1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Moji starši čakajo, da dobim resno službo

Alenka Sivka, 19.07.2023 23:12:16

Žana Vidmar in Klemen Bunderla sta od takrat, ko je Klemen povabil Žano, naj se mu pridruži pri vodenju jutranjega programa radia Aktual, prijatelja tudi zasebno.

Delite na:
Moji starši čakajo, da dobim resno službo
Žana in Klemen sta prijatelja tudi zasebno, čas v studiu Aktual Tv jima mine, kot bi mignil. Luka Švigelj

Včasih se zgodi, da začnejo žur še z njunima partnerjema zvečer, končajo pa ga šele naslednjega dne.

A ne samo zaradi tega, Žana pravi, da dela na radiu, zdaj pa tudi na televiziji, ne jemlje kot službo, ampak kot hobi, ki ji prinaša denar, za katerega je plačana: »Ko se pogovarjam s svojimi prijateljicami, ki imajo resne službe, jaz pač dejansko zjutraj rada vstanem in pridem v službo, ker mi je res radijski eter v prvi vrsti, zdaj pa še televizija zraven, fajn! Zjutraj kar zaživim in to, da se s Klemnom razumeva, da mi štiri ure z njim, ko sem v etru, minejo, kot bi bila na eni zabavni kavi z njim, ko se hecava, tudi ko mikrofoni ugasnejo, tudi ko naju ljudje ne slišijo, se midva velikokrat pogovarjava kakšne stvari in se šaliva in zabavava, tako da po večini je moj delavnik kup enega smeha s temle mojim frendom še potem.« »In za to te še plačajo«, ji glasno »očita« Klemen. A potem doda: »Tudi jaz čakam, tako kot moji starši, na resno službo! Mi rečejo, a si boš že našel resno službo a se boš še kar zafrkaval? Ampak meni je to res najboljša služba na svetu. In ko imaš ob sebi še osebo, ki te dopolnjuje, pa je povrhu še tvoja prijateljica, pa zaupnica, pa to, da te še plačajo za to, da se režiš z njo vsaj parkrat na teden … Itak se vsak dan vidimo v službi in skupaj hodimo na malice, pa še na večerje, pa še družimo se, pa še vikendi, pa … No, tako da ja, če bo kdaj kakšna avdicija za Aktual, se nujno prijavite, ker je res fajn,« se glasno smeje Klemen, ki ga v službi vsi kličejo Bundi.

»In moram povedati, da so naši Aktualovci res posebna publika, tako nam pravijo tudi tisti, ki jih prvič vidijo na koncertih, pa zdaj na televiziji Aktual TV, ko imamo nagradne igre in kličejo v eter in nam rečejo, kako vesele poslušalce in gledalce imamo. Aktualovci, naši poslušalci in gledalci, so res veseli ljudje, iz srca veseli naših nagrad, hvaležni, radi imajo nas in mi njih. In takšni, veseli in zadovoljni smo tudi mi, ki ustvarjamo program zanje, prav vsak dan, zato je ta naveza neuničljiva,« zaključi Žana. »Zlati so, no,« jo dopolni prijatelj Bundi. Zadeva zaključena.