pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Zvezdniški naraščaj v letu 2018

T. J., Vklop, 07.01.2019 20:01:41

Tudi letos se je v svetu slavnih zgodilo marsikaj zanimivega, razburljivega in ganljivega, v še posebno lepem spominu pa bo leto 2018 prav gotovo ostalo tistim zvezdnikom, ki so se razveselili naraščaja. Ker je obdobje, ko se leto izteka, kot naročeno za razne »inventure«, smo se spomnili nekaterih najbolj medijsko izpostavljenih ljudi iz zabavne industrije, ki so v preteklih 12 mesecih poslušali jok novorojenčkov.

Delite na:
Zvezdniški naraščaj v letu 2018
Eddie Murphy in Paige Butcher Profimedia

Eddie Murphy

Komik, igralec, pevec in filmski ustvarjalec Eddie Murphy ter njegova zaročenka, model Paige Butcher, sta se 30. novembra razveselila rojstva sinčka Maxa Charlesa. To je njun drugi skupni otrok, saj sta maja 2016 dobila hčerkico Izzy, Eddie pa ima iz prejšnjih razmerij še osem otrok.  

Kate Hudson

Simpatična igralka, pisateljica in modna oblikovalka Kate Hudson je 2. oktobra že tretjič postala mamica. Svojemu partnerju Dannyju Fujikawi je povila deklico Rani Rose. Kate ima iz zakona z glasbenikom Chrisom Robinsonom 14-letnega sina Ryderja Russella, z nekdanjim zaročencem Mattom Bellamyjem, vodjo skupine Muse, pa je julija 2011 dobila sina Binghama Hawna.  

kate hudson.jpg
Kate Hudson, Danny Fujikawa in Rani Rose
Profimedia

Owen Wilson

V iztekajočem se letu se je otroka razveselil tudi igralec in filmski ustvarjalec Owen Wilson. Z zdaj že nekdanjim dekletom Varunie Vongsvirates sta dobrodošlico izrazila deklici Lyli Aranyi, ki je luč sveta ugledala 9. oktobra. Svetlolasec, najbolj znan po vlogah v komedijah, ima iz prejšnjih razmerij še dva otroka. Januarja 2011 mu je Jade Duell povila Roberta Forda, tri leta pozneje pa je s Caroline Lindqvist dobil Finna.   

owen wilson.jpg
Owen Wilson
Profimedia

owen wilson 1.jpg
Lyla Aranya, hčerka Owena Wilsona in Varunie Vongsvirates
Profimedia

Josh Brolin

Tudi igralec Josh Brolin je letos že tretjič okusil čare očetovstva. Četrtega novembra je na družbenih omrežjih razkril, da je s tretjo ženo, modelom in svojo nekdanjo osebno asistentko Kathryn Boyd, dobil deklico Westlyn Reign. Prvih dveh otrok, 30-letnega Trevorja in 24-letne Eden, ki si kruh služita kot igralca, se je razveselil v prvem zakonu z igralko Alice Adair.

josh brolin.jpg
Josh Brolin s hčerkico Westlyn Reign
Profimedia

Robbie Williams

Priljubljenemu angleškemu glasbeniku Robbieju Williamsu in ameriški igralki Aydi Field, ki sta poročena od leta 2010, je nadomestna mati 7. septembra povila deklico Colette 'Coco' Josephine. Pred tem sta dobila dva otroka, Theodora 'Teddy' se je rodila septembra 2012, Charlton 'Charlie' Valentine pa oktobra 2014.     

robbie williams.jpg
Robbie Williams in Ayda Field
Profimedia

robbie williams 1.jpg
Robbie Williams in hčerkica Colette 'Coco' Josephine
Profimedia

Daniel Craig

Daniel Craig, nekdanji James Bond, in njegova žena, igralka Rachel Weisz, sta se 1. septembra razveselila hčerkice. To je sicer njun prvi skupni otrok, a čare starševstva sta oba izkusila že prej. Daniel ima še hčerko iz prvega zakona z igralko Fiono Loudon, Rachel pa je z nekdanjim zaročencem, filmskim ustvarjalcem Darrenom Aronofskym, 31. maja 2006 dobila sina Henryja.  

daniel craig.jpg
Daniel Craig s hčerkico
Profimedia

Claire Danes

Claire Danes, junakinja serije Domovina, in njen mož, britanski igralec Hugh Dancy, sta 27. avgusta drugič postala starša. Rodil se jima je deček, ki se ga je razveselil tudi njun prvi sin, šestletni Cyrus.

claire danes.jpg
Claire Danes s sinovoma
Profimedia

Eva Longoria

Evi Longoria, nekdanji zvezdnici serije Razočarane gospodinje, bo leto 2018 nedvomno ostalo v lepem spominu, saj je prvič postala mamica. Devetnajstega junija je povila Santiaga Enriqueja, čigar oče je njen mož, mehiški poslovnež José Antonio 'Pepe' Bastón Patiño.

eva longoria.jpg
Eva Longoria in sin Santiago Enrique
Profimedia

Alec Baldwin

Igralec, filmski ustvarjalec in komik Alec Baldwin se je letos, pri 60 letih, razveselil že petega otročka. Maja je dobil sinčka Romea Alejandra Davida, ki mu ga je povila druga žena, inštruktorica joge Hilaria Thomas. Alec in Hilaria sta pred tem dobila še tri otroke, leta 2013 Carmen, dve leti pozneje Rafaela, leta 2016 pa Leonarda Angela Charlesa. Alec ima iz prvega zakona s hollywoodsko lepotico Kim Basinger še 23-letno hčer Ireland, ki se preživlja kot manekenka in igralka.    

alec baldwin.jpg
Alec Baldwin in sinček Romeo Alejandro David
Profimedia

John Legend

John Roger Stephens, bolj znan pod umetniškim imenom John Legend, se je 16. maja razveselil drugega potomca. Na svet je prijokal Miles Theodore, kar pomeni, da je dveletna Luna Simone dobila mlajšega bratca. Mamica obeh otrok je model in pisateljica Chrissy Teigen, ki se je v Johna zaljubila leta 2007, ko je nastopila v videospotu za njegovo pesem Stereo. Do oltarja sta se sprehodila septembra 2013 v Italiji.

john legend.jpg
Luna Simone in Miles Theodore, otroka Johna Legenda in Chrissy Teigen
Profimedia

Miranda Kerr

Dojenčka je dobila tudi avstralska manekenka Miranda Kerr. Sedmega maja je povila dečka, ki ga je poimenovala Hart. Njegov očka je milijarder Evan Spiegel, soustanovitelj aplikacije Snapchat. Hart je Mirandin drugi otrok, saj ima iz zakona z angleškim igralcem Orlandom Bloomom, s katerim je bila poročena med letoma 2010 in 2013, še sinčka Flynna Christopherja, ki bo 6. januarja dopolnil osem let.   

miranda kerr.jpg
Miranda Kerr in sinček Hart
Profimedia

Hugh Grant

Šarmantni angleški igralec in filmski producent Hugh Grant je že zelo izkušen očka, saj je v začetku letošnjega leta dobil že petega otroka, ki mu ga je povila švedska televizijska producentka Anna Eberstein. Hugh in Anna imata še dva skupna otroka, dečka Johna Munga, ki se je rodil septembra 2012, in deklico, ki je na svet prijokala decembra 2015. Dva otroka pa je zvezdnik dobil v turbulentnem razmerju s Tinglan Hong. Tabithe se je razveselil leta 2011, Felixa pa dve leti pozneje. Mimogrede, malo po tem, ko se je razveselil petega potomca, natančneje 25. maja, se je Hugh z Anno sprehodil do oltarja. To je za 58-letnega zvezdnika, ki je dolgo slovel kot zapriseženi samec, prvi zakon.     

hugh grant.jpg
Hugh Grant z ženo Anno Eberstein in otrokom
Profimedia

Stanley Tucci

Petega otročka se je razveselil tudi 58-letni igralec in filmski ustvarjalec Stanley Tucci, znan kot eden od junakov priljubljene filmske serije Igre lakote. Z literarno agentko Felicity Blunt, starejšo sestro igralke Emily Blunt, je aprila dobil Emilio Giovanno. S Felicity, s katero je poročen od poletja 2012, ima še sinčka Mattea Oliverja, ki bo kmalu dopolnil štiri leta. V prvem zakonu s socialno delavko Kathryn 'Kate', ki je leta 2009 žal umrla za rakom dojke, pa so se mu rodili trije otroci, dvojčka Nicolo Robert in Isabel Concetta, ki bosta 21. januarja dopolnila 19 let, in Camilla, ki šteje sladkih 16.

stanley tucci.jpg
Stanley Tucci z ženo Felicity Blunt
Profimedia

Sestre Kardashian-Jenner

V resničnostni družini Kardashian-Jenner je bilo letos še posebno pestro, saj so se kar tri članice razveselile otrok. Začelo se je sredi januarja, ko je Kim Kardashian že tretjič postala mamica. Za to je poskrbela nadomestna mati, ki je povila deklico Chicago West. Kim in njen tretji mož, raper Kanye West, imata še petletno North West in triletnega Sainta Westa. Kmalu zatem, 1. februarja, je mamica postala še manekenka Kylie Jenner, ki je avgusta dopolnila komaj 21 let. Lepotica in njen srčni izbranec, raper Travis Scott, sta se razveselila deklice Stormi Webster. Dvanajstega aprila pa je čare materinstva prvič okusila tudi Khloé Kardashian, ki je svojemu življenjskemu sopotniku, kanadskemu profesionalnemu košarkarju Tristanu Thompsonu, povila deklico True.   

sestre kardashian-jenner.jpg
Chicago West, True in Stormi Webster, hčerkice Kim Kardashian, Khloe Kardashian in Kylie Jenner
Profimedia

Še nekaj slavnih parčkov, ki so se letos razveselili naraščaja:

Emilie de Ravin in Eric Bilitch

Kelli Giddish in Lawrence Faulborn

Patrick J. Adams in Troian Bellisario

Kate Upton in Justin Verlander

Jessica Chastain in Gian Luca Passi de Preposulo

Diane Kruger in Norman Reedus

Hilary Duff in Matthew Koma

Cardi B in Offset

Brigitte Nielsen in Mattia Dessi

Candice Swanepoel in Hermann Nicoli

Kirsten Dunst in Jesse Plemons

Dwayne Johnson in Lauren Hashian

John Stamos in Caitlin McHugh

Jamie Lynn Spears in Jamie Watson

Robin Thicke in April Love Geary

Adam Levine in Behati Prinsloo

Jack Osbourne in Lisa Stelly

Eddie Redmayne in Hannah Bagshawe

America Ferrera in Ryan Piers Williams

Gabrielle Union in Dwyane Wade

Objavljeno v reviji Vklop št. 52, 27. 12. 2018.