tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

barnabas varga Ekipa24.si

Grozljivka! Madžarski nogometaš je nezavesten ...

poroka-na-prvi-pogled, irena, andrej Njena.si

Preslišana tragedija v eksperimentu Poroka na ...

guardiola Ekipa24.si

Ne samo Slovenci, tudi Pep Guardiola dopustuje na ...

Kate Middleton - tehtala naj bi le 39 kg …

kš, 28.05.2024 09:55:57

Valižanska princesa naj ne bi želela nositi lasulje in je shujšala kar 15 kg - to so zadnje novice, ki so jih zapisali španski mediji ... Je v njih kaj resnice ali je vse skupaj spet velika teorija zarote?

Delite na:
Kate Middleton - tehtala naj bi le 39 kg …
Govori se, da se ne bo vrnila v javnost do leta 2025. Profimedia

Zdravstveno stanje princese je zelo zaskrbljujoče, pojavljajo pa se tudi govorice o izgubi teže in las zaradi zdravljenja.

Zaskrbljeni podaniki 

Dovolj je bilo, da sta se William in George sama odpravila na Wembley, da sta sprožila zaskrbljenost podanikov in podpornikov valižanske princese. Vsi se sprašujejo "Kje je Kate?". Vendar obenem vsi dobro vedo, kje je princesa. V domači oskrbi, zdravi se zaradi raka. Dejstvo pa je, da nihče izven palače ali zdravstvenih ustanov ne ve, kako resno je stanje in katera vrsta raka jo je prizadela. Čeprav krožijo govorice, da gre za tumor na rodilih, ki ga je morda sprožila okužba s papiloma virusom.

Iz Kensingtonske palače so sporočili, da se valižanska princesa med kemoterapijo ne namerava vrniti v javno življenje. Postavljenih je bilo več hipotez. Prva govori o nadaljevanju javnih obveznosti za prihodnjo jesen, druge, bolj negativne, a obenem tudi bolj verodostojne, pa trdijo, da je ne bomo videli pred letom 2025.

Zadnje skope novice ponovno oživljajo teorije zarote. Bile naj bi le špekulacije, vendar imajo neko jedro resnice in to je - da je situacija izjemno resna.

Ne želi nositi lasulje

Zdaj se pojavljajo ugibanja o stranskih učinkih kemoterapije. Po poročanju nekaterih španskih medijev naj bi Kate izgubila lase. Kljub temu pa se je odločila, da ne bo nosila lasulje. Naj spomnimo, da je bila pred nekaj leti prav ona tista, ki je svoje lase darovala bolnikom z rakom.

Po navedbah istih španskih virov je kraljeva družina lady Middleton pozvala, naj si nadene lasuljo, vendar je to odločno zavrnila. "Njena zavrnitev nošenja lasulje priča o njeni integriteti in želji, da bi bila odkrita glede svojega boja z rakom, tudi če to pomeni, da bi pokazala očitne stranske učinke svojega zdravljenja."

Shujšala kar 15 kilogramov?!

Po poročanju istih medijev je tudi Kate izgubila precej kilogramov. Govori se o '15 kilogramih', glede na to, da je bila že tako zelo vitka, bi jo ta stranski učinek močno oslabil. Trenutno naj bi imela le 39 kilogramov, kar je izjemno zaskrbljujoče, tudi glede na to, da je visoka 1.78 m.

Špekulacije ali resnica?

Vsa ta ugibanja ostajajo takšna in še posebej v nasprotju s tem, kar je William vedno govoril, da je njegova žena v redu in se odziva na zdravljenje. Verjetno bi morala Kensingtonska palača razmisliti o tem, da bi se Kate na kakršen koli način pokazala, vsaj z videoposnetkom ali fotografijo, in tako pometla z vsemi teorijami. Seveda ni lahko, ko je človek bolan, vendar bi to lahko imelo pozitiven učinek in bi vsaj za nekaj časa ustavilo te članke, ki preplavljajo vse svetovne medije.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg