Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

18+ Erotična zgodba - Zajček, ki je obsedel pohotno Ljubljančanko

kš, 25.06.2023 12:27:15

Gina, samozavestna in prelepa Ljubljančanka s svetlo kožo in prekrasnimi platinastimi lasmi, se je od nekdaj z veseljem predajala noči in druženju s prijatelji.

Delite na:
18+ Erotična zgodba - Zajček, ki je obsedel pohotno Ljubljančanko
Gina PX

Vedno je bila “ta glavna”, vedno v centru pozornosti. Njen sproščen smeh je bil glasen in še kako nalezljiv, njen značaj poseben. Marsikateri ženski zaradi tega ni bila pretirano všeč, saj so se moške oči nesramno lepile nanjo in predvsem na njeno bujno oprsje, ki ga je velikokrat kar za mizo osvobodila iz neudobnega nedrčka in pri tem tako zadovoljno vzdihnila, da so se prisotni večkrat spogledali. Moški so se nasmihali, nekatere ženske mrščile in gledale postrani … A Gina je bila taka … Brez dlake na jeziku in kakor je tudi sama večkrat povedala - brez ene same dlake tudi na drugih delih telesa. Nekega večera je s skupino dobrih prijateljev posedela dlje, kot ponavadi … Ob večerni sapici, izjemni morski hrani in vinu, je odprla svoje srce ali bolje rečeno, svojo skrivnostno škatlo … Zaradi te škatle so si obnemeli … V zraku je bilo čutiti neizmerno napetost … Vendar tako prijetno, ki bi jo lahko sprostili prav njeni priljubljeni predmeti iz skrivnostne škatle.



Steklenice vina so se praznile, pogovori, predvsem pa njeno pripovedovanje, so postajali vedno bolj eksplicitni. Gina, ki je bila vedno odkrita in neposredna, je postala še bolj sproščena, zapeljiva in nekoliko poredna. Njene prijateljice so s svetlečimi očmi čakale na vsako njeno besedo, prijatelji pa so ob njenih razkritjih le tiho opazovali, vidno napeti … In to v vsakem pogledu.

gina
Gina
PX

Gina je spregovorila o nečem, česar se večina ljudi ne bi upala priznati niti svojim najbližjim - o svojih skritih fetiših. Čeprav je bila sprva nekoliko zadržana, je njen ne ravno sramežljiv nasmeh hitro zamenjala radovednost, kako bodo prijatelji reagirali, potem, ko jim bo razkrila svoje skrivnosti … Skrite v lični vijolični škatli.

"Moja škatla," je začela Gina, "ni običajna škatla. Ne hranim v njej spominov ali nakita. Ne, moja škatla je polna ... pripomočkov."



Njen glas je bil poln domišljije, njene oči pa so sijale s pričakovanjem, vsakega od prisotnih je izmenično gledala globoko v oči … in vsakemu se je nasmihala, medtem, ko je odkrivala svoj erotični svet. Potem je podrobno opisala, kaj je vse v škatli … Se nagajivo zasmejala in zapeljivo srknila požirek vina ter se erotično obliznila … “Sladke so te stvari, ki so v moji škatli … Moj rožnati zajček je med njimi,” je rekla in nadaljevala: “Njega imam najraje. Narejen je tako, da me v trenutku spravi v ekstazo … Fenomenalen je, bolje me pozna, kot kateri koli moški, njegova vibracija pa je kot kozmično utripanje … Vse tako sladko izbruhne iz moje notranjosti - vse se širi navzven.” Prisotni so debelo gledali, potem pa je Deborah, nekoliko bolj močna a prijetna ženska, ki je od nekdaj zelo velika navdušenka nad moškimi in ki jih tudi pogosto menja, rekla: “Ah, ne boš mi govorila, da se raje igraš s tvojim zajčkom, kot s kakšnim dobrim, visokim, kosmatim lepotcem, ki ima še kaj v hlačah? Vibrator ne more zamenjati dobrega jeba*a!”

Vibrator
Vibrator
Canva

Gina pa je šla dlje: “Saj nisem rekla, da ga zamenja … A ko nimam moškega ob sebi, moram vseeno sebi pričarati to, kar mi omogoča moja mala muca … Tako rada prede, jaz jo pa tako rada božam … In še nekaj bom povedala - vsak moški, ki vstopi v mojo spalnico, vidi tudi to škatlo … in vsakemu pripravim tudi uverturo. Uležem se pred njim, v roke vzamem eno od igračk in pred njegovimi očmi prižgem napravico … Večina tipov, ki to vidi, je navdušenih … Veliko se jih prilasti igračke in potem tudi z njimi lotijo mojih kotičkov … Verjemi, da je moški, ki poleg svoje opreme uporablja tudi mojo opremo, res nekaj, kar te odpelje v svet popolne ekstaze in neskončnih orgazmov.”

Nastala je tišina … Ženske, ki so imele rdeča lička že od vina, so postajale še bolj rdeče v obraz, Deborah se je začela nerodno presedati na stolu, kot bi hotela ukrotiti to, kar ji je prijateljica sprožila z besedami. Moški pa so večinoma bili tiho … Najbrž so vsi skupaj imeli le nekaj v mislih …



Navadno nekoliko zadržana Petra, sicer uspešna poslovna ženska, je Gino vprašala: “Kateri pa je tvoj najljubši vibrator? A si ga kupila sama?” Gina je kot iz topa ustrelila: “Ja seveda moj rožnati zajček … Seveda sem ga kupila sama … Rada zahajam v erotične trgovine. Pa nimam le vibratorjev doma, imam kup drugih pripomočkov, ki presegajo vso domišljijo. A zajček je vedno tu zame … Žal mi je, da ga danes nisem prinesla. Nisem vedela, da bom ostala čez noč … No, družba, lahko noč, grem v svojo prikolico … Mislim, da bo danes šlo tudi brez zajčka, ker sem res popolnoma pohotna zdaj,” je rekla in izginila v noč. Kmalu so ostali opazili njeno senco v družbi sence nekega postavnega človeka. Odšla sta v prikolico, zagrnila zavese in prisotni so slišali le sladko sopihanje pohotne Gine … Očitno je srečala zajčka v človeški obliki, ki jo je vsaj malo potešil. Seveda so se kmalu čisto vsi porazgubili … Vsak par se je zaprl v svojo hiško na kolesih in skoraj iz vseh prikolic se je tisto noč slišalo pohotno stokanje.