podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Lepotica, ki navdušuje v seriji Ne izpusti me

D. F., Vklop, 07.08.2018 19:01:09

Amine Gülşe iz turške serije Ne izpusti me je nase opozorila leta 2014, ko je Turčijo zastopala na izboru Miss sveta. Leta 2015 pa je pri komaj 25 letih naredila še korak dlje in postala igralka.

Delite na:
Lepotica, ki navdušuje v seriji Ne izpusti me
Igralka je nekdanja izbranka turškega igralca Kıvança Tatlıtuğa, ki ga pri nas spremljamo v glavni vlogi serije Ukradena preteklost, zdaj pa je že dve leti srečna z nogometašem Mesutom Özilom. Revija Vklop

Amine Gülşe je manekenka, lepotna kraljica in igralka, ki se je rodila in odraščala na Švedskem. Nase je opozorila leta 2014, ko je Turčijo zastopala na izboru Miss sveta. Leta 2015 pa je pri komaj 25 letih naredila še korak dlje in postala igralka ter takoj dobila glavno vlogo v seriji Ne izpusti me (Asla Vazgeçmem).

Turška lepotica se je rodila staršema iraških in turških korenin, odraščala pa je na Švedskem. Imela je lepo otroštvo, njena starša pa sta poskrbela, da je dodobra spoznala njuni kulturi in jezik. »Starša sta se spoznala v Turčiji. Oče je bil metalec diska. Povabili so ga v švedsko ekipo, zato sem se rodila na Švedskem. Odraščala sem kot princeska, vendar pa mama nikoli ni dovolila, da bi pozabila na svoje korenine. Doma smo ves čas govorili samo v turščini, redno sem se udeleževala različnih tečajev turškega jezika, vsako leto pa smo trikrat ali štirikrat obiskali družino v Turčiji,« je igralka za turške medije obudila spomine na otroštvo.

Preberite tudi: Je Tara Zupančič zgolj razvajena televizijska voditeljica? Kliknite TUKAJ! 

Takoj po končanih obveznostih na izboru Miss sveta leta 2014 se je zvezdnica odločila za velik preskok, lepotna tekmovanja je namreč zamenjala za igralski poklic. »Po nazivu miss Turčije sem prejela veliko različnih ponudb, a sem se želela podati v igralske vode. Želela sem si novih izkušenj in igralski poklic se mi je zdel popolna priložnost. Res je, da moram pri vsaki vlogi trdo delati, vendar delo opravljam s strastjo, imam pa tudi visoko zastavljene cilje. Prepričana sem, da me čaka svetla prihodnost in da boste zame še slišali,« je samozavestno dejala.

tv-neizpusti1 POT.JPG

25-letnica je pred približno dvema letoma osvojila srce nemškega nogometaša Mesuta Özila, s katerim naj bi bila zaročena. V medijih pa so zadnjih nekaj tednov vedno glasnejše celo govorice o prihajajoči poroki, ki jih par do tega trenutka ni niti potrdil niti zanikal. »Verjamem v ljubezen in vem, da me nekje čaka moški, ki mu bom predala svoje srce in si z njim ustvarila družino,« je pred časom dejala v enem izmed intervjujev. Je morda ta srečnež Mesut?