bikoborbe Svet24.si

Biki v Kolumbiji si lahko oddahnejo, konec je ...

duši Svet24.si

Jasni znaki, da je nekdo iz vaše dušne skupnosti

823603_092-strancar Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni ...

mitja kunstelj-pl Reporter.si

Tako je sodišče sesulo Mitjo Kunstlja, ki je ...

bauer Ekipa24.si

Kakšna svinjarija! Slovenski športni as žrtev ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Uf, kakšne brutalne besede Luke Dončića po ...

“Meghan Markle je pohlepna!”

kš, 05.05.2024 13:01:27

Meghan Markle je morda ena najslavnejših žensk na svetu, a hollywoodski vplivneži menda niso navdušeni nad njenimi sposobnostmi v šovbiznisu.

Delite na:
“Meghan Markle je pohlepna!”
Meghan Markle naj bi za svoje storitve računala ogromno. Profimedia

42-letna vojvodinja se je spet znašla v stiski, potem ko naj bi se začetek njenega podkasta, ki ga pripravlja v sodelovanju z Lemonada Media, prestavil na naslednje leto. Po poročanju portala In Touch naj bi vodilni v podjetju projekt ustavili, ker naj bi se bali, da bo prihajajoča uvedba njene blagovne znamke za življenjski slog, American Riviera Orchard, odvrnila pozornost od njenih avdio prizadevanj.

Princ Harry in Meghan - resničnostni šov
Princ Harry in Meghan - resničnostni šov "ala Kardashian?"
Profimedia

"Meghan je pohlepna," je povedal notranji vir. "Hoče vse naenkrat in to se ji je spet maščevalo. Pretirava." Izvršni direktorji Lemonade naj bi bili zaskrbljeni tudi, da bi lahko Meghanina prihajajoča Netflixova kuharska oddaja preusmerila pozornost od podkasta. "Lemonada se s tem očitno ni strinjala," je izjavil vir. "Zagotovo so pričakovali, da bo to njen prednostni projekt, vendar se je verjetno odločila, da ima pri Netflixu pomembnejše posle." Do domnevnega odrivanja podkasta prihaja po tem, ko je njena serija "Archetypes" za Spotify ni bila podaljšana za drugo sezono.

Meghan zelo pazi, kako bo videti na posnetkih.
Meghan zelo pazi, kako bo videti na posnetkih ... Ker podoba ji tudi prinaša denar ...
Profimedia

Vir pravi, da Meghan zdaj nujno potrebuje uspešnico s svojo Netflixovo oddajo ali blagovno znamko življenjskega sloga, da bi dokazala, da sta z možem, princem Harryjem, v Hollywoodu še vedno vitalna in priljubljena. Vendar notranje informacije ne dajejo upanja. "Skoraj vse, kar sta poskusila, se je končalo s katastrofo," so ostro izjavili. Medtem je eden od dobro obveščenih virov iz Tinseltowna za In Touch povedal, da zvezdniki ne spoštujejo vojvodinje, ki za svoje vsebine zahteva ogromno denarja. "Hollywood je navzven bleščeč, a resnične zvezde so za svoj uspeh trdo delale – in" pravi anonimni vir. "Zdaj, po vseh njenih neuspehih, se ji ti zvezdniki A kategorije – in tudi kraljeva družina – smejijo!"

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg