Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

volcji clovek2 Svet24.si

Volčji človek: najlepša leta je preživel med ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

albreht 1 Njena.si

Metka Albreht žari od zadovoljstva

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Zabava

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

D. F., Vklop, 17.09.2018 20:01:52

Pred kratkim se je v zgodbo turške serije Moja boš (Kara Sevda) vključil nov lik, ki je malce popestril dogajanje. Seveda govorimo o jezikavi, sarkastični, nepredvidljivi in inteligentni komisarki Mercan, ki je trdno odločena končati vladavino družine Kozcuoğlu ter na plan spraviti vse njihove umazane skrivnosti.

Delite na:
Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor
Moja boš Revija Vklop

Ta malce komična vloga je pripadla mladi turški igralki Gizem Karaca, ki je s prepričljivo interpretacijo močno poživila zgodbo in vanjo vnesla tudi nekaj svežine. 25-letna zvezdnica je odraščala v ZDA in Kanadi, v Turčijo je pripotovala šele v najstniških letih. Čeprav se je vpisala na univerzo, je študij ni preveč zanimal, zato je svojo pozornost usmerila na lepotna tekmovanja. Leta 2011 se je prijavila na izbor za miss Turčije ter postala prva spremljevalka, ta dosežek pa ji je istega leta omogočil zastopati državo na tekmovanju za miss sveta. Kot je v Turčiji že v navadi, so jo na tekmovanju opazili producenti in začeli na njena vrata trkati s ponudbami za različna sodelovanja.

Preberite tudi: Vesna prvič v roke ženski avtorici! Kliknite TUKAJ!

Gizem se je na TV-zaslonih prvič pojavila z vlogo v seriji Eve Düşen Yildirim, le nekaj mesecev kasneje je sprejela vlogo v še enem projektu, a so ga odpovedali. Ker je odkrila svojo strast do igralskega poklica, je odpotovala v ZDA in se v New Yorku za nekaj mesecev posvetila študiju igre. Leta 2014 je prvič nastopila v glavni vlogi turškega filma Ljubim te (Seni Seviyorum Adamım), njena pot pa se je po tem začela strmo vzpenjati.

Velikokrat smo priča ljubezni, ki se razvije med igralci, ki zaradi dela veliko časa preživijo skupaj. Tudi Gizem se je leta 2012 zapletla v ljubezensko razmerje s soigralcem Çağatayjem Ulusoyjem, kar pa se ni najbolje končalo, saj sta se, skupaj s še nekaterimi posamezniki, zapletla v velik škandal. Turški policisti so namreč skupino ujeli s prepovedanimi drogami, zaradi česar je bila igralka maja letos obsojena na štiri leta in dva meseca zaporne kazni. Igralka se je na sodbo že pritožila, pred mediji pa na to temo ne želi govoriti. »Vse to se je zgodilo, ko sem imela približno 19 let. Sodni postopek poteka vse od takrat, ob vsaki obravnavi pa se mediji razpišete o tem. Moj odvetnik je že podal javno izjavo, sama pa k njej nimam ničesar dodati,« je dejala v pogovoru s turškimi mediji. Igralka je sicer od septembra lani v zakonu s turškim poslovnežem Kemalom Ekmekçijem.