1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Britney Spears - vrtoglava vstota za njene spomine

kš / STA, 18.07.2023 10:47:27

Britney Spears je napisala spomine. Avtobiografsko delo The Woman in Me (Ženska v meni) bo po napovedih založbe Gallery Books, ki deluje znotraj Simon & Schuster, ki je odkupila pravice, izšlo 24. oktobra. Knjiga prinaša "osupljivo ganljivo zgodbo o svobodi, slavi, materinstvu, preživetju, veri in upanju", so zapisali založniki.

Delite na:
Britney Spears - vrtoglava vstota za njene spomine
Britney Spears na Instagramu, kjer velikokrat pokaže preveč ... Profimedia

Milijonska pogodba

Avtobiografija bo po pisanju britanskega časnika The Guardian na police knjigarn prišla več kot leto in pol po tem, ko je pevka sklenila domnevno 15 milijonov dolarjev vredno pogodbo za knjigo spominov, v kateri opisuje svoj vzpon do slave, napete odnose z družino in izkušnjo 12-letnega življenja pod skrbništvom očeta, ki ga je leta 2021 prekinil sodnik.

Zvezdnica ima 15 milijonov več!
Zvezdnica ima 15 milijonov več!
Profimedia

Kot so za portal Page Six povedali v založbi, je bil podpis pogodbe "eden največjih poslov vseh časov". Po besedah Jennifer Bergstrom iz založbe Gallery Books je pevkino "prepričljivo pričanje na sodišču pretreslo svet, spremenilo zakone ter pokazalo njeno navdihujočo moč in pogum". Pri tem je, kot so spomnili pri Guardianu, "imela v mislih nastop 41-letne pop zvezdnice na sodišču, kjer se je zavzela za prenehanje skrbništva po duševni stiski leta 2007".
Po pričakovanju založnikov bo tudi knjiga imela podoben učinek. V založbi so ponosni, da bodo lahko delili njeno zgodbo.

Britney Spears redno objavlja precej zaskrbljujoče vsebine.
Britney Spears redno objavlja precej zaskrbljujoče vsebine.
Profimedia

Od otroške zvezde do globalnega fenomena

Britney Spears je nastopala in pela že kot otrok, zaslovela pa je leta 1999 z izdajo prvega albuma … Baby One More Time. Leta 2007 je po številnih težavah v zasebnem življenju na očeh javnosti doživela živčni zlom. Zaradi več dogodkov, ki naj bi pričali o njenem slabem psihičnem stanju, je skrbništvo, kar se je zdelo sporno ali vsaj nenavadno, nad njo prevzel oče.
Kmalu se je vrnila k nastopanju in izdala tri albume, se pojavila na različnih televizijskih oddajah ter izpeljala glasbeno rezidenco v Las Vegasu.

Britney Spears je enigmatična in za nekatere tudi nekoliko
Britney Spears je enigmatična in za nekatere tudi nekoliko "čudna".
Instragram

Boj proti Skrbništvu: Njena Pripoved

A januarja 2019 je oznanila, da do nadaljnjega odpoveduje nastope, vse glasnejša pa je postala glede skrbništva. V čustvenih sodnih pričevanjih in na družbenih omrežjih je trdila, da je ureditev njenega skrbništva kruta, ter očeta ter druge obtožila, da izrabljajo sistem.