stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Marko Potrč precej slabo sprejel novico, da so ga odpisali?

Andreja Comino, Zvezde, 31.01.2019 07:57:18

Pomlad prinaša na televizijah veliko sprememb. Nekaj oddaj se bo poslovilo, ustvarjalci obljubljajo nove. Nekatere pa so stalnica – denimo že tretja sezona šova o hujšanju.

Delite na:
Marko Potrč precej slabo sprejel novico, da so ga odpisali?
Marko Potrč (na fotografiji z Lili Žagar) je izgubil eno oddajo, dobil pa novo. Mediaspeed

Drugo je vodil zagrizeni ljubitelj telovadbe in zdrave prehrane Marko Potrč, zato si je seveda želel biti tudi v tretji. Menda je precej slabo sprejel, ko so mu povedali, da so se odločili za drugo ime. Vendar pa ni ostal praznih rok: ostaja mu Galileo, dobil pa je čisto novo tekmovalno oddajo Nepremagljivi. Ostaja pa zvest svojim drugim projektom. Malo laže lahko diha tudi zato, ker ima od konca lanskega decembra njegova Lili Žagar nekoliko več časa tudi za družinsko življenje, saj so nič hudega sluteč ukinili oddajo, ki jo je vodila.

»Sem človek tisočerih zanimanj: dolgo že delam na radiu, kjer zelo uživam, produkcija deluje na polno, pripravljamo nove oddaje Galileo, v polnem teku so priprave na novo oddajo, ki jo bom vodil, kar me tudi zelo veseli. Že od nekdaj rad počnem stvari, ki vključujejo moje delo in tisto, kar imam rad – šport. Ko so mi ponudili vodenje Nepremagljivih, oddaje, v kateri se bodo v ekstremnih razmerah pomerile družine, so dejali, da mi je še bolj pisana na kožo kot šov o hujšanju. Dejal sem si: pa poskusimo! Tega še nismo imeli priložnosti videti pri nas. Bo zelo mokro, divje in umazano. Vključeni bodo voda, višina, moč in še druge stvari. Tako da ni šlo za odpust, temveč zamenjavo,« pravi Marko, ki bo seveda pogrešal Natašo in Jana, a se bodo še videli. Sploh z Janom, s katerim imata skupne projekte. Marko bo na voditeljskem odru stal sam. »No, če mi bodo dali poleg še kakšno dekle, se pa tudi ne bom branil. A kolikor vem, se mi zdaj ne obeta nič takšnega,« se smeji v pojoči mariborščini in dodaja, da se bo ob tekmovalcih rad »mučil«, saj obožuje šport in mu gibanje ni mučno. Komaj čaka, da bodo šli na razne poligone, lokacije bodo menjali, zadeva pa bo precej zahtevna.

Čez leto dela, poleti uživa

Od nedavno pa je televizije prosta njegova izvoljenka Lili. »Ona je super, hvala za vprašanje. Zelo uživa. Ne smem pa vam še razkriti, kaj bo počela v prihodnje. Naj namignem, da je končno našla čas, da dokonča neko zadevo, ki jo pripravlja že dve leti, a o njej še ne smem govoriti. Nisem najbolj vesel, da je več doma, saj jo podpiram in vem, kako strastno oba rada delava. Doma imava dogovorjeno tako, da čez leto veliko delava, poletja pa so naša. Za naju in za otroke. Tega časa ne damo za nič na svetu,« je odločen.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 4, 23. 1. 2019.