Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Kaj bomo gledali do konca leta?

T.G., 15.11.2018 19:00:29

Hladnejši dnevi so kot nalašč za obisk kina.Skupaj s Kolosejem za vas pripravili seznam filmskih uspešnic, ki jih preprosto ne smete zamuditi.

Delite na:
Kaj bomo gledali do konca leta?
filmi-Bumblebee promocijsko gradivo

Dekle v pajkovi mreži (kriminalni triler)

Legendarna trilogija Millennium, ki so jo posneli po knjižnih uspešnicah Dekle z zmajskim tatujem, Dekle, ki se je igralo z ognjem in Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo, je dobila svoje nadaljevanje. Ponovno bomo srečali hekerico Lisbeth Salander in novinarja Mikaela Blomkvista, ki se tokrat zapleteta v nevarno mrežo vohunov, spletnega kriminala in politične korupcije.

filmi-dekle.jpg
filmi-dekle
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Če ne zaradi drugega, da vidimo, kako se je odrezal David Lagercrantz, ki velja za enega najuglednejših sodobnih švedskih pisateljev in je napisal roman Dekle v pajkovi mreži, s tem pa »nasledil« Stiega Larssona, ki je napisal prve tri uspešnice.


Grinch (animirana družinska komedija)

Grinch je tisti zeleni možic, ki sovraži božič in vse, kar je povezano s prazniki, v nasprotju od meščanov bližnjega Kdolskega, ki mu dneve pred božičem kvarijo z vedno večjimi, svetlikajočimi in glasnimi praznovanji. Če vam je Grinch znan, naj vam zaupamo, da je posnet po istoimenskem filmu iz leta 2000, v katerem je glavno vlogo odigral kultni Jim Carrey.

filmi-Grinch.jpg
filmi-Grinch
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Glede na to, da gre za najnovejšo animacijo produkcijske hiše Illumination, ki je ustvarila risanke, kot so Zapoj, Jaz, baraba (vsi trije deli), Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Lorax in Minioni, verjetno dodatno pojasnilo ni potrebno. Če si boste letos ogledali le en film z božično tematiko, naj bo to Grinch! 

Vdove (kriminalna drama)

Film je posnet po britanski seriji iz leta 1985, v njem pa nastopajo štiri ženske, ki nimajo ničesar skupnega, razen velikega dolga, ki so jim ga zapustili pokojni možje. Napetost se stopnjuje, ko Veronica, Alice, Linda in Belle usodo vzamejo v svoje roke in se zavzamejo za prihodnost pod lastnimi pogoji.

filmi-vdove.jpg
filmi-vdove
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Če ne zaradi napete zgodbe, pa zaradi vrhunske igralske zasedbe, del katere so Viola Davis, Liam Neeson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez in drugi.

Zdaj ali nikoli (komedija)

Jennifer Lopez je kot vino, saj z leti postaja vedno žlahtnejša, tokrat pa se v kinematografe vrača v zgodbi o Mayi, ki z lažnim življenjepisom in pomočjo najboljše prijateljice dobi sanjsko službo. Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

filmi-Zdaj ali nikoli.jpg
filmi-Zdaj ali nikoli
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Ker se Jennifer Lopez po več letih končno vrača na velika platna in ker so njene komedije vedno pravi balzam za dušo – zlasti v veselem decembru.

Bumblebee (akcijska znanstvena fantastika)

Gre za šesti film o Transformerjih, ki pa ne bo nadaljevanje, temveč predzgodba o slavnemu avtobotu Bumblebeeju in o tem, kakšni so bili začetki rumenega Volkswagnovega hrošča. Leta 1987 si je Bumblebee našel zatočišče na odpadu v majhnem obmorskem mestecu v Kaliforniji. Poškodovanega in polomljenega ga najde Charlie, ki bo kmalu dopolnila 18 let in išče svoje mesto pod soncem.

filmi-Bumblebee.jpg
filmi-Bumblebee
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Hej, govorimo vendar o Transformerjih! Je dodatno pojasnilo sploh potrebno?

Mary Poppins se vrača (družinski domišljijski muzikal)

Legendarna varuška Mary Poppins nas popelje k odraslima Michaelu in Jane, ki ju obišče njuna ljubljena varuška, da bi s svojimi čarobnimi močmi in energijo družini pomagala vrniti veselje, ki ga je izgubila v času njene odsotnosti.

filmo-Mary Poppins.jpg
filmi-Mary Poppins
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Ker je Mary Poppins lik, ki ga mora poznati vsak otrok! Starši se bodo med ogledom filma vrnili v svoje otroštvo, otroci pa bodo zagotovo uživali ob ogledu.