joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

Kate Middleton v komi?! Sledila še novica o smrti

kš, 07.02.2024 11:11:22

Po poročanju španskih medijev so nepredvideni post operativni zapleti povzročili dramatičen razvoj dogodkov. Potem pa je sledila še ena šokantna novica - Kate Middleton je 5. februarja umrla!

Delite na:
Kate Middleton v komi?! Sledila še novica o smrti
Kaj se dogaja s Kate? Sedaj je vsa pozornost preusmerjena na kralja in njegovo bitko z rakom. Profimedia

Španska novinarka Concha Calleja, ki se pojavlja kot kraljevska strokovnjakinja v priljubljeni španski informativni oddaji "Fiesta", trdi, da je imela ekskluziven vpogled v te dogodke. Po njenih besedah je bila Kate Middleton, vojvodinja valižanska, v času, ki so ga v palači opisovali kot obdobje po "načrtovani" operaciji, v resnici v kritičnem stanju.
Concha Calleja je tako povedala: "Zaradi zapletov, ki so se nepričakovano pojavili po operaciji, so zdravniki morali sprejeti drastične ukrepe." Po njenem poročanju so bili zdravniki prisiljeni vojvodinjo spraviti v umetno komo in jo intubirati, kar kaže na resnost situacije. "Operacija je potekala brez težav, vendar je bilo post operativno stanje polno zapletov," je dodala.

Ogorčenje!

Ta novica je sprožila val špekulacij in poročanj po španskih medijih, čeprav je vir znotraj palače te navedbe odločno zanikal. Po tradiciji, ki sledi načelu "Nikoli se ne pritožuj, nikoli ne pojasnjuj", je palača navadno zadržana pri odzivanju na medijska poročila. Kljub temu, da so se odločili za zanikanje, to kaže na možno resnost obtožb.

Vir iz palače je pojasnil

Vir iz palače je za The Times povedal: "Te trditve so popolnoma neutemeljene. Novinarka ni poskušala svojih trditev preveriti pri nobenem uradnem viru znotraj palače. Gre za popolno izmišljotino." Palača izraža ogorčenje nad temi poročanji, kar je bilo razvidno tudi iz intervjuja za GB News, kjer je dopisnica Afua Hagan komentirala: "V palači so zmedeni glede izvora teh zgodb in zanikajo kakršno koli resničnost navedb."

Spretno preusmerjajo pozornost

Medtem ko se pozornost medijskega sveta morda preusmerja na druge člane kraljeve družine, ostaja stanje Kate Middleton predmet razprav in špekulacij. Palača vztraja na pravici do zasebnosti vseh vpletenih in poziva k previdnosti pri širjenju nepotrjenih informacij. Trenutno pa se večina medijev, tako britanskih kot drugih ukvarja z zdravstvenim stanjem kralja Karla III. Monarhu so namreč diagnosticirali raka.

Spletni izkoriščevalci in smrt princese

>>> Seveda je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bodo razširile celo novice o smrti princese in točno to se je pripetilo na spletu, kjer se je pojavila (lažna) novica, da je nek nepridiprav odprl stran z imenom R.I.P. Kate Middleton.<<<