stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Bo Fredi Miler s triom Come back vnovič obnorel Slovenijo? Kaže že tako!

Aleš Rod, 14.09.2019 20:00:00

Na prvem nastopu tria s pomenljivim imenom Come back se je zgodilo ravno to! Občinstvo je bilo navdušeno in lahko rečemo, da je začetek obetaven.

Delite na:
Bo Fredi Miler s triom Come back vnovič obnorel Slovenijo? Kaže že tako!
Čeprav so vsi stari, prekaljeni glasbeni mački, si zdaj želijo osvojiti občinstvo kot trio. Aleš-Rod

Čeprav so prvič skupaj nastopili na snemanju televizijske glasbene oddaje, je bilo navdušenje občinstva nad njihovim nastopom veliko. Za tri avtorske pesmi, ki jih je Fredi Miler (52) odstopil novonastalemu triu in so jih na svojem krstnem nastopu predstavili, so poželi bučen aplavz.

Čeprav bodo njihovi nastopi praviloma sestavljeni iz uspešnic iz osemdesetih in devetdesetih let, obljubljajo, da bodo vsebovali tudi že slišane Fredijeve pesmi, kot so Vedno si sanjal njega, Srnica, Nategnem še tvojo ter druge. No, roko na srce, to se od zasedbe, v kateri je Fredi Miler, tudi pričakuje.

Fantje oziroma možje so se projekta lotili resno in si v ta namen natisnili tudi majice z imenom njihovega tria. Vsi trije so stari prekaljeni glasbeni mački, ki so si na številnih odrih po Sloveniji vrsto let nabirali izkušnje ob preigravanju tako lastnih kot tudi pesmi drugih izvajalcev. Brata Boris (53) in Dušan (55) Škrubej sta vrsto let igrala v skupini Fair play, medtem ko je Fredi Miler pred leti prav tako že nastopal v zasedbi Koroški trio.

Trenutno se možje iz tria Come back želijo predvsem predstaviti širšemu slovenskemu občinstvu na najrazličnejših odrih po Sloveniji. Upajo, da bodo kmalu osvojili srca slovenskih poslušalcev in jim ponudili tisto, kar najbolje znajo, dobro glasbo iz osemdesetih in devetdesetih let ter nepozaben žur.

Fredi Miler po nastopu:

»Na našem prvem skupnem nastopu, ki smo ga imeli, je narod dobesedno ponorel. Ne moreš verjeti, kako so bili navdušeni nad našim nastopom. Čutila se je energija, čutilo se je veselje … Noro je bilo! Če bo šlo tako naprej, ne vem, kako bomo zmogli!? Zdaj smo res dobili voljo in nihče nas ne more več ustaviti! Obljubljam, da bomo vedno naredili takšno gaudo, da bo kaj! Vedno bo fajn gauda (zabava, žurm op. a.)!«

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 36, 5. 9. 2019