Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Je njuno življenje drugačno?

K.M., Vklop, 11.02.2019 18:00:47

V turški nadaljevanki Lepotica in zver v glavnih vlogah Asli in Ferhata navdušujeta turška igralca Birce Akalay in Ibrahim Celikkol. Med njima se je tekom snemanja prizorov spletla trdna vez, ki so jo opazili tudi gledalci, kljub temu pa se ljubezensko nista nikoli zapletla. Preverili smo, kaj se s priljubljenima igralcema dogaja v tem trenutku, ko je snemanje vročih prizorov že daleč za njima.

Delite na:
Je njuno življenje drugačno?
Lepotica in zver Promocijski material

Igralca sta se med snemanjem zelo povezala in postala dobra prijatelja, a se zaradi številnih projektov poti po koncu snemanja vseeno razidejo. Seveda pa drug o drugem še vedno govorita spoštljivo. »Na snemanju sva imela zelo dobro energijo. Podpirala sva drug drugega, poslušala sva se. Je zelo pozitivna in ni egoistična. Vedno ima dober namen in je zelo prijazna,« je v enem izmed intervjujev o svoji soigralki spregovoril Ibrahim. Med snemanji sta na družbenih omrežjih večkrat delila skupne trenutke, ki so nastali med snemanji. Verjetno sta bila zaradi tega tudi večkrat tarči govoric, ki so nastale predvsem zato, ker gledalci serije niso vedeli, da je igralec že poročen. 
Zdaj se oba posvečata drugim projektom, ki pa močno vplivajo na njuni življenji. Tako Ibrahim kot tudi Asli sta namreč spremenila svoj videz. 

Ferhat presenetil z novim videzom

Turški zvezdnik Ibrahim Celikkol se je poslovil od modne pričeske in s tem razočaral nekatere oboževalke. Kljub temu da poglede privablja predvsem s svojo postavo, pa ne gre zanemariti niti njegovega sloga. Številne oboževalke so tako zagotovo opazile, da njegova pričeska ostane skrbno urejena tudi po številnih bojih, teku, celo večurnem spanju. Postavni 36-letni igralec pa si je pred časom pobril lase, pustil si je le nekaj milimetrov dolgo pričesko. 

Ibrahim je sprejel vlogo v akcijski seriji Spektakularni dvojec (Muhtesem Ikili), ki je od njega zahtevala tudi spremembo videza. Za upodobitev novega lika si je namreč moral pobriti lase, hkrati pa si je pustil rasti brado in brke. Kako je videti po slovesu od modne pričeske, si lahko ogledate na fotografiji, ki jo je delil na družbenem omrežju. Na njej pozira skupaj s svojim psom, kar ni presenetljivo, saj je znano, da sta z ženo velika oboževalca štirinožnih prijateljev. 

Nekatere oboževalke zdaj pogrešajo njegov videz tihega Ferhata Alana, druge pa se že navdušujejo nad njegovo akcijsko podobo Merta Barca. Vendar se igralec na mnenja oboževalk ne ozira pretirano. Raje uživa v družbi žene, s katero imata na obrobju Carigrada kmetijo. »Rad sem tam, počutim se srečnega. Carigrad je natrpano in težko mesto, čeprav imam tudi to rad. Nisem se odklopil, ker živim zunaj mesta, tja se samo umaknem. Moj največji luksuz je prostor, kjer se lahko spočijem,« je o tej temi spregovoril simpatični igralec. 

Siyah Beyaz Ask, Lepotica in zver
Siyah Beyaz Ask, Lepotica in zver
Promocijski material

Asli tudi v resnici tako dobra

Birce Akalay v nadaljevanki Lepotica in zver upodablja dobrosrčno zdravnico Asli, ki v skoraj vsakem trenutku na prvo mesto postavlja druge. Predvsem svoje bolnike, za katere bi naredila resnično vse. Pred dnevi pa je simpatična turška lepotica, ki navdušuje gledalce po vsem svetu, dokazala, da je svojemu liku v tem pogledu zelo podobna tudi v resničnem življenju. 

Birce je namreč dan pred zdravljenjem v bolnišnici obiskala otroke, ki so zboleli za levkemijo. 

Objavljeno v reviji Vklop št. 5, 31. 1. 2019.