markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

Ana Klašnja in Lado Bizovičar Revija Stop

Slovenija ima talent: Ste vedeli, da Ana in Lado ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 je prepričala strokovnjake

Vsebino omogoča Sidera, 27.06.2024 13:49:03

Ker si prizadevamo za sodobnejši in bolj zdrav način življenja, je iskanje naprave, ki v popolnosti združuje slog, funkcionalnost in športne funkcije, še vedno aktualno.

Delite na:
Pametna ura Huawei Watch Fit 3 je prepričala strokovnjake
Foto: Nataša Gačnik

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 v celoti izpolnjuje pričakovanja in hkrati postavlja nova merila. Je lažja in tanjša od podobnih naprav ter se ponaša s številnimi prefinjenimi funkcijami, zato je odlična izbira tako za zahtevne posameznike kot tudi za tiste, ki jim je slog pomemben. Ko smo že pri slogu. Ta je igral pomembno vlogo pri zasnovi še ene izjemne pametne ure, Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Navdušujoče ocene tehnoloških medijev

Huawei Watch Fit 3 je prejela navdušujoče ocene v medijih. Expert Reviews je pametni uri podelil značko »Expert Reviews Best Buy« z oceno petih zvezdic in jo označil za lepo uro, polno funkcij, z natančnim satelitskim sprejemnikom in tipalom srčnega utripa. Wareable ji je podelil oznako »WARE Recommended« in oceno štirih zvezdic, rekoč, da »z dobrimi funkcijami, tanko zgradbo in odlično ceno dobiva naše odobravanje.« T3 jo je ocenil s štirimi zvezdicami in jo označil za uro, »ki je s svojo cenovno dostopnostjo in združljivostjo s pametnimi telefoni Applom in Samsungom prepričljiva alternativa dražjim možnostim, kot je Apple Watch SE«. Stuff.tv ji je podelil štiri zvezdice, poudarjajoč športne funkcije in dostopno ceno.

IMG_20240527_095912.jpg
Foto: Nataša Gačnik

Lažja in tanjša ura kvadratnega videza

Huawei Watch Fit 3 je izjemno lahka in tanka, kar omogoča popolno, udobno izkušnjo nošenja. Tom Morgan-Freelander s portala Stuff.tv je pohvalil njen tanek profil v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu ter dejal: »Tanjša in lažja je od Fitbit Versa 4 ali Apple Watch SE, saj ohišje tehta samo 26 gramov in je na najdebelejšem delu debelo 9,9 milimetra.«

Huawei je obenem ponudil širok nabor paščkov, s katerimi lahko enostavno prilagodite uro svojemu razpoloženju, priložnosti ali modnemu slogu. Menjava paščkov je zaradi novega mehanizma preprosta in hitra.

Zasnova nove pametne ure poudarja vrhunski občutek za modo in napredne funkcije. Tom iz portala Stuff.tv nadaljuje: »Videti in občutiti je kot dražji model, čeprav se cene v primerjavi s prejšnjimi generacijami modelov Fit dejansko niso zvišale.« James Stables iz Wareable pa je dodal: »Ker je zasnovana kot uniseks model, je primerna za vsakogar.«

Huawei Watch Fit 3 se ponaša s 4,6-centimetrskim (1,82-palčnim) zaslonom OLED, ki dosega 77,4-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem ure, zaradi česar ima 10-odstotkov večjo površino za boljšo vizualno izkušnjo. Z največjo svetlostjo 1500 kandel in samodejnim prilagajanjem zagotavlja optimalno vidljivost v vseh svetlobnih razmerah, od sončne svetlobe do notranjih prostorov. Večji zaslon omogoča, da so informacije, kot so obvestila, podatki o vadbi in priljubljena digitalna številčnica, zelo dobro vidne v vseh okoliščinah, od vadbe do poslovnih sestankov. Jonathan Bray iz Expert Reviews je pohvalil: »Zaslon je večji, svetlejši in ostrejši kot pri Fitbit Charge 6, zato med tekom nisem imel težav z berljivostjo.«

