marta-kos sz Reporter.si

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi ...

Pamela Anderson Svet24.si

Nekdanja zvezdnica Obalne straže na rdeči ...

ivan pušnik Necenzurirano

V zgodbi TEŠ6 smrdi premog iz Indonezije. Za 50 ...

jansa logar pl Reporter.si

Se poskuša Anže Logar tako izogniti srdu Janeza ...

Victor Sanchez Primož Roglič Ekipa

Poziv trenerja Olimpije: Mi lahko kdo organizira ...

nino-ošlak 1 - naslovna Revija Stop

Nino Ošlak iskreno: Ničesar ne bi spremenil

Primož Roglič Ekipa

Hude obtožbe na račun Rogličevih šefov: Silili...

Na koncu še tablica HONOR MagicPad 2

IV, 05.09.2024 09:05:41

HONOR je predstavil tudi novo tablico MagicPad 2, ki združuje produktivnost in zabavo v elegantni in prenosni obliki. S ohišjem debeline le 5,8 mm in težo 555 gramov je idealna izbira za popotnike, ki potrebujejo zmogljivo, a lahko napravo.

Delite na:
Na koncu še tablica HONOR MagicPad 2
HONOR MagicPad 2 CU

Tablica ima 12,3-palčni zaslon Eye Comfort Display s frekvenco osveževanja 144 Hz, ki zagotavlja gladko in odzivno vizualno izkušnjo. S podporo dveh certifikatov TÜV tudi tablica skrbi za vaše oči s funkcijami, kot so AI Defocus Display in 4320Hz visokofrekvenčna zatemnitev PWM. Te tehnologije zmanjšujejo obremenitev oči tudi pri daljšem gledanju zaslona.

honor-magicpad-2
HONOR MagicPad 2
CU

Tablica ima certifikat IMAX-Enhanced, kar omogoča vrhunsko avdiovizualno izkušnjo pri predvajanju vsebin. S tehnologijo prostorskega zvoka, ki v primerjavi s predhodnikom razširi zvočno polje za 25 %, omogoča poglobljeno doživetje.

honor-magicpad-2
HONOR MagicPad 2
CU

Pod pokrovom se skriva procesor Snapdragon 8s Gen 3, ki omogoča hitro in učinkovito delovanje, od pisarniškega dela do igranja iger. Tablica je opremljena z veliko 10050 mAh baterijo ter podporo za 66W hitro polnjenje. Tablica deluje na novem sistemu MagicOS 8.0, ki omogoča napredne funkcije umetne inteligence. S funkcijo Magic Portal tablica omogoča prepoznavanje uporabnikovih ukazov in poenostavi večopravilnost. Funkcionalnosti, kot so prepoznavanje govora v besedilo, izboljšanje rokopisa in prepoznavanje matematičnih formul, še povečajo produktivnost in omogočajo uporabnikom, da dosežejo več v krajšem času.