rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Otroci zvezdnikov, ki veliko obetajo

T. J., Vklop, 04.12.2018 19:01:43

Jabolko ne pade daleč od drevesa. Ta rek vsekakor drži za številne otroke zvezdnikov, ki si po zgledu svojih staršev ustvarjajo bleščeče hollywoodske kariere. Nekateri so pri tem tako uspešni, da so že v najstniških letih skoraj tako slavni kot njihovi očetje in mame. Spoznajte nadobudneže, ki jih čaka svetla prihodnost in katerih imena si vsekakor velja zapomniti.

Delite na:
Otroci zvezdnikov, ki veliko obetajo
Melanie Griffith, Dakota Johnson in Don Johnson Profimedia

Dakota Johnson

Ameriški igralki in modelu je bilo igralstvo položeno v zibelko. Igralca sta namreč tudi njen oče Don Johnson, junak serij Miami Vice in Nash Bridges, ter mama Melanie Griffith, ki si je z vlogo v romantični komični drami Delovno dekle prislužila nominacijo za oskarja v kategoriji najboljše igralke v glavni vlogi. Čeprav sta njena starša hollywoodska zvezdnika, pa Dakoti, ki je oktobra dopolnila 29 let, slava ni bila podarjena. Nasprotno, svoje igralske sposobnosti je dokazala v romantični drami Petdeset odtenkov sive, kar ni bila preprosta naloga, saj so oboževalci istoimenske knjižne uspešnice težko pričakovali ta film in so bili posledično zelo pozorni na to, kako se bo izkazala v vlogi glavne junakinje Anastasie Steele. Ker je svojo nalogo  dobro opravila, so ji ustvarjalci filma zaupali glavno vlogo še v nadaljevanjih Petdeset odtenkov teme in Petdeset odtenkov svobode. Pred kratkim smo jo v kinu lahko gledali v kriminalnem trilerju Težave v motelu El Royale.  

Lily Collins

Čeprav je njen oče Phil Collins eden najuspešnejših glasbenikov vseh časov, je Lily Collins zaplavala v igralske vode. Z izbiro poklicne poti je razveselila številne ljubitelje filmov, ki si ne morejo predstavljati, kakšna bi bila odlična romantična komedija Na koncu mavrice brez nje v glavni vlogi. Simpatično dekle, ki je dejavno tudi kot manekenka, je že takoj na začetku kariere leta 2009 odigralo vlogo v biografski športni drami Zgodba o prvaku. Družbo v tej filmski uspešnici ji je delala Sandra Bullock, ki si je z glavno vlogo prislužila oskarja. Glede na to, da je Lily stara komaj 29 let, bomo o tej nadarjeni igralki v prihodnosti gotovo še veliko slišali.    

lily collins.jpg
Phil Collins in Lily Collins
Profimedia

Lily-Rose Depp

Čeprav je Lily-Rose Depp letos dopolnila šele 19 let, lahko z gotovostjo trdimo, da jo čaka bleščeča kariera. Hčerka slovitega ameriškega igralca, filmskega producenta in glasbenika Johnnyja Deppa ter francoske glasbenice, igralke in manekenke Vanesse Paradis, ki sta si življenje delila 14 let, namreč že zdaj spada med najbolj zaželene modele na svetu. Od lepotičke, ki se preizkuša tudi v igralskih vodah in je posnela že osem filmov, lahko povsem upravičeno še veliko pričakujemo. Prepričani smo, da nas ne bo pustila na cedilu.    

lily-rose depp
Johnny Depp in Lily-Rose Depp
Profimedia

Brooklyn in Romeo Beckham

Zdi se, da je priimek Beckham zagotovilo za privlačen videz in uspeh. Brooklynu, najstarejšemu sinu nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama in modne oblikovalke Victorie Beckham, je omogočil kariero modela. Obetavni mladenič, ki je marca dopolnil šele 19 let, je med drugim krasil naslovnice številnih svetovno znanih (modnih) revij.   

