1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Dve 50-letnici v miniaturnih kopalkah!

kš, 09.07.2023 14:52:10

Reševalki Carmen Electra in Jenny McCarthy pri 50 letih pozirata v mini bikinkah: "Ali se nikoli ne postarata?"

Delite na:
Dve 50-letnici v miniaturnih kopalkah!
Jenny in Carmen Instagram

Carmen Electra in Jenny McCarthy sta zvezdi oglaševalske kampanje za znano blagovno znamko spodnjega perila in oblačil za dom. Nekdanji televizijski reševalki sta pozirali v bikinkah in razkrili svoji postavni telesi pri 50 letih.

Skupaj imata več kot 100 let!
Jenny in Carmen
Instagram

Carmen Electra in Jenny McCarthy sta v devetdesetih letih prejšnjega stoletja v znani seriji Baywatch dobesedno jemali dih. Po skoraj 30 letih sta se vrnili v kopalkah in navdušili vse oboževalce, saj se zdi, da zanju čas sploh ne mineva. Supermodela sta zvezdi poletne oglaševalske kampanje znamke Skims, specializirane za spodnje perilo in kopalke. Zagotovo podjetje ne bi moglo izbrati bolje, če bi poklicalo dve najbolj znani televizijski 'reševalki'.
51-letna Carmen in 50-letna Jenny pozirata v bikinkah kožne barve z neizogibnim učinkom golote, nato pa hitro spremenita pogled in oba kosa postaneta črna in vse bolj miniaturna. Kampanja se odvija v avtopralnici, manekenki pa se zabavata ob loščenju avtomobilov in povsod so milni mehurčki. Čeprav nekoliko klišejsko, vendar vseeno več kot učinkovito.

Lepotici ob hitrem avtu
Jenny in Carmen
Instagram

Spot je himna čutnosti, ki jo odlično izraža razburljiva lepota teh dveh 50-letnic … Jeklene trebušne mišice, napeta zadnjica, gladka in sijoča koža, poudarjena z ličili, ki oči naredijo magnetne z dolgimi trepalnicami … Videz dopolnjujejo beli škornji s peto.

Sledilci navdušeni

Blagovna znamka je oglas delila na svojem profilu na Instagramu in s tem požela pohvale sledilcev, ki so bili večinoma navdušeni nad fizičnim videzom obeh modelov. Nekateri so zapisali: "Kako sta videti popolnoma enako kot pred 30 leti?"; "Imela sem občutek, da gre za staro fotografijo, videti sta neverjetno"; "Ta marketinška kampanja je neverjetna"; "Toda ali se ne starata?
Občudovanje Carmen in Jenny je neskončno, vendar se številni sprašujejo, zakaj v njem ni Pamelle Anderson, ki je morda najbolj simbolična med reševalkami: "Zakaj Pam ni vključena v ta oglas?"

BayWatch - Carmen je prva levo
BayWatch - Carmen je prva levo ... Več kot 30 let nazaj
PROFIMEDIA

Skok nazaj v čas ... 

Medtem sta Carmen Electra in Jenny McCarthy komentirali: "Počutili sva se, kot da sva se vrnili v devetdeseta leta. Baywatch je bil njuno skupno stičišče. Carmen je leta 1997 igrala Lani McKenzie, vloga, ki jo je lansirala kot seks simbol. Serijo je zapustila, ker je bilo snemanje preveč zahtevno, njena mati pa je imela resne zdravstvene težave. Kljub temu je leta 2003 sodelovala pri ponovni združitvi v filmu Baywatch: Hawaiian Wedding. Njena lepotna skrivnost? Zelo stroga dieta, veliko vode in upoštevanje iste lepotne rutine za vlaženje kože že 20 let. Videti je enostavno … A najbrž res ni!

Jenny pred več kot 20 leti
Jenny pred več kot 20 leti
PROFIMEDIA