1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Jamie Foxx se je vrnil iz pekla

kš, 24.07.2023 20:30:45

Jamie Foxx se je vrnil. Na Instagramu je objavil nekajminutni govor, v katerem je pripovedoval o svoji bolezni, bolečini in težkih trenutkih. Pošalil pa se je tudi na račun tistih, ki trdijo, da ga ni več med nami in da je ta oseba, ki govori prek Instagrama njegov ‘klon’.

Delite na:
Jamie Foxx se je vrnil iz pekla
Jamie Foxx Instagram

Na milijone oboževalcev po vsem svetu je zaskrbljeno čakalo na novice o zdravstvenem stanju igralca Jamieja Foxxa. O tem, kaj se mu je zgodilo, ni bilo veliko jasnega, je pa bilo veliko govoric, ki so očitno bile zgolj špekulacije.
Slavni igralec in producent se je končno odločil spregovoriti in našel pogum, da se pokaže na videoposnetku. Nekaj, česar si sam ne bi želel storiti. S tem posnetkom se je zoperstavil nekaterim divjim teorijam, potrdil nekatere že razkrite elemente in se iz vsega srca zahvalil tistim, ki so mu omogočili, da je še vedno tu in se bori: "Vrnil sem se iz pekla,” je priznal s solzami v očeh.

Možganska kap

Od nujne hospitalizacije je minilo že več mesecev. Začetno tesnobo je zamenjala groza pred prekleto usodo slavnega igralca, ki se je končno vrnil in se pokazal ter utišal tiste, ki so se v tem obdobju odločili govoriti v njegovem imenu.
To je bilo nedvomno najbolj občutljivo obdobje njegovega življenja in v posnetku, ki ga je objavil na svojem profilu na Instagramu, je jasno povedal, kako stvari stojijo. Doživel je precej hudo kap, vendar ni invalid in tudi slep ni, kot so mnogi namigovali.

Jamie Foxx
Jamie Foxx
Profimedia

Ugotavljanje vzroka pa ni pomembno. Pomembno je, da okreva in čeprav je precej šibak, je pa dovolj močan, da se lahko sooči s svetom in predvsem z neutemeljenimi govoricami. Toliko je bilo povedanega in napisanega, celo to, da je oslepel. Nekateri so v njegovo bolezen vpletali celo cepivo proti covidu, kar je igralca še dodatno razjezilo.
V videoposnetku je sicer pokazal, da je krhek, vendar istočasno je dal vedeti, da bo spet stari Jamie Foxx in da ni pripravljen puške vreči v koruzo.

Bil je na robu

Kar se mu je zgodilo, pojasnjuje v videoposnetku, ga je odpeljalo daleč, daleč stran, na rob njegovega življenja. Vendar je iz tega pekla našel energijo, da se je vrnil: "Šel sem skozi nekaj, za kar sem mislil, da se mi nikoli ne bo zgodilo. Vem, da so mnogi želeli vedeti, kako sem, vendar nisem želel, da me vidite takšnega. Želim, da me vidite nasmejanega, kako snemam film, kako se šalim, kako plešem … Nisem želel, da me vidite v postelji, poln cevk, ki me ohranjajo pri življenju.”

Med snemanjem
Med snemanjem zadnjega filma
Profimedia

Bil je priklenjen na aparate

Igralec je potrdil, da je bil na aparatu za podporo življenja, vendar ni navedel več podrobnosti. Iskreno se je zahvalil svoji sestri in hčerki Corinne, ki sta mu dobesedno rešili življenje. Kot je sam povedal, vse dolguje njima, Bogu in zdravstvenemu osebju, ki je skrbelo zanj.

Če se ozre nazaj, jim dolguje še eno veliko zahvalo za to, kako sta se znali z vsem spoprijeti. Skupaj z ostalimi člani družine sta namreč uspeli vse skupaj ohraniti v tišini. Nekaj izjemno težkega, glede na to, da govorimo o eni največjih hollywoodskih zvezd.

Kmalu se mu bo vrnil nasmešek na obraz.
Igralec je hvaležen predvsem družini
Profimedia Lady

Počutil se je zaščitenega in zato je uspel misliti nase in na svoje zdravje: "Zaščitili so me in upam, da je to nekaj, kar ima lahko v takšnih trenutkih vsakdo.”