severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

Marko Bitenc Necenzurirano

Skriti gospodarji našega zdravstva

sergej racman marina zavcar hrovatin fpa Reporter.si

Znani slovenski odvetniki so o prostituciji ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Galaxy serija pametnih telefonov, ki je spremenila pravila igre

Oglasno sporočilo, 23.05.2024 10:10:39

Ko je Samsung lansiral svojo prvo serijo Galaxy pametnih telefonov, je svet mobilne tehnologije doživel pravi preobrat. Danes z najnovejšimi modeli Galaxy S24 serije, Samsung ponovno postavlja standarde za celotno industrijo. Z naprednimi funkcijami, mobilno umetno inteligenco in vrhunsko zasnovo, Galaxy pametni telefoni niso zgolj tehnološki pripomočki, temveč nepogrešljivi spremljevalci, ki na novo definirajo meje mogočega.

Delite na:
Galaxy serija pametnih telefonov, ki je spremenila pravila igre

Začetki in razvoj

Galaxy serija je svojo pot začela leta 2010 z lansiranjem prvega modela Galaxy S. Telefon je hitro postal sinonim za kakovost in napredno tehnologijo, kar je postavilo temelje za prihodnje inovacije. Skozi leta je Samsung neprestano nadgrajeval serijo z novimi funkcijami, kot so visoko zmogljive kamere, napredni procesorji in vrhunski zasloni, ki so uporabnikom omogočali izjemne izkušnje.

Revolucija v fotografiji

Ena izmed najbolj prepoznavnih lastnosti Galaxy serije je njena osredotočenost na fotografijo. Z uvedbo pogona Pro Visual (Pro Visual Engine) in funkcij, kot so Nightography, Predlogi za urejanje in Generativno urejanje (Generative Edit), Samsung zagotavlja, da so uporabniki opremljeni z orodji za zajemanje popolnih posnetkov v vseh pogojih. Ne glede na to, ali fotografirate v slabi svetlobi ali poskušate ujeti hitro premikajoči se objekt, vam Galaxy pametni telefoni omogočajo zajemanje osupljivih fotografij z minimalnim naporom.

galaxy-s24-highlights-ai-generative-edit-1-start-tb.jpg

Poleg svojih pametnih funkcij so telefoni iz Galaxy S24 serije prava paša za oči. Galaxy S24 Ultra prinaša vizualno in strukturno prefinjenost s prvim ohišjem iz titana v seriji Galaxy, kar zagotavlja povečano vzdržljivost in daljšo življenjsko dobo. Modeli Galaxy S24+ in Galaxy S24 sledijo s preprosto a elegantno zasnovo One-mass, ki zagotavlja brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem.

galaxy-s24-ultra-share-image.jpg

Napredne funkcije umetne inteligence

Samsung je vedno stremel k temu, da uporabnikom ponudi najboljšo izkušnjo, zato je v Galaxy serijo vključil napredne funkcije umetne inteligence Galaxy AI[1]. Funkcije kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist) in Pomoč za zapiske (Note Assist), omogočajo uporabnikom, da lažje in učinkoviteje komunicirajo, delajo ter organizirajo svoje življenje. Funkcije niso samo priročne, ampak tudi izboljšujejo produktivnost in omogočajo uporabnikom, da se osredotočijo na tisto, kar je resnično pomembno.

[1]Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

banner.jpg

Inovacije, ki presegajo meje

Ena izmed najnovejših in najbolj priljubljenih funkcij, ki jo je Samsung predstavil, je Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google). Funkcija omogoča uporabnikom, da s preprostim obkroževanjem predmeta na zaslonu takoj pridobijo informacije o njem, ne da bi morali preklapljati med aplikacijami. To je še posebej uporabno v vsakdanjih situacijah, kot so nakupovanje, raziskovanje novih krajev ali preprosto pridobivanje informacij o neznanih predmetih.

SLO-Galaxy-S24-Ultra_Use-case-visual_Circle-to-Search_2P_CMYK_231215-Open-File[173186].jpeg

Povezljivost in ekosistem

Samsung ne izboljšuje samo individualnih izkušenj, ampak tudi način, kako se naprave povezujejo med seboj. Z aplikacijo SmartThings lahko uporabniki preprosto povežejo svoje pametne telefone z drugimi pametnimi napravami v svojem domu. Upravljanje luči, televizorjev in celo pametnih hladilnikov iz ene naprave postaja vsakdanjost, kar povečuje udobje in učinkovitost doma.

Galaxy S24 serija pametnih telefonov je več kot le zbirka naprednih naprav. Predstavlja evolucijo mobilne tehnologije, ki neprestano spreminja način uporabe pametnih telefonov  in postavlja nove standarde v industriji. S svojim nenehnim prizadevanjem za inovacije, izboljšave in vrhunsko uporabniško izkušnjo, Samsung zagotavlja, da bo Galaxy serija še naprej vodila na poti tehnološkega napredka in preoblikovala naša pričakovanja o tem, kaj lahko zmore pametni telefon.

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije Try Galaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

dj.jpg

Raziskujte telefone Galaxy S24 serije z UNIversity brezplačnim preizkusom!

Ste navdušeni nad najnovejšo tehnologijo in bi radi izkusili vrhunsko zmogljivost serije Galaxy S24 v vašem vsakdanu? Ste študent ali študentka, ki hrepeni po novih tehnologijah in napravah? UNIversity vam ponuja edinstveno priložnost, da se osebno  prepričate o kakovosti in inovacijah, ki jih prinaša Samsung najnovejša serija pametnih telefonov.

Prijavite se in unovčite priložnost, da kar 7 dni preizkusite najnovejše pametne telefone Galaxy S24 serije.

Preizkusite brezplačno zdaj!