požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Obvezna oprema vsakega digitalnega nomada

Oglasno sporočilo, 23.11.2023 08:22:41

Delite na:
Obvezna oprema vsakega digitalnega nomada

V današnjem digitalnem svetu, kjer se delovne prakse nenehno spreminjajo, postaja življenje digitalnega nomada vse bolj privlačno. Digitalni nomadi so ljudje, ki svoje delo opravljajo preko interneta, kar jim omogoča, da lahko delajo kjerkoli na svetu. Da bi lahko uspešno delali na poti, je ključnega pomena, da imajo ustrezno opremo. Spodaj so navedeni nekateri nepogrešljivi pripomočki, ki jih mora imeti vsak digitalni nomad.

1. Prenosni računalnik: To je osnovna oprema za vsakega digitalnega nomada. Izberite zmogljiv prenosni računalnik, ki vam omogoča učinkovito izvajanje vaših delovnih nalog. Pomembno je tudi, da je lahek in prenosen, da se lahko enostavno premika z vami.

2. Pametni telefon: Mobilni telefon je nepogrešljiv za ohranjanje povezave z delodajalci, strankami in za upravljanje vsakodnevnih nalog. Poleg tega vam omogoča, da ostanete povezani z družino in prijatelji, ne glede na to, kje ste.

Galaxy Z Fold5 je zlitje inženirstva in oblikovanja. Njegov velik zaslon je platno, na katerem lahko uporabniki ustvarjajo, delajo in igrajo tudi najbolj zahtevne mobilne igre. Tanka in ergonomska zasnova zagotavlja, da je naprava kljub svoji obsežni velikosti zlahka obvladljiva z eno samo roko.

115_FOLD5_BIGGER_SCREEN_2_LI.jpg

Z debelino le 6,1 milimetra in s težo 9 gramov manj kot njegov predhodnik, je podjetju Samsung uspelo ustvariti napravo, ki ne sklepa kompromisov glede zaslonske površine, hkrati pa je še vedno lahka in udobna za uporabo.

Ponos telefona Galaxy Z Fold5 je 19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon AMOLED 2X, ki odpira vrata večopravilnosti, saj uporabnikom omogoča hkratno upravljanje do treh oken in do 12 aplikacij v opravilni vrstici. Poleg tega za 30 % povečana svetlost zaslona zagotavlja optimalno gledanje na prostem, tudi pri močni sončni svetlobi.

Napravo poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy. Platforma izboljšuje grafiko in uporablja umetno inteligenco za dinamično igranje in večigralske funkcije.

3. Stabilna internetna povezava: Kakovostna internetna povezava je ključna za uspešno delo na daljavo. Digitalni nomadi se pogosto znajdejo v različnih krajih, zato je pomembno, da imajo na voljo zanesljivo povezavo, bodisi preko brezžičnega omrežja ali prenosnega usmerjevalnika.

4. Potovalna polnilna postaja: Ko ste na poti, je pomembno, da imate vedno na voljo energijo za svoje naprave. Potovalna polnilna postaja vam omogoča polnjenje vašega prenosnega računalnika, pametnega telefona in drugih naprav, ne glede na to, kje se nahajate.

5. Nosilec za prenosni računalnik: Nosilec za prenosni računalnik vam omogoča, da udobno delate kjerkoli. Lahko ga uporabite na letalu, v kavarni ali v avtu. Poskrbite, da je nosilec lahek, prenosen in enostaven za uporabo.

6. Bluetooth slušalke ali zvočniki: Za učinkovito komunikacijo in sodelovanje z drugimi je pomembno imeti dober zvok. Bluetooth slušalke ali zvočniki vam omogočajo, da sestankujete ali poslušate glasbo brez motečih kablov.

Galaxy Buds2 Pro ponujajo vse to. Za kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, s tremi visokimi SNR mikrofoni Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo, tudi tiste, ki so nežni kot veter.

Z inteligentnim 360-stopinjskim zvokom je zvok slišati bolj realističen. Tehnologija Enhanced Head Tracking omogoča, da je vsako gibanje usklajeno, kar ustvarja realistično izkušnjo. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar vam omogoča prostorsko izkušnjo. Navsezadnje je pomemben tudi videz in slušalke Galaxy Buds2 Pro so estetske in minimalistične, ki se podajo vsakemu stilu s svojimi trendi barvami.

4-027_product_galaxy_buds2pro_borapurple_white_LI.jpg

Poleg izjemnega zvoka imajo Galaxy Buds2 Pro še eno odlično lastnost – super povezljivost z Galaxy Watch6 pametno uro. To je izjemen dodatek za vse, ki ste aktivni in ne želite med potovanjem ves čas držati telefon v rokah.

7. Zunanji trdi disk: Za varno shranjevanje pomembnih podatkov in datotek je priporočljivo imeti zunanji trdi disk. Tako boste imeli varnostno kopijo svojih informacij in se izognili izgubi podatkov v primeru okvare naprave.

8. Ergonomska oprema: Ker digitalni nomadi veliko časa preživijo za računalnikom, je pomembno poskrbeti za ergonomijo. Uporabljajte ergonomske miške, tipkovnice in stole, da preprečite bolečine v hrbtu, vratu in rokah.

Vaša nova spremljevalka

Za digitalne nomade, ki živijo življenje na poti, je nova serija pametnih ur Galaxy Watch6 lahko odlična sopotnica pri doseganju osebnih in zdravstvenih ciljev. Mobilnost, ki jo ponuja življenje digitalnega nomada, zahteva tudi prilagodljive rešitve za ohranjanje dobrega počutja in spremljanje vsakodnevnih rutin.

Ko potujete in se prilagajate različnim okoljem, je pomembno, da ostanete osredotočeni na svoje zdravje. Galaxy Watch6 s svojo inovativno funkcijo sledenja spanja ne le spremlja vaše vzorce spanja, temveč vam nudi tudi Trening spanca, ki vam pomaga izboljšati kakovost nočnega počitka. To je še posebej koristno za nomade, ki se soočajo z različnimi časovnimi pasovi in potrebujejo prilagojene rešitve za ohranjanje optimalnega počutja.

Študija1 učinkovitosti Treninga spanja, ki jo je opravilo podjetje Samsung med uporabniki storitve Samsung Health po vsem svetu, je pokazala, da je dosledno sodelovanje v programu Trening spanja prineslo izboljšano kakovost spanja, pri čemer je bilo izboljšanje bolj opazno po dveh mesecih v primerjavi z enim. 94 odstotkov posameznikov z velikim pomanjkanjem spanja, je po dveh mesecih uporabe programa Treninga spanja pokazalo izboljšanje. Študija je pokazala, da ima program pozitiven vpliv na posameznike s težavnimi vzorci spanja.

113_FOLD5_ECO_WATCH6CLASSIC_ECO-LEATHERBAND_4_LI.jpg

Funkcionalnosti za vsakdanjo uporabo

Poleg naprednih funkcij za spanje in sledenje vadbi Galaxy Watch6 prinaša tudi številne funkcionalnosti za vsakdanjo uporabo. S sposobnostjo klicanja, pošiljanja sporočil in pretakanja glasbe neposredno prek ure, uporabniki lahko ohranjajo povezavo s svetom, tudi če telefon pustijo drugje. Funkcija Poišči moj telefon pa olajša iskanje založenega telefona.

Digitalno nomadstvo je prihodnost

Digitalni nomadi, ki živijo življenje na poti, se soočajo z edinstvenimi izzivi, a hkrati uživajo v svobodi in prilagodljivosti, ki jim ju prinaša delo na daljavo. Ključnega pomena za uspešno življenje digitalnega nomada je ustrezna oprema, ki omogoča produktivnost, povezljivost in udobje v različnih okoljih.

Spretna kombinacija fizične opreme in digitalnih orodij omogoča digitalnim nomadom, da premagajo ovire, ki se pojavljajo na poti. Hkrati pa se digitalni nomadi lahko zanesejo tudi na aplikacije za organizacijo, sledenje nalogam in komunikacijo. To jim omogoča učinkovito upravljanje časa in sodelovanje s sodelavci, ne glede na fizično razdaljo.

Z vsem naštetim se digitalni nomadi lahko osredotočijo na svoje delo, obenem pa ohranjajo povezavo z okolico. Bi tudi vi postali digitalni nomad?

Odlična ponudba!
Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 ter Galaxy Tab S9, S9+ ali S9 Ultra lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih, poslovnih, družinskih, do izobraževalnih.

SLO-Galaxy-Z-Flip5,-Z-Fold5_Promotional-KV_YouTube_2P_CMYK_230724-Open-File.jpg

Vir: https://www.samsung.com/si/news/local/galaxy-z-flip5-je-na-seznamu-najboljsih-inovacij-za-leto-2023-revije-time/