gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Pop TV presenetil z novim voditeljskim parom!

Brigita Potočki, Vklop, 19.08.2018 19:01:51

Slovenija ima talent: presenetili z novim voditeljskim tandemom Domen Valič in Sašo Stare.

Delite na:
Pop TV presenetil z novim voditeljskim parom!
Domen Valič in Sašo Stare Revija Vklop

Zagotovo sta carja humorja, morda sta ob kakšni priložnosti tudi carja hazarda, a brez dvoma bosta že kmalu postala tudi carja talentov. Domen Valič in Sašo Stare sta namreč nov voditeljski par oddaje Slovenija ima talent, ki se na male zaslone vrača jeseni.

Za stand up komika in tekmovalca oddaje Zvezde plešejo, Saša Stareta, bo to čisto nova izkušnja, igralec Domen (ki se jeseni vrača tudi v tretji sezoni serije Reka ljubezni) pa že ve, kaj ga čaka, oddajo je namreč lani vodil skupaj z bratom Vidom. Kaj bo tokrat drugače in ali je vodenje oddaje v njunih sanjah nočna mora, pa preberite v nadaljevanju.

Preberite tudi: Lepotica, ki navdušuje v seriji Ne izpusti me. Kliknite TUKAJ!

Kaj je vajin največji talent, v čem sta najboljša oziroma boljša od drugih?
Domen:
Jaz sem najboljši takrat, ko sem sam in me nobeden ne vidi. Takrat res blestim. V vsem. Ni stvari, ki je ne bi obvladal. Če bi me takrat videli, bi mi samo čestitali. Res se tudi sam sebi čudim, takrat ko sem čisto sam in me nobeden ne vidi.

Sašo: Moj največji talent je vodenje oddaje 24ur – samo namig, če to bere kdo s Pop TV-ja.

Domen, vi boste že drugič vodili oddajo Slovenija ima talent. Prvič ste bili v tandemu z bratom Vidom, zdaj boste skupaj s Sašem, ki je tudi komik, a nista v sorodu. Kaj bo drugače?
Domen:
Nisem prepričan in mogoče trosim laži, ampak letos bodo nastopajoči sedeli v publiki in bo občinstvo na odru. Ali obratno, ne vemo še ... Drugače bo tudi to, da ima Sašo krajše lase, lepšo brado in drugačen smisel za humor kot jaz. Medtem ko sva si z Vidom podobna kot jajce jajcu.

Sašo, z Domnom bosta prvič delala skupaj. Kakšen vtis je naredil na vas, glede na to, da ženske pravijo, da se mu ni moč upreti. Ste se mu vi lahko?
Sašo:
Mislim, razen tega, da ima oči, v katerih se lahko kar izgubiš, sem se mu zlahka uprl! (smeh)

Ko sta sanjala, da vodita oddajo Slovenija ima talent, je bila to nočna mora ali lepe sanje s srečnim koncem?
Domen:
Nočna mora, ki se kar vleče in vleče in se ne konča. Sem že spraševal druge, ali se jim dogaja podobno, in se jim. Lado se ves poten zbuja sredi noči, Marjetka kriči z visokim C-jem, Ana se premetava in pada s postelje, Branko raje sploh ne spi, res imamo problem. Vsa čast našim maskerjem, ki zakrijejo grozo na obrazih.

Sašo: Ha ha, v mojih sanjah je vse potekalo popolno, talenti so bili super, midva sva bila šarmantno zabavna, oddaja je bila ena izmed najboljših do zdaj … Vse dokler se nisem zavedel, da sem si v naglici pred oddajo pozabil obleči hlače in da sem ves čas vodil samo v boksaricah z roza srčki … Potem mi je bilo pa nerodno in zardel sem tako, da tega ni mogla skriti niti gora pudra. Tako da upam, da bo v resničnem življenju bolj ali manj tako, samo da bodo boksarice s kakšnim bolj moškim vzorcem, recimo s pivom in burgerji. In ‘bormašino’!

Ali bi za en teden zamenjala vlogi, se pravi, da bi bili vi Sašo, Domen, in vi Domen, Sašo?
Domen:
Uf, grozno, tega res ne privoščim Sašu. On je človek, ki ve, kaj hoče, ima svoj ritem življenja, je ustvarjalen in se spozna na marsikaj. V moji koži bi vse to izgubil, pa še Vida bi imel za brata. Ne, ne silite me v razmišljanje o posledicah tega eksperimenta, prosim! Ker ta namišljeni svet res ni lep in le Sašo bi nosil mučne posledice. Meni bi bilo pa super in končno bi imel nalezljiv smeh. (Oponaša Sašev smeh, op. p.)

Sašo: V bistvu piševa scenarij za slovenski film s točno to zgodbo, tako da če na to odgovoriva, ljudje ne bodo šli v kino. (smeh) Ne vem, zanimivo bi bilo biti Domen, ker mi nekaj časa ne bi bilo treba urejati brade. Samo, če bi bil Domen jaz, bi imel super punco, če bi bil pa jaz Domen, bi bil pa samski. Ne vem, če je to ravno fer zamenjava. Čeprav bi bilo pa fajn imeti njegovo telo, ki je v veliko boljšem stanju kot moje, ker vem, da Domen lepo skrbi zase. (smeh)