stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Prihaja novi Prince?

T. J., Vklop, 17.12.2018 20:01:58

Glasbenik Just Loud je pravzaprav sopomenka za neobičajnost; pri njem je neobičajno prav vse, od njegovega videza in zvoka njegove glasbe do tega, da očitno deluje »pod krinko«, saj noče izdati svojega pravega imena in starosti.

Delite na:
Prihaja novi Prince?
Just Loud Profimedia

Je eden tistih umetnikov, ki hočejo, da se ljudje osredotočijo na bistveno, torej na njihovo glasbo, ne pa na osebo, ki to glasbo ustvarja.

Ker ga opisujejo kot nekakšno mešanico Princea in Lennyja Kravitza, si upravičeno želimo o njem izvedeti več. Za zdaj je na žalost znano zgolj to, da prihaja iz ameriške zvezne države Virginija in da je pevsko kariero začel v krajevnem cerkvenem zboru. Ker je že zelo zgodaj postal upornik, je pri 15 letih zapustil cerkveni zbor, saj se je želel ukvarjati z drugačno, svojo glasbo. Pot ga je pripeljala do želenega cilja, ki bi ga lahko opisali kot zanimivo mešanico r & b-ja, funka in klasičnega soula. Just Loud, ki nedvomno poje iz srca, zveni kot sodobna različica legendarnega Princea, zato so ga nekateri glasbeni novinarji že označili za njegovega naslednika. Ob tem se zastavlja vprašanje, ali svet potrebuje še enega Princea ali bi bilo morda bolj smiselno, da bi mu »dovolili«, da se razvije v novega in predvsem samostojnega glasbenega umetnika. Kakorkoli že, njegov debitantski album bo izšel marca prihodnje leto, ko si boste na to vprašanje lahko odgovorili sami.     

Objavljeno v reviji Vklop št. 50, 13. 12. 2018.