Pravi zvezdnik je tudi Brooklynov mlajši brat Romeo Beckham, drugi od štirih Victorijinih in Davidovih otrok. Komaj 16-letni fant je znan predvsem kot zaščitni obraz prestižne britanske modne hiše Burberry, a se kljub uspehom v modnih vodah v prihodnosti očitno ne vidi v vlogi modela. V zadnjem času se namreč navdušuje nad tenisom, zato je na družinskem posestvu v Cotswoldsu dobil svoje teniško igrišče. Njegova slavna mama ima menda že povsem jasne predstave o njegovi prihodnosti. Želi si, da bi Romeo postal »Beckham teniškega sveta«, zato namerava zanj najeti najboljše trenerje tenisa na svetu.   

brooklyn in romeo beckham.jpg
Družina Beckham
Profimedia

Jaden in Willow Smith

Da je izjemno nadarjen za igro, je Jaden Smith, sin hollywoodskih zvezdnikov Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, dokazal že kot sedemletni deček. Takrat je s svojim očetom posnel odlično dramo V iskanju sreče, ki je nastala po resničnih dogodkih. V Willovi družbi je navdušil še v znanstvenofantastični akcijski pustolovščini Čas po Zemlji, izkazal pa se je tudi v družinski akcijski športni drami Karate Kid. Jaden, ki je julija praznoval 20. rojstni dan, se ob igralstvu ukvarja še z glasbo, natančneje z rapom.   

Tudi Jadenova mlajša sestra Willow Smith se je podala po stopinjah svojih staršev. Nadobudno 18-letno dekle se preizkuša kot pevka, igralka in plesalka. Resnici na ljubo v ZDA največje uspehe žanje na glasbenem področju. Izdala je osem singlov in dva albuma, a smo prepričani, da se ne bo ustavila pri tem.

jaden in willow smith.jpg
Družina Smith
Profimedia

Zoë Kravitz

Lepa hčerka slovitega ameriškega glasbenika, igralca in glasbenega producenta Lennyja Kravitza ter igralke Lise Bonet se ukvarja z igralstvom, petjem in manekenstvom. Zoë Kravitz, ki je igralski prvenec doživela leta 2007 v romantični komediji Ljubezenski recept, slovi po posebnem, izvirnem modnem slogu, zaradi katerega si je prislužila naziv »it« dekle. Mimogrede, Zoë bo čez nekaj dni, 1. decembra, praznovala okrogli 30. rojstni dan.  

zoe kravitz.jpg
Lenny Kravitz, Lisa Bonet in Zoe Kravitz
Profimedia

Rumer Willis

Rumer Willis ni bilo vedno lahko. Najstarejšo hčerko igralcev Brucea Willisa in Demi Moore, ki sta bila poročena med letoma 1987 in 2000, so pogosto kritizirali zaradi njenega videza. Igralka in pevka, ki je letos poleti praznovala 30. rojstni dan, pa je kritikom kmalu zaprla usta in jim dokazala, da ni le »hčerka hollywoodskih zvezdnikov«. Izkazala se je v broadwayski predstavi Chicago, zablestela v priljubljeni seriji Imperij in navdušila v ameriški različici televizijskega šova Zvezde plešejo, v katerem je z ukrajinsko-ameriškim soplesalcem Valentinom Chmerkovskiyjem celo zmagala.   

rumer willis.jpg
Phil Collins, Rumer Willis in Demi Moore
Profimedia

Kaia Gerber

Če (pozorno) pogledamo komaj 17-letno Kaio Gerber, ni težko ugotoviti, čigava hčerka je. Lepa najstnica je namreč na las podobna svoji slavni mami, nekdanjemu supermodelu Cindy Crawford. Glede na to, da se je tudi njen oče, poslovnež Rande Gerber, nekoč ukvarjal z manekenstvom, ni nič čudnega, da 175 centimetrov visoka Kaia že osvaja modni svet.  

kaia gerber.jpg
Cindy Crawford, Rande Gerber in Kaia Gerber
Profimedia

Več v reviji Vklop št. 29, 29. 11. 2018.