Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven, polfinalni večer, Evrovizija 2 Njena.si

Evrovizija: Raiven se je uvrstila v finale ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Danes bo v Ljubljani dišalo po 'Vaniliji'

C. R., 24.05.2019 09:22:21

Sreča diši tudi po 'Vaniliji', zato ne preseneča, da bo ravno pesem skupine Tequila himna današnjega dne. Priljubljeni Primorci bodo danes v Ljubljani zabavali mimoidoče, z njimi peli in plesali, delili srečo in objeme, saj bodo z eno največjih komercialnih radijskih postaj v Sloveniji, praznovali dan sreče.

Delite na:
Danes bo v Ljubljani dišalo po 'Vaniliji'
Tequila Menart

Skupina Tequila, ki je sinonim za nepozabne zabave na Obali, kot tudi v drugih krajih po Sloveniji, v letošnje poletje vstopa z najlepšim in najbolj domačim, nostalgičnim okusom. Njihova nova pesem se namreč imenuje 'Vanilija'. 

»Naslov novega singla in videospota 'Vanilija' smo izbrali zato, ker točno veš kaj pomeni. Kakšen je vonj, kakšen je okus, … ni dileme o tem da ne bo dobro,« so povedali člani skupine. »Želeli smo ujeti prepoznavnost singla, kot nam je to uspelo z imenom skupine. Vsi vedo da s Tequilo ni šale. Žura se vedno in zares do jutranjih ur. Smo ena najpomembnejših skupin na Obali, in vsako leto vedno več maturantov popeljemo na nepozabne izlete,« je še povedal Patrik Babič, vodja skupine in glavni moški vokalist. 

Videospot za pesem je bil posnet na najbolj priljubljenih lokacijah na slovenski obali v sodelovanju z mednarodno ekipo.
Po četrtkovi premieri singla in videospota je skupina Tequila obljubila, da bo po šolah in vrcih delila sladolede z okusom vanilije vse do konca šolskega leta!

Skupina Tequila se sicer lahko pohvali z najlepšim prostorom za vaje, saj stoji na čudoviti razgledni točki v Marezigah, zato ne preseneča, da so njihove skladbe vedno pozitivne in energične. Da znajo tequilovci na noge naenkrat dvigniti vsaj 12.000 ljudi, so dokazali na zadnjem razprodanem koncertu v Stožicah, ko so s številnimi glasbeniki soustvarjali nepozaben glasbeni program 11. Aktualovega rojstnega dne z eminentnimi glasbenimi imeni v regiji.

Skupina Tequila, ki šteje kar sedem članov je po prihodu izkušenega bobnarja Damjana Paljka, v svojo ekipo privabila še enega strastnega glasbenika in neumornega žurerja, harmonikarja Blaža Brudarja, ki si je izkušnje nabiral v skupini Mambo Kings.