sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Kdo je osvojil srce lepotice iz serije Moja boš?

D. F., Vklop, 22.05.2018 20:01:39

Melisa Aslı Pamuk iz serije Moja boš z veseljem pove, kdo je osvojil njeno srce.

Delite na:
Kdo je osvojil srce lepotice iz serije Moja boš?
Revija Vklop

Melisa Aslı Pamuk je turška lepotna kraljica in igralka, ki se je rodila na Nizozemskem, kjer še vedno živi velik del njene družine in prijateljev. Leta 2011 je uresničila svoje sanje in se okronala z naslovom miss Turčije, kljub temu pa si danes želi lepotna tekmovanja in priznanja pustiti za seboj ter gledalce raje očarati s svojimi igralskimi veščinami.

Pri uresničitvi tega cilja ji ob strani stoji fant, prav tako igralec, Tolga Sala, s katerim se rada pogovarja o svojem delu, večkrat pa zaljubljenca tudi skupaj vadita dialoge za svoje vloge.

melisa moja boš.png

Melisa se ne more upreti izzivu, zato ni nič čudnega, da je takoj sprejela vlogo Asu v turški seriji Moja boš. Čeprav ji je v zadnjih nekaj letih uspelo pridobiti ogromno igralskih izkušenj, ni bila nobena niti najmanj podobna tej vlogi, prav to pa je takoj pritegnilo njeno pozornost. »Med svojo poklicno potjo sem nastopala v običajnih vlogah in v vlogah zlobnic, Asu pa je nekje vmes, saj ni ne dobra ne zlobna. Po eni strani se trudi ostati dobra oseba, hkrati pa želi na vsak način zaščititi lastne koristi. Priznati moram, da sem jo res vzljubila in med snemanji uživala kot še nikoli prej,« je v pogovoru s turškimi mediji dejala 27-letna igralka.

Melisa je že sedem let v razmerju z igralcem Tolgo Salom, ki ga razglaša za svojega sanjskega moškega. »Tako je, Tolga in jaz sva skupaj že sedem let. Najina zveza lepo napreduje in priznati moram, da me ta moški z vsakim dnem bolj osrečuje. Dobro se dopolnjujeva in razumeva drug drugega. On je moj sanjski moški,« je igralka povedala o svojem izbrancu, za katerega najde samo lepe besede. Melisa je priznala, da se za svojega izbranca ni borila, niti ga ni zapeljala s svojimi čari, saj je pot do nje in njenega srca našel kar sam. »Priznati moram, da sem Tolgo najprej zavrnila, ker sem bila prepričana, da mu je všeč ena izmed najinih sodelavk. Ne glede na to, kako mi je bil všeč, nisem želela stati na njegovi poti do sreče. Toda bil je vztrajen, ni me pustil pri miru, in preden sem se dobro zavedala, je že osvojil moje srce,« je priznala.

Preberite tudi: Brigitte Lin: lepotica z bičem in mečem. Kliknite TUKAJ!