IMG_20240527_095833.jpg
Foto: Nataša Gačnik

Napredno sledenje športov in zdravja

Huawei je nadgradil obroče aktivnosti in tehnologijo Huawei TruSeen 5.5+ za natančno sledenje in analizo uspešnosti vadbe ter dodal pametne predloge, ki vas spodbujajo, da se več gibljete in redno dosegate zastavljene dnevne cilje. James iz Wareable pravi: »Huawei Watch Fit 3 si zasluži pohvalo in jo vsekakor priporočam vsem, ki iščejo estetsko lepo in zmogljivo napravo za sledenje vadbi.«

Aplikacija Ostani v kondiciji, ki smo jo prvič srečali na urah družine Huawei Watch GT 4, je pridobila sposobnost prehranske analize. Funkcija uvaja pomočnika na zapestju, ki bo bdel nad prehranjevalnimi navadami in uravnaval telesno težo na podlagi znanstvenih načel. Ravno tako je nadgrajeno spodbujanje h gibanju na podlagi pametnih priporočil (Smart Suggestion). Kadar dnevni cilji, ki jih merijo obroči aktivnosti, ne bodo doseženi, bo ura predlagala trajanje in vrsto vadbe, ki je usklajena z vašimi navadami in vremenskimi razmerami, saj vas bo poznala bolje kot kateri koli osebni trener.

Na znanstvenih načelih utemeljena tehnologija Huawei TruSleep 4.0 vsak dan postreže z analizo s popolnejšim vpogledom v dogajanje prejšnje noči in ponudi priporočila za izboljšanje spanca. Nadgrajena tehnologija spremljanja spanja je prvič vgrajena tudi v športno zapestnico Huawei Band 9.

Matt Kollat iz T3 je preizkusil funkcije in povedal: »Natančnost ure Huawei Watch Fit 3 se mi zdi odlična, tako med vadbo kot pri spremljanju spanca.«

IMG_20240527_100050.jpg
Foto: Nataša Gačnik

Impresivne zmogljivosti

Huawei Watch Fit 3 ponuja do 10 dni delovanja z enim polnjenjem. Izjemno življenjsko dobo dopolnjuje funkcija hitrega polnjenja, pri kateri lahko s samo 10-minutnim polnjenjem zagotovite celodnevno uporabo. Obenem ima bogato paleto pametnih funkcij, vključno s predvajanjem glasbe brez povezave, klicanjem prek Bluetootha in podporo za številne aplikacije tretjih oseb.

Prinaša tudi široko združljivost s pametnimi telefoni, kar uporabnikom z različnimi operacijskimi sistemi omogoča uživanje v številnih funkcijah med vsakodnevnim nošenjem ali dejavnostmi, ne da bi ogrozili uporabniško izkušnjo. Matt iz T3 pohvali združljivost z več operacijskimi sistemi in poudari, »da je tudi cenovno dostopna in se lepo poveže s pametnimi telefoni s sistemom iOS«. Celo Jonathan iz revije Expert Review se navdušuje nad Huawei Watch Fit 3 in jo označuje za izvrstno malo nosljivo napravo, ki po funkcijah, videzu in natančnosti krepko prekaša Fitbit Charge 6.

Obilica funkcij, kot so dolga življenjska doba baterije, spremljanje telesne pripravljenosti in zdravja, napredni načini vadbe ter funkcije za upravljanje kalorij, omogočajo pametnejši način življenja. Huawei Watch Fit 3 prinaša tudi zanimive nove funkcije, s katerimi se lahko zabavate. Široka združljivost samo še povečuje njeno privlačnost, ki najbolj pride do izraza, ko je povezana z vrhunskim pametnim telefonom, kot je Huawei Pura 70 Pro, in brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds 6i.