Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Na Planet TV težave mame samohranilke

D. F., Vklop, 10.05.2018 20:01:53

Turške serije so v zadnjih nekaj mesecih povsem zasvojile Slovenijo, zato bomo slovenske gledalce brez dvoma razveselili z novico, da je na naše TV-zaslone prišla Ženska (Kadın).

Delite na:
Na Planet TV težave mame samohranilke
Bahar in Sarp Revija Vklop

Gre za serijo o mami samohranilki, ki se spoprijema z različnimi izzivi in razkrivanjem skrivnosti iz preteklosti. V glavnih vlogah nastopajo Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yildirimlar in Seray Kaya.

Glavna junakinja zgodbe je Bahar Çeşmeli (Özge Özpirinçci), mati samohranilka, ki je pripravljena storiti karkoli, da bi svoja otroka zaščitila pred težkimi življenjskimi preizkušnjami, s katerimi so se prisiljeni spoprijeti zaradi svojega preprostega načina življenja. Ko je najbolj osamljena, spozna Sarpa Çesmelija (Caner Cindoruk), privlačnega in prijaznega moškega, ki je dovolj vztrajen, da mu uspe ukrasti njeno srce. Ko Sarp po poroki nepričakovano umre, je Bahar strta od bolečine. Preganjajo jo spomini, zaradi česar še bolj trpi, nato pa se v njeno življenje vrne mama, ki jo je zapustila, ko je imela samo osem let, ter s sabo pripelje veliko presenečenj.

Bahar Çeşmeli (Özge Özpirinçci)

Bahar je pri osmih letih zapustila mama, zato je bila popolnoma odvisna od očeta. Sarp je moški, ki v njeno življenje vkoraka, ko izgubi dedka in očeta, ter jo neizmerno osreči. Ustvarita si čudovito družino, nato pa Sarp nepričakovano umre, zato mora Bahar sama vzgajati dva otroka. Težkim življenjskim preizkušnjam navkljub je še vedno prijazna in dobrovoljna oseba, ki živi za otroka. Vedno jo spremlja ljubezen, ki jo je čutila do Sarpa, zato si ne more predstavljati, da bi lahko še kdaj ljubila drugega moškega.

Sarp Çeşmeli (Caner Cindoruk)

Sarp je čeden, vesel, šaljiv in očarljiv moški, ki ima zelo rad pustolovščine. Njegov svet se obrne na glavo, ko spozna Bahar. Je strasten zbiratelj glasbenih albumov z vsega sveta. Čeprav v tragični nesreči s trajektom izgubi življenje, ga skozi spomine in misli v seriji ohranjajo kot enega najpomembnejših likov.

ženska 111.png
Sirin in Hatice
Revija Vklop

Hatice Sarıkadı (Bennu Yıldırımlar)

Hatice ima precej zapleteno preteklost. Ker je bila trdno odločena pobegniti in se rešiti okovov nesrečnega zakona, je za seboj pustila svojo osemletno hči Bahar. Pozneje se poroči z Enverjem Sarıkadıjem in si ustvari novo življenje. Rodi še eno hčer Şirin, ki pa ji nehote prikliče spomine na prvega otroka. Preteklost jo vedno pogosteje preganja, da bi vsaj malce pomirila svojo vest, pa se odloči ves svoj čas nameniti vzgoji in razvajanju svoje druge hčere.

Şirin Sarıkadı (Seray Kaya)

Şirin je zelo ljubljen otrok, vendar se je bila v življenju prisiljena spoprijeti s hudimi preizkušnjami, ki jih bomo spoznali skozi zgodbo. Po končani srednji šoli se je želela vpisati na univerzo, vendar do vpisa nikoli ni prišlo. Ker je izvrstna slikarka, se želi vpisati na študij likovne umetnosti, glavni razlog, zakaj tega ne more doseči, pa ni njena nesposobnost, temveč njene psihološke težave, s katerimi se je spoprijemala zadnjih nekaj let. V družbi večje skupine ljudi se ne počuti udobno. Čeprav je na prvi pogled zelo samozavestna mlada ženska, je v resnici zelo sramežljiva, med ljudmi se ne znajde najbolje, zato pa z veliko težavo sklepa prijateljstva.

Yeliz Ünsal (Ayça Erturan)

Yeliz je ena Baharinih najboljših prijateljic. Imata veliko skupnih lastnosti, hkrati pa sta sodelavki. Ta mlada, privlačna in energična ženska tako kot Bahar sama vzgaja svoja dva otroka. Preden spregovori, nikoli ne razmisli, vedno pove tisto, kar ji najprej pade na pamet. V nasprotju s svojo prijateljico Yeliz verjame v ljubezen in si želi znova spoznati moškega, s katerim bi lahko delila svoje življenje.

Zamenjava za Gorske sanje

Turška telenovela Ženska je na sporedu zamenjala domačo serijo Gorske sanje, katere snemanje je za zdaj (sredi prve sezone) ustavljeno zaradi finančnih težav (ekipa serije menda ni dobila plačila). Na Planetu so na naša vprašanja odgovorili le: »Žal za zdaj ne moremo reči ničesar gotovega o tej temi.«

Preberite tudi: Ko Jack Bauer sreča Barta Simpsona. Kliknite TUKAJ!