slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

Kralj dela to, kar mu reče Camilla

kš, 09.06.2024 17:38:45

Kraljica bojda zelo rada ukazuje svojemu možu … Krožijo govorice, da naj bi prav ona Karlu prepovedala udeležbo na poroki leta … Poleg tega pa naj bi sedaj zahtevala tudi hišo princa Andrewa.

Delite na:
Kralj dela to, kar mu reče Camilla
Karel naj bi bil čisto odvisen od žene Camille. profimedia

Mu je res prepovedala udeležbo na poroki?

Karel in Camilla se nista udeležila poroke Hugha Grosvenorja, čeprav je ta Karlov krstni sin. Govori se, da kralj in kraljica nista zavrnila vabila, ampak da se preprosto nista pojavila. Sicer pa je bilo na nek način pričakovano, da ne bosta prišla na poroko, saj gostiti kralja in kraljico na poroki zahteva ogromno organizacije.

Karel naj bi bil čisto odvisen od žene Camille.
profimedia

Zato sta našla primeren izgovor - dan prej sta namreč bila v Franciji na praznovanju 80. obletnice izkrcanja v Normandiji. Toda to naj bi bil le izgovor. Camilla nikakor ni želela prisostvovati na tej poroki, saj je družina mladega ženina v preteklosti grdo govorila o njej.
Kralj bi lahko celo šel tja, vendar njegova žena je bila odločna in rekla: NE! Čeprav v javnosti vedno ostaja korak za možem, da ga ne bi zasenčila, doma bojda ona narekuje, kaj bosta delala in česa ne. Morda ima torej Harry prav, ko jo opisuje kot gospodovalno in trmasto.

Obračunavanje s Karlovim bratom

Govori se, da prav ona stoji za kraljevo odločitvijo, da bo iz kraljeve lože izselil svojega mlajšega brata Andrewa.

Bo treba drugam ... Žal - svakinja ga pač očitno ne prenaša.7.jpg
Bo treba drugam ... Žal - svakinja ga pač očitno ne prenaša.
Profimedia

Kot je znano, Karel že od lanskega poletja poziva brata, naj zapusti ogromno hišo, v kateri že več kot 20 let živi v najemu. Saj naj bi bili stroški povezani s to hišo res vrtoglavi in poleg tega odkar je Andrew padel v nemilost in po škandalu z Epsteinom ni več aktiven član kraljevine.

Vendar je Andrew bratu obljubil, da bo začel z obnovitvenimi deli, ki jih bo financiral sam … A po več mesecih se ni še nič spremenilo. Zato je Karel pred kratkim bratu predal izvršilni nalog za izselitev in mu ukazal, naj čim prej zapusti kraljevo ložo. Kralj sicer brata ne bo pustil na cedilu, pravzaprav mu je ponudil, da se preseli v Frogmore Cottage, nekdanji dom Harryja in Meghan, ki je veliko manjši in seveda tudi precej cenejši.

Zdi se, da je za to nenadno pospešitev izvedbe izselitve zaslužna Camilla. Bojda je Karel obljubil ženi, da ji bo predal kraljevo ložo. Vir blizu palače je izjavil, da "Karel je popolnoma odvisen od Kamile in je pripravljen tudi spreminjati kraljeva pravila, vse le zato, da bi se ji prilagodil!”

Ta isti vir trdi, da kraljica res ne potrebuje drugega doma, saj ima vendarle Windsorski grad - Zakaj si torej želi še hišo, v kateri je zadnjih 20 let prebival Andrew? Hudobija ali pohlep?!