pes potovanje letalo Svet24.si

Pogoji za potovanja s hišnimi ljubljenčki v ...

družina Svet24.si

Preverjeni načini, kako okrepiti življenjsko ...

1713869038-dsc7853-01-1713868842327 Necenzurirano

Tretja os: Dars izločil Turke, ki gradijo ...

urska bacovnik jansa bobo Reporter.si

Je Urška Bačovnik Janša vedela, kako grozljive ...

primoz roglic Ekipa24.si

Velik šok! Primož Roglič je že končal dirko ...

Tanja Žagar Njena.si

Miki o Tanji: Zame je ona najlepše bitje na svetu

lora klinc primoz roglic 19 Ekipa24.si

Soproga Primoža Rogliča je po njegovem odstopu ...

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa prišli so še …

IV, 17.06.2024 19:30:52

Minulo soboto smo v Štanjelu doživeli nepozabni večer "Pod zvezdami", ki je združil kraške dobrote in vrhunsko glasbo. Vrhunec dogodka je bil čarobni koncert Maje Keuc na idilični domačiji Vina Kobal. Ta ekskluzivna prizorišča letos gostijo tri izjemne koncerte z intimnim vzdušjem, kar je še dodatno popestrilo že tako čaroben dogodek.

Delite na:
Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa prišli so še …
Maja Keuc z bendom Ana Rojc

Pred tednom dni je domačija gostila razprodani koncert Klape Šufit, tokrat pa so ljubitelji vina in dobre glasbe uživali v pesmih z Majinega novega albuma "Sončnice". Njen nastop je bil svež, zanimiv in unikaten, kar je navdušilo prisotne. Med publiko so se znašli tudi znani obrazi, kot so igralec Uroš Smolej, vsestranska Danica Lovenjak in pevec Matjaž Kumelj, ki so uživali v vsakem trenutku čarobnega večera.

Uroš Smolej, Danica Lovenjak in Matjaž Kumelj
Uroš Smolej, Danica Lovenjak in Matjaž Kumelj
Ana Rojc

Danica Lovenjak
Danica Lovenjak
Ana Rojc

Majo Keuc poznamo že vrsto let iz številnih glasbenih odrov, tako doma kot v tujini. Tokrat je na domačiji Vina Kobal ustvarila nepozaben, intimni koncert. Predstavila je vse pesmi z njenega zadnjega albuma "Sončnice" v magičnem ambientu, ki ga ponuja domačija.

Uroš Smolej in Danica Lovenjak uživata na koncertu Maje Keuc
Uroš Smolej in Danica Lovenjak uživata na koncertu Maje Keuc
Ana Rojc

Med pesmimi je publika izvedela veliko tudi o Maji sami. Med nastopom je celo priznala, da je njen partner Tilen Zakrajšek, fant na bobnih, s katerim sta skozi izzive v odnosu našla navdih za pesem "Sama sva kriva". Pesem je s svojo pristnostjo globoko ganila publiko. Koncert je bil poseben tudi zato, ker sta Majo podprla njena starša, dogodek pa je bil eno izmed daril za njunih 60 let.

Maja Keuc Pod Zvezdami
Maja Keuc Pod Zvezdami
Ana Rojc

Maja Keuc Pod Zvezdami
Maja Keuc Pod Zvezdami
Ana Rojc

Pretekli dve soboti sta bili razprodani z nastopoma Klape Šufit in Maje Keuc. Na domačiji Vina Kobal nas čaka še ena čarobna sobota, 22. junija, ko bodo na odru zablesteli člani priljubljene skupine TABU. Še vedno imate priložnost postati del tega edinstvenega dogodka, ki združuje intimen koncert, neomejeno strežbo vrhunskih vin in penin, kraške prigrizke ter edinstveno priložnost za druženje z izvajalci.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg