zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

18+: Nista vedela, da ju med seksom nekdo opazuje ...

KŠ, 30.08.2023 14:56:05

Gina se je po treh tednih jadranja vrnila na trdna tla, v glavi in predvsem v telesu pa je bila dobesedno v oblakih.

Delite na:
18+: Nista vedela, da ju med seksom nekdo opazuje ...
Erotična zgodba

To poletje je bilo zanjo tako močno nabito z erotiko in poželenjem, da se je začela potihoma spraševati, ali ni morda odvisnica – ves čas je hrepenela po dotikih, poljubih, seksu … Če pa tega ni imela, je ob sebi imela svojega rožnatega zajčka. Tudi z njim se je to poletje ogromno poigravala. Ves čas je bil ob njej … ali, bolje rečeno, v njej.

Ko se je vrnila v kamp, je bila njena sicer svetla koža skorajda zlate barve, njeni lasje pa so bili še svetlejši. Videti je bilo, da je izgubila nekaj kilogramov, kar je še dodatno poudarilo njene bujne prsi, ki so žgečkljivo gledale izpod skoraj prosojne poletne obleke. Že ko se je sprehodila mimo lokala v notranjosti kampa, je zaslišala šepetanje. Nagonsko se je obrnila in za eno od miz zagledala štiri ženske, ki so jo debelo gledale in več kot očitno debelo opravljale. Zamahnila je z roko in jih prijazno pozdravila: »Kako je, punce? Je bilo letos kaj akcije?« In ob tem planila v svoj prepoznavni smeh, ki se je razlegal daleč naokoli.

Zaslišal ga je tudi on. Kar spreletelo ga je, koža se mu je naježila in začutil je prijetno ščemenje med nogami. Marko je sedel za največjo mizo, v družbi postavnih teniških igralcev, ki so vneto razpravljali o akciji na igrišču. Medtem pa je on ves čas mislil na akcijo sredi morja, ki jo je pred tremi tedni uprizoril prav z njo, divjo Gino. Obrnila se je proti njemu in on ji je namignil, naj prisede k njemu in njegovi športni družbi. Sedla je. Prijazni, kratkolasi in dolgonogi lastnici lokala, za katero je tudi vzdihovalo pol kampa, je naročila gin tonik. Seveda, kaj drugega bi ob petih popoldne lahko pila Gina? Monika ji je prinesla krasen kozarec, ji pomežiknila in rekla: »Kako si, lepotica? Končno si se vrnila, fantje so te nestrpno čakali.« Gina se je spet na glas zasmejala, se nagajivo pobožala po dojkah in rekla: »No, tu sem … Nazaj, polna energije!«

Potem se je zapletla v razpravo z moškimi, ki so pred njenim prihodom govorili le o tenisu. Večinoma so bili Ljubljančani in v glavnem so imeli veliko pod palcem. Zdela se jim je zelo zanimiva in vsak od njih si jo je potihoma želel. Ona pa je uživala v spogledovanju z vsemi. Toda sedela je tik ob njem. Po nekaj gin tonikih je pogovor postal sproščen, Gina pa razigrana in spet nekoliko poredna. Fantom za mizo je pripovedovala o tem, kaj si ženske v postelji zares želijo, kako morajo raziskovati s prsti, kako z jezikom, kako z igračkami in, seveda, kako z »glavnim orodjem«. Poslušali so jo pozorno, kot osnovnošolci, ki poslušajo svojo učiteljico. S svojimi besedami in konkretnimi opisi jih je tako navdušila, da so bili vsi vzburjeni in vsak od njih si je predstavljal, kako bi jo dal dol. Nihče od njih pa ni opazil, da je njena leva roka izginila pod mizo. Medtem ko je govorila o seksu s petimi pohotneži, je roko ovila okoli trde opore, ki ji jo je pod mizo ponujal Marko. Sprva se je nekoliko zdrznil, potem pa se ji je prepustil. Nežno ga je objemala in se ritmično igrala z njim. Ko je pod prsti začutila, da je tik pred izbruhom, ga je izpustila iz rok. To je med pogovorom za polno mizo storila vsaj trikrat. Marko je bil že poten … in povsem pohoten. Ni vedel, kako naj se vede, kaj naj naredi. Nikoli prej se mu ni zgodilo kaj takega in Gina je to dobro vedela. Znala se je ustaviti ravno v pravem trenutku. Ko je bila že sama tako mokra, da ni mogla več zdržati, je družbi rekla: »Fantje, gin tonik me je zdelal, vroče mi je, grem se osvežit v vodo.«

Skočil je na skuter in jo poiskal.
Skočil je na skuter in jo poiskal.
Leonardo AI

Samozavestno je vstala in odkorakala do obale. S porednim nasmeškom se je obrnila tudi proti mizi, kjer so sedele ženske, in jim pomežiknila. Očitno je bilo, da so opravljivke točno videle, kaj se dogaja pod največjo mizo. Bile so zgrožene in usta so imele polna opazk. Pet minut po tem, ko je šla proti obali, ji je sledil tudi Marko. Sedel je na vodni skuter in jo dobesedno iskal med modrino morja. Ko jo je našel, ji je namignil, naj sede na skuter. Gina se je povzpela na vodno mrcino in Marko jo je odpeljal v skrit kotiček, ki je sicer gledal na tamkajšnji novi hotelski kompleks, v katerem so uživali predvsem bogatejši gostje. Prijel jo je za roko in jo odpeljal na kopno. Čeprav ni bilo še povsem temno, jo je slekel in se z usti polastil njenih ogromnih prsi ter velikih rožnatih bradavičk. Sedel je na skalo in jo potegnil nase … Silovito, tako kot je znal on. Gina je začutila njegovo ogromno moškost, ki jo je v nekaj sekundah zadovoljila. Bila je v pravi ekstazi, kot on … Ni jima bilo mar, da je pred njima hotelski kompleks. Obstajala sta le ona in on.

Lepotica je videla vse...
Lepotica je videla vse...
Leonardo AI

Nista vedela, da na terasi sedi rdečelasa 30-letnica, ki ju skrivoma opazuje. Nista vedela, da sta tako razvnela to sveže ločeno lepotičko, da se je ob pogledu nanju začela tresti. Ni si mogla kaj, tudi sama se je začela božati, in ko sta Marko in Gina istočasno prišla do že drugega vrhunca, je tudi ona doživela močan orgazem, ki si ga je priigrala kar sama – s prsti in pogledom na vroči morski par. Pri tem ni mogla zadržati kratkega in vročega krika užitka, ki sta ga slišala tudi Marko in Gina. In tako so se vsi trije poslovili od avgustovske poletne vročice in niti sanjalo se jim ni, kaj jih čaka v septembru.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