stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Zvezdnice, ki so že kot najstnice postale mamice

T. J., Vklop, 16.10.2018 20:01:43

Na poklicnem področju so uspešne, zaradi narave svojega dela spoznavajo veliko zanimivih ljudi in nimajo prav nobenih finančnih težav. Kaj jim še manjka do popolne sreče? Največkrat otrok. Nekatere slavne ženske iz sveta zabave so tako zelo hitele z iskanjem popolne sreče, da so rodile že kot najstnice.

Delite na:
Zvezdnice, ki so že kot najstnice postale mamice
Jamie Lynn Spears Profimedia

Jamie Lynn Spears

Mlajša sestra bolj znane nekdanje princese popa Britney Spears je 19. junija 2008 povila deklico, ki ji je nadela ime Maddie Briann. Ko je postala mamica, je bila stara komaj 17 let. Oče deklice je njen takratni fant Casey Aldridge, s katerim se je leta 2010 razšla. Prav letos je Jamie dobila še drugega otročka, deklico Ivey Joan, ki jo je povila svojemu možu, poslovnežu Jamieju Watsonu.      

Solange Knowles

Glasbena zvezdnica Beyoncé Knowles je že pri 23 letih postala teta, saj je njena mlajša sestra Solange 18. oktobra 2004 povila Daniela Juleza J. Smitha mlajšega. Solange, ki se je osem mesecev pred veselim dogodkom s svojim izbrancem Danielom Smithom sprehodila do oltarja, je bila ob porodu stara 18 let. 

mame 2-solange knowles.jpg
Solange Knowles
Profimedia

Natalia Vodianova

Ruska manekenka in njen tedanji fant Justin Portman nista izgubljala časa, preden sta si ustvarila družino. Leta 2001 sta se spoznala na neki večerji v Parizu, novembra istega leta sta si dahnila usodni da, že decembra pa sta dobila sinčka Lucasa Alexandra. Lepotica iz Gorkija je bila takrat stara komaj 19 let, pozneje pa je Justinu rodila še dva otroka: Nevo, ki je stara 12 let, in Viktorja, ki jih šteje enajst. Po koncu razmerja z Justinom je njeno srce osvojil francoski poslovnež Antoine Arnault, s katerim ima še štiriletnega Maxima in dveletnega Romana. 

mame 3-natalia vodianova.jpg
Natalia Vodianova
Profimedia

Sofía Vergara

Junakinja serije Sodobna družina je z Joejem Gonzalezom, svojo ljubeznijo iz srednješolskih klopi, prvega in za zdaj edinega otroka, dečka Manola, dobila že leta 1991, ko je bila stara 19 let. Kolumbijsko-ameriška igralka, ki se je pri 18 letih z Joejem celo poročila, danes ne obžaluje, da je tako zgodaj postala mamica: »Ko sem dobila sina, sem bila stara 19 let – in takrat sem imela ogromno energije.« Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je Sofía danes srečno poročena s postavnim igralcem Joejem Manganiellom.

mame 4-sofia vergara.jpg
Sofia Vergara
Instagram

Michelle Hunziker

Televizijska voditeljica, igralka, model in pevka se je pri 19 letih do ušes zaljubila v italijanskega glasbenika Erosa Ramazzottija in takoj zanosila. Aurora Sophie je na svet privekala 5. decembra 1996, ko je bila njena slavna mamica stara komaj 19 let. Švedsko-nizozemska lepotička, ki živi v Italiji in ima tudi italijansko državljanstvo, je s svojim zdajšnjim možem, poslovnežem Tomasom Trussardijem, dobila še šestletno Sole in triletno Celeste. 

mame 5-michelle hunziker.jpg
Michelle Hunziker
Instagram

Keisha Castle-Hughes

Zvezdnica priljubljene fantazijske serije Igra prestolov je bila 25. aprila 2007, ko je svojemu takratnemu fantu Bradleyju Hullu povila deklico Felicity-Amore, stara 17 let. Keisha in Bradley, ki sta skupaj preživela sedem let, sta se razšla leta 2010. 

mame 6-keisha castle hughes.jpg
Keisha Castle-Hughes
Instagram

Anna Nicole Smith

Žal že pokojna svetlolaska, nekdanje Playboyevo dekle, se je pri 17 letih poročila z Billyjem Waynom Smithom, devet mesecev pