1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Ženski sta se poljubljali kar pred vsemi

kš, 13.07.2023 15:48:28

Cara Delevingne in Minke: Iskrice Ljubezni na Wimbledonu

Delite na:
Ženski sta se poljubljali kar pred vsemi
Minke, pravim imenom Leah Mason, je britanska glasbenica, ki je s Caro Delevingne vzpostavila močno povezavo že v šolskih dneh. Profimedia

Turnir v Wimbledonu je prizorišče za ne samo vrhunski tenis, temveč tudi za zvezdniške romance. Britanska igralka in model, Cara Delevingne, je bila nedavno ujeta v objemu svoje zaročenke Minke. Par se ni mogel upreti izmenjavi nežnosti in poljubov.
Cara je znana po tem, da javno izraža svojo naklonjenost do ljubljenih. Z Minke sta si na tribunah izmenjali poljube med tekmo Mattea Berrettinija in Carlosa Alcazarja. Ženski sta si izkazovali povezanost s poljubi, božanjem in igrivimi grimasami. Po težkem obdobju, ki so ga zaznamovale odvisnosti in čustvene bolečine, je Cara zdaj videti pomirjena in igriva, kar je deloma zasluga tudi njene Minke.

cara
Pred vsemi ji je grizla uho
Profimedia

Kdo je Minke?

Minke, katere pravo ime je Leah Mason, je britanska glasbenica in skladateljica. S Caro se poznata že iz šolskih dni in sta ponovno srečali na koncertu Alanis Morissette, kjer naj bi se vnela usodna iskra. "Prvič sem v razmerju, v katerem nimam občutka, da moram nekoga rešiti," je igralka pojasnila v intervjuju za Vogue. Kaže, da je Cara po seriji burnih ljubezenskih odnosov našla trdno ramo, na katero se lahko zanese.

cara
Po obdobju burnih ljubezenskih odnosov je Delevingne našla stabilnost in mir v zvezi z Minko, kar je razvidno iz njune povezanosti in javnih izkazovanj naklonjenosti.
Profimedia

Cara se pogosto opisuje kot "panseksualka" in se zavzema za pravice skupnosti LGBTQ. V preteklosti je imela številna razmerja, med najdaljšimi tista s pevcem St. Vincentom (2014-2016) in igralko Ashley Benson (2018-2020).