palestina, zastava, vlada Svet24.si

SDS poskuša ovirati priznanje Palestine

GPIdYJ5acAAYSpc Svet24.si

Za morbidno akcijo v središču Pariza naj bi ...

MC Medicor Necenzurirano

Bolnica v Izoli z javnimi milijoni pomaga tudi ...

robert golob pl3 Reporter.si

»Ustavili bomo populiste!« je odločen Robert ...

luka sasa doncic 24 pm Ekipa24.si

Kako čas beži! Luka delil izjemen otroški ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Omar Naber bi rad spet verjel ...

roglic pm Ekipa24.si

Vrača se! Roglič pred Tourom na zahtevno ...

Zvezdnica serije Moja boš zaradi sina ostala brez partnerja?

D. F., Vklop, 26.08.2018 20:01:57

Zerrin Tekindor je priznana turška igralka, ki se je podpisala pod številna umetniška dela, saj je tudi strastna slikarka. V seriji Moja boš nastopa v vlogi Kemalove dobre prijateljice Leyle.

Delite na:
Zvezdnica serije Moja boš zaradi sina ostala brez partnerja?
Zerrin je tudi akademska slikarka. Revija Vklop

Rodila se je v obmorskem mestu Burhaniye, osnovno, srednješolsko in univerzitetno izobrazbo pa je pridobila v Ankari. Leta 1985 je diplomirala na univerzi Hacettepe, kjer se je specializirala na oddelku za dramsko umetnost, le nekaj dni po končanem študiju pa se je zaposlila v državnem gledališču, kjer je dejavna še danes. Šele med letoma 1990 in 1994 se je opogumila ter se med različnimi obveznostmi v gledališču odločila za študij umetnosti, čemur je njena mama od nekdaj nasprotovala. Danes je Zerrin edina turška slikarka, ki je svoja dela razstavljala v ameriški galeriji Aqua Art Miami.

Preberite tudi: Odkrito priznanje Damjana Kozoleta. Kliknite TUKAJ!

Pred kratkim je v turških medijih zaokrožila novica, da je 53-letna igralka po šestih letih končala razmerje z igralcem Halukom Bilginerjem, za kar naj bi bil »odgovoren« predvsem njen sin Hira (28 let). Haluk in Hira sta se namreč odločila skupaj ustvariti gledališko igro: prvi je napisal scenarij, drugi si je priboril vlogo režiserja, Zerrin pa je seveda pripadla glavna vloga. Na deveti generalki pa je prišlo do hujšega spora, saj je Haluk izrazil veliko nezadovoljstvo z režiserjem. Zaradi tega so predstavo odpovedali le dan pred predvideno premiero, ljubezen med Halukom in Zerrin pa se je tako ohladila, da njunega razmerja ni bilo več smiselno nadaljevati. »Ne maram se ozirati na preteklost. Lepo je bilo, dokler je trajalo, toda življenje gre naprej. Nisem ena tistih nostalgičnih oseb, ki se oklepa stvari, ki so že davno končane,« je za turške medije komentirala igralka.

Zerrin je med producenti zelo priljubljena, obenem pa je v tujini priljubljena tudi zaradi svojih slikarskih spretnosti in čudovitih umetnin, ki nastajajo pod njenim čopičem. Nič čudnega ni, da mora skrbno usklajevati obe karieri, zaradi katerih živi razpeta med Istanbulom in Londonom. Kljub temu pa je prepričana, da se je zelo dobro vključila v londonsko družbo. »Všeč mi je London in njegovo kislo vreme s popolnimi 18 stopinjami. Trdno sem prepričana, da sem se s svojim staromodnim načinom oblačenja brez težav vključila v tamkajšnjo družbo in njihovo modo,« je povedala turška zvezdnica.