Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Lepotica in pek

M.Š., 23.07.2019 14:00:00

Ko se preprost pek zaljubi v slavno manekenko.

Delite na:
Lepotica in pek
Lepotica in pek, Noa Hollander (Rotem Sela) in Amos Dahari (Avraham Aviv Alush). Planet TV

Mladenič se zaljubi v slavno manekenko, a jima na poti do skupne sreče stoji kar nekaj ovir. Izraelska komična serija Lepotica in pek je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri na Planet TV! 

Noa Hollander (Rotem Sela) ima vse. Njen oče je eden od stotih najpremožnejših ljudi na svetu, ona pa živi v pravi graščini in dela kot igralka in manekenka. Njeno razmerje s hollywoodskim zvezdnikom Petom Evansom je v središču medijskega zanimanja, in čeprav sta se zdela kot popoln par, se razideta. Mediji so prepričani, da jo je varal. Amos Dahari (Avraham Aviv Alush) na drugi strani živi s starši v prenatrpanem stanovanju v predmestju Tel Aviva. Kot pek je zaposlen v družinskem podjetju in služi minimalno plačo. Njegovo dekle Vanessa, s katero sta skupaj že devet let, nestrpno čaka, kdaj jo bo Amos končno zaprosil za roko …

lepoticainpek-ameriska.jpg
Lepotica in pek iz ZDA, Nathalie Kelley in Victor Rasuk.
promo

Nekega usodnega večera Noa in Amos zavijeta v isto restavracijo. Ona, da bi našla uteho po razhodu, on pa, da bi ubežal poroki. Srečata se po naključju, a tega nikoli ne bosta pozabila. Za trenutek se njuna avantura zdi mogoča. A le za trenutek. Tu so namreč Noin vplivni oče pa agent in nekdanji fant ter Amosova družina in njegova bivša ter razlike med njima v denarju, okolju in na splošno.

lepoticainpek-2.jpg
Rotem Sela s soigralcema Avivom Alushem in Jasonom Lewisom.
Twitter

Komična romantična serija je navdušila izraelsko občinstvo, glavna igralca Rotem Sela in Avraham Aviv Alush pa sta postala eden od najprepoznavnejših izraelskih TV-parov. Glavna vloga je bila sicer najprej napisana za Bar Rafaeli, a tudi Rotem Sela, ki je sprejela glavno žensko vlogo, je v resnici manekenka. V stranski vlogi Noinega nekdanjega fanta Peta boste prepoznali Jasona Lewisa, Samanthinega Jerryja iz Seksa v mestu.

Za prihodnjo televizijsko sezono 2019/20 na ameriški televiziji ABC pripravljajo ameriško različico, v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Nathalie Kelley (Dinastija) in Victor Rasuk (trilogija Petdeset odtenkov sive).

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 28, 11. 7. 2019