stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Je Scarlett Johansson končno našla pravega?

T. J., 24.06.2019 19:00:00

Čeprav ima hollywoodska zvezdnica Scarlett Johansson za seboj že dve ločitvi, ni obupala nad zakonskim življenjem in se namerava še tretjič poročiti.

Delite na:
Je Scarlett Johansson končno našla pravega?
Scarlett Johansson in Colin Jost Profimedia

Vsi, vključno s 36-letnim ameriškim komikom, igralcem in scenaristom Colinom Jostom, ki je po dveh letih razmerja pokleknil pred Scarlett Johansson in ji zastavil vprašanje vseh vprašanj, močno upamo, da se bo v primeru lepe 34-letne igralke in pevke izkazalo, da rek, da gre v tretje rado, drži. Za zvezdnico danskih korenin bo to namreč tretja poroka in resnično ji privoščimo, da bi njena plovba po zakonskih vodah tokrat trajala dlje od prejšnjih dveh. 

Scarlett je sicer že od nekdaj precej zadržana, ko gre za njeno zasebno življenje, tu in tam pa je vendarle razkrila kakšno zanimivo in sočno podrobnost, povezano s svojimi partnerji ter pogledi na seks. Ker je seznam moških, ki so ji greli posteljo, precej dolg, je vse skupaj seveda še dodatno zabavalo javnost. »Čeprav številni tako mislijo, nisem promiskuitetna. Zdi se, da obstaja neko zmotno prepričanje o tem, da sem v spolnem smislu precej lahko dostopna. To vsekakor ne drži, kar pa še ne pomeni, da nisem odprta, kar zadeva seks,« je dejala v enem od intervjujev, v katerem je med drugim razkrila, da se dvakrat na leto testira za virus HIV. V isti sapi je poudarila, da to ni povezano z njeno domnevno promiskuiteto, in pojasnila, da je trdno prepričana, da bi se morali vsi ljudje redno testirati za spolno prenosljive bolezni. Ko je to izjavila, je bila še v razmerju s 40-letnim igralcem in filmskim producentom Joshem Hartnettom, soigralcem iz kriminalne drame Črna dalija, ki ga je ljubila približno dve leti. Takrat je svet osupnila z izjavo, da ji monogamija ne diši pretirano: »S tem hočem povedati, da sem imela življenjska obdobja, ko nisem bila v razmerju … No, ko sem v razmerju, pa sem resnično v razmerju.«

Ljubezni polno leto 2004

Preden je postala ljubljenka filmskih navdušencev, v času, ko je še drgnila srednješolske klopi, je hodila na zmenke s svojim sošolcem, glasbenikom in glasbenim producentom Jackom Antonoffom. Z glavnim vokalistom skupine Bleachers, ki je pozneje ljubil njeno stanovsko kolegico Leno Dunham, je preživela dve leti. Jack je bil njen spremljevalec na maturantskem plesu leta 2002. »Ko smo hodili v srednjo šolo, je bil Jack obseden z njo, na koncu pa mu je zlomila srce,« je čez nekaj let razkril njegov prijatelj, ki je dodal, da sta se razšla kmalu po koncu srednje šole. Z napredovanjem kariere v Hollywoodu se je začelo precej spreminjati tudi njeno ljubezensko življenje. Približno leto dni je ljubila igralca Jamesa Holzierja, s katerim se je razšla leta 2004, istega leta pa naj bi se zapletla s hollywoodskima zvezdnikoma Patrickom Wilsonom in Beniciem Del Torom. V ljubezenskem smislu je bilo leto 2004 zanjo očitno zelo plodno, saj so jo pogosto videvali tudi s 13 let starejšim oskarjevcem Jaredom Letom, a nihče od njiju ni potrdil, da sta zaljubljena. Kakorkoli že, šušljalo se je, da je iskrica med njima še enkrat preskočila osem let pozneje. Na konvenciji demokratov so ju namreč zasačili, ko sta se držala za roke. »Že zelo zelo davno sem bila v razmerju z osebo, ki je bila večno nedostopna. A nedostopna na zelo privlačen način …« je skrivnostna zvezdnica dejala v enem od redkih intervjujev, v katerih je spregovorila o svojih nekdanjih ljubeznih. Številni so takrat upravičeno domnevali, da je imela pri tem v mislih Jareda.    

Po ločitvi jo je tolažil Sean Penn

scarlett 2.jpg
Scarlett Johansson in Ryan Reynolds
Profimedia

Kakorkoli že, eden od moških, ki ga ni skrivala pred javnostjo, je bil že omenjeni Hartnett, ki ga je ljubila med letoma 2005 in 2007. Po bolečem koncu tega razmerja je tolažbo našla v objemu slovitega glasbenika, glasbenega producenta in igralca Justina Timberlaka. Spoznala sta se na snemanju videospota za njegovo pesem What Goes Around … Comes Around, v katerem je odigrala glavno vlogo. Med njima pa se ni razvilo nič resnejšega, privoščila sta si le kratko romanco, s katero sta leta 2007 polnila stolpce rumenih časopisov. Istega leta se je zaljubila v osem let starejšega kanadsko-ameriškega igralca, komika in filmskega ustvarjalca Ryana Reynoldsa, ki je le dva meseca prej končal razmerje s svojo slavno zaročenko, glasbenico, glasbeno producentko in igralko Alanis Morissette. Po letu dni razmerja sta Scarlett in Ryan svetu sporočila, da sta se zaročila, že štiri mesece po zaroki, septembra 2008, pa sta se sprehodila do oltarja. V njunem razmerju se je vse dogajalo zelo hitro, žal tudi ločitev. Decembra 2010, po dobrih dveh letih zakona, sta se razšla, julija 2011 pa je njuna ločitev postala uradna. »V to razmerje sva vstopila polna ljubezni, s katero tudi odhajava iz njega,« sta napisala v skupni izjavi za medije, v kateri sta sporočila, da se razhajata v prijateljskem duhu. Do ločitve naj bi prišlo zaradi njunih uspešnih karier in posledične pogoste ločenosti. Po zakonskem brodolomu se je Scarlett zatekla v objem 24 let starejšega hollywoodskega zvezdnika Seana Penna, a tudi iz te moke ni bilo kruha. Sicer si je močno želela imeti resno razmerje z njim, a ker je sloviti igralec in filmski ustvarjalec čutil drugače, se je njuna romanca že po štirih mesecih končala.  

Prvič mamica

scarlett 3.jpg
Scarlett Johansson, Romain Dauriac in hčerka Rose Dorothy
Profimedia

Po še nekaj razmerjih s slavnimi moškimi se je ustalila ob Natu Naylorju, temnolasem strokovnjaku za oglaševanje. Ker Scarlett na vsakem koraku spremljajo paparaci, ki jih Nate ni bil vajen in tudi nikoli ni skrival, da mu gredo pošteno na živce, se je dalo že zelo zgodaj slutiti, da razmerje ne bo dolgo trajalo. Oktobra 2011, po dobrem letu dni, je bilo vsega konec, novembra 2012 pa je v zvezdničino življenje vstopil postavni Francoz Romain Dauriac, lastnik oglaševalske agencije. »Prek skupnih prijateljev sva se spoznala v Parizu in bilo je resnično romantično. Postala sva prijatelja, videvala sva se vsakič, ko sem prišla v Pariz, in kmalu sva se spustila v razmerje. Navdušena sem nad njegovo pametjo, poleg tega pa je prepoln ljubkih znakov pozornosti. Resnično je pravi kavalir,« je dejala Scarlett, ki ni skrivala navdušenja nad svojim novim srčnim izbrancem, s katerim se je že po slabem letu dni razmerja, septembra 2013, zaročila. Piko na i ljubezenski sreči zaljubljencev, ki sta bila razpeta med New Yorkom in Parizom, je postavila deklica Rose Dorothy, ki je na svet prijokala 30. avgusta 2014 v Velikem jabolku. Že dva meseca pozneje sta novopečena starša v Philipsburgu v ameriški zvezni državi Montana sklenila zakonsko zvezo. Čeprav sta se zdela neizmerno srečna, ljubezenska zgodba žal ni trajala dolgo. Sredi leta 2016 sta ubrala vsak svojo pot, septembra 2017 pa sta bila ločena še v očeh zakona. 

Združuje ju podoben smisel za humor

Že tri mesece po uradni ločitvi od Romaina smo izvedeli, da je Scarlett ponovno zaljubljena. Tokrat je srečo našla v že omenjenem Colinu, enem od scenaristov ameriškega priljubljenega ameriškega šova Saturday Night Live, ki mu njena predhodna zakonska brodoloma očitno nista vzela poguma. »Imata veliko skupnih zanimanj, delita si tudi podoben smisel za humor,« je za revijo People povedal dobro obveščen vir, ki je pojasnil, da sta Scarlett in Colin, ki se doslej še ni sprehodil do oltarja, zelo srečna. Zaljubljenca, ki sta zaročena od maja, datuma poroke sicer še nista izbrala, a menda že zelo resno kujeta poročne načrte, zato tisti, ki ju dobro poznajo, celo menijo, da bi lahko že to poletje prišlo do poroke. Kdaj si bosta dahnila usodni da, pravzaprav sploh ni pomembno, pomembno je le, da bosta čim dlje srečna skupaj. To jima vsekakor privoščimo iz srca. 

Objavljeno v reviji Vklop št. 24, 13. 6. 2019.