100 blagovnih znamk iz različnih industrijskih panog.

Raznolik program v petih segmentih

MOS 2024 bo razdeljen na pet ključnih segmentov, vsak pa bo obiskovalcem ponudil specifične vsebine in priložnosti za raziskovanje:

- MOS DOM bo navdušil vse, ki se zanimajo za gradnjo, prenovo in opremo doma. Trajnostne rešitve, kot so sončne elektrarne in toplotne črpalke, bodo obiskovalcem omogočile vpogled v prihodnost energetsko učinkovitega bivanja.

- MOS TURIZEM bo prava izbira za ljubitelje potovanj in lokalne kulinarike. Tukaj bodo predstavljene turistične destinacije, ki združujejo naravo, trajnost in kulturno dediščino.

- MOS TEHNIKA IN DIGITALIZACIJA bo predstavil najnovejše tehnološke rešitve za pametne domove, podjetja in industrijo. Obiskovalci bodo spoznali napredne digitalne rešitve, ki olajšujejo vsakdanje življenje in povečujejo produktivnost.

- MOS B2B bo ponudil številne priložnosti za mreženje in poslovno sodelovanje. V okviru MOS Business Days bodo podjetniki imeli možnost izmenjave izkušenj, spoznavanja novih poslovnih partnerjev ter učenja na številnih predavanjih in delavnicah.

- MOS PLUS bo poskrbel za vse, ki iščejo izdelke in storitve za prosti čas, zdrav način življenja in e-mobilnost. Poseben poudarek bo na kakovostnih izdelkih za otroke v Baby Center galeriji, ki bo poskrbela za zabavo in varnost najmlajših.

MOS Business Days – Ne zamudite edinstvene priložnosti

MOS Business Days bodo ponudili ekskluzivna predavanja in delavnice, namenjene podjetnikom in iskalcem zaposlitve. Število mest je omejeno, zato se pravočasno prijavite in izkoristite to edinstveno priložnost za mreženje in pridobivanje novih znanj.

Posebna ponudba vstopnic – 1+1 gratis

Ne spreglejte tudi posebne ponudbe vstopnic! V predprodaji lahko izkoristite akcijo 1+1 gratis in na MOS povabite še prijatelja ali poslovnega partnerja. Zagotovite si svoje na shop.ce-sejem.si!

Obiščite MOS, skočite iz okvirjev in odkrijte priložnosti, ki bodo obogatile vaše poslovno in osebno življenje. Se vidimo na Celjskem sejmu!