4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

Roka, negativna energija Petisvet.si

Če bi vedeli, kaj se skriva za hudobijo

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

prometna, noč, splošna Svet24.si

V razbitinah je umrla udeleženka priljubljenega ...

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

Zabava

Zvezdnica serije Pohlepna gospa Fazilet ne zaupa moškim!

Mojca Štubljar, Vklop, 05.12.2018 20:01:34

21-letna igralka Afra Saraçoglu, Ece iz turške nadaljevanke Pohlepna gospa Fazilet, je danes med najbolj iskanimi obrazi v Turčiji.

Delite na:
Zvezdnica serije Pohlepna gospa Fazilet ne zaupa moškim!
V nadaljevanki Pohlepna gospa Fazilet igra mlajšo hčer Ece, za katero ima Fazilet velika pričakovanja. promo

Kljub mladosti ima za seboj zavidljivo igralsko in manekensko kariero, delati je namreč začela že pri rosnih 13 letih, tudi zato, da je pomagala mami, ki je po ločitvi ostala sama.

Že od majhnega je želela postati igralka: pisala si je kratke scenarije, izdelovala kostume in se snemala z maminim telefonom. Otroške sanje so zelo hitro postale resničnost, saj jo je mama pri 13 letih prijavila na avdicijo za vlogo v filmu ob boku slovitega Özcana Deniza (Istanbulska nevesta) in Nurgül Yeşilçay (Tuje življenje).

Skupaj so posneli romantično dramo Druga priložnost, sledil je film Slab fant, nato pa se ji je ponudila izjemna priložnost, da v nadaljevanki Pohlepna gospa Fazilet zaigra eno od glavnih ženskih vlog. Oboževalci jo bodo v kratkem videli v filmih Dobra igra (Iyi Oyun) in Je to to? (Ask Bu Mu?), te dni pa snema novo nadaljevanko Sestrini otroci (Kardeş Çocukları). Zavidljiva je tudi njena manekenska pot, saj je med lepoticami, ki so svoj obraz posodile številnim mednarodnim modnim, kozmetičnim in športnim znamkam.

V svojih intervjujih večkrat omenja mamo, s katero sta si prav zaradi tega, ker sta živeli sami in preživeli marsikatero grenko preizkušnjo, še posebej blizu. O očetu ne govori rada; ko sta se starša ločila, ta nikoli ni navezal pristnih stikov s hčerko. Naučila se je živeti brez njega, vendar je priznala, da je prav zaradi te izkušnje do moških zelo previdna in celo nezaupljiva. Lepotici sicer pripisujejo številne romance, med snemanjem nadaljevanke Pohlepna gospa Fazilet, recimo, z obema glavnima igralcema, tako Çağlarjem Ertuğrulom (Yagiz) kot Alpom Navruzom (Sinan), vendar naj bi bila Afra kljub temu samska in predvsem osredotočena na kariero. To potrjujejo tudi objave na njenem profilu na Instagramu, kjer ima čez milijon sledilcev.

Več v reviji Vklop št. 48, 29. 11. 2018.