1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Tako uživa prelepa Ajda Mlakar

A.S., 17.07.2023 12:40:04

Prikupna voditeljica na TV Veseljak Ajda Mlakar ima zelo rada potovanja in tople kraje.

Delite na:
Tako uživa prelepa Ajda Mlakar
Poletni čas je za Ajdo idealen za polnjenje baterij in odklop ... OI

In poletni čas, ko si lahko privošči počitnice tudi kje bližje. Trenutno si polni baterije na Visu. Ampak to še sploh ni vse. Letošnje poletje bo dobro izkoristila.

ajda mlakar
Konec junija je preživela teden dni na Pagu, kjer je obiskala festival Hideout in z dragim obeležila šesto obletnico zveze, ki sta jo mimogrede začela ravno na tem otoku.
osbni arhiv

O svojem počitnikovanju pa razmišlja takole: »Poletje - končno! Čas, ko si brez slabe vesti privoščim oddih, no, pa tudi malo raziskovanja in zabave mora vključevati moj idealen dopust. Konec junija sem teden dni preživela na Pagu, kjer sem obiskala festival Hideout in z dragim obeležila šesto obletnico najine zveze, mimogrede, tudi spoznala sva se ravno na Pagu. Trenutno pa baterije polnim na Visu.

ajda-mlakar
Po nekaj dneh uživanja na Visu jo čaka akcija: potovanje v slikovito Barcelono ob koncu meseca, avgusta pa raziskovanje južne Krete.
OI

Idiličen dalmatinski otok je ravno prav oddaljen od »civilizacije«, da je še ohranil svojo pristnost in na določenih predelih celo divjost. Bivam v majhni uvali s tremi hiškami, ki imajo vsaka svoj pomol in uživam v miru. Prebrala sem že dve knjigi in takoj, ko napišem tole do konca .... Nekajkrat na leto res rabim popoln odklop in reset. Morje ima že idealnih 24 stopinj, tako, da se lahko sedaj končno z veseljem kopamo tudi tisti bolj »zmrznjeni«.

Uživa v miru male uvale z le tremi hiškami, vsaka s svojim pomolom, kjer si privošči branje, kopanje
Uživa v miru male uvale z le tremi hiškami, vsaka s svojim pomolom, kjer si privošči branje, kopanje v idealnih 24 stopinjah in supanje po zalivu.
OI

Vsako popoldne si kakšno uro vzamem tudi za supanje po našem zalivu. Zbudim se in zaspim ob zvokih škržatov ter uživam v sladkem brezdelju. Seveda to prija nekaj dni, potem pa je spet čas za akcijo. Konec meseca bom za nekaj dni odpotovala v slikovito Barcelono, avgusta pa me čaka še raziskovanje južne Krete. Naj živi poletje!«

ajda-mlakar
Ajda Mlakar
OI