ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Denis Avdić slečen pred parlament!

Karmen Klinc, Vklop, 13.06.2019 20:01:31

Med večernim sprehodom po slovenski prestolnici smo pred nekaj dnevi naleteli na prizor, ki si ga sicer niti v sanjah ne bi mogli zamisliti.

Delite na:
Denis Avdić slečen pred parlament!
Denis Avdič, Miha Deželak in Anja Ramšak so se s transparenti prešerno sprehodili pred parlament samo v spodnjicah... Radio1

Voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Miha Deželak in Anja Ramšak, so se namreč brezkompromisno podali pred slovenski parlament in odvrgli vsa oblačila. Ljudje, ki so situacijo opazovali, so bili precej začudeni in sprva tudi nam ni bilo jasno, kaj se dogaja. A zadevo smo raziskali do konca.

Kot smo pri zabavnih voditeljih vajeni, je bila tudi tokrat v ospredju šaljiva naloga, ki so jo pač morali izpolniti, saj jim jo je zadal sam direktor Leo Oblak. Radijska ekipa ga je namreč pred kratkim vprašala, ali bodo zaposleni na radiu dobili regres. On pa jim je odvrnil, da morajo najprej izpolniti nalogo in regres bo nakazan v dveh dneh. Tako so se morali pred parlamentom sprehajati brez oblačil in obutve, samo v spodnjicah, na sebi pa nositi tablo z napisom »Za regres«.

Denis Avdič, Miha Deželak, Anja Ramšak.JPG
... in naslednji dan je bil regres nakazan.
Radio1

Denis, Anja in Miha so to tudi storili, čeprav je bilo pozno zvečer in zunaj zelo mrzlo. »Naslednji dan si bom vzela bolniško,« se je pošalila Anja, Denis pa je dodal: »To je nekaj najbolj neumnega, kar sem do zdaj počel!« Pred hramom slovenske demokracije so se goli sprehodili kar desetkrat in naslednji dan tako navdušili direktorja, da jim je regres takoj nakazal. Zraven pa dodal, da bi jim ga tudi, če ne bi opravili te nadvse pogumne in zabavne naloge.

Objavljeno v reviji Vklop št. 23, 6. 6. 2019.