Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

BQL: Priljubljeni tandem na novi poti

PR, 12.05.2020 17:56:10

Bratski tandem BQL (Anej in Rok Piletič) sta pred dnevi svoje oboževalce razveselila z novo pesmijo in videospotom Na frišno.

Delite na:
BQL: Priljubljeni tandem na novi poti
BQL, Na frišno Neo Visuals

Fanta, ki sta znana po številnih radijskih uspešnicah, sta se tokrat lotila nekoliko bolj žurerskih voda in zabavne glasbe. Glasbeni in vizulano osvežena s pozitivno energijom, pridihom zabave in zgodbo o novi in sveži ljubezni napovedujeta napad na bolj žurersko področje. Ob tem pa kljub trenutnim razmeram napovedujeta tudi izid albuma, ki bo zajemal tako njune njune uspešnice, ki jih dobro poznamo kot najbolj predvajanje radijske hite, kot tudi nove skladbe, ki jih bosta predstavila v letošnjem letu.

Na pomoč priskočili prijatelji

Anej in Rok sta za potrebe snemanja videospota odprla prav poseben lokal FREH'n'QL, kjer se dogajajo kar zanimive stvari. Na pomoč pri snovanju zgodbe pa so jima priskočili številni prijatelji. Med njimi tudi Luka Basi, fantje iz zasedbe Polkaholiki, Eva Zorjan (sestra Nike Zorjan), priljubljena fitnes trenerka Patricija Pangeršič ...

BQL2.jpg
BQL, Na frišno
Neo Visuals

Priložnost za oboževalce

Z novimi skladbami pa načrtujeta tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo. BQL sta namreč ambasadorja akcije ČAS DA ZABLESTIŠ, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od njunih glasbenih projektov v prihajajočih mesecih. Čas da zablestiš omogoča pevcem, ki si želijo sodelovati z njima, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z njima v eni od njunih prihodnjih pesmi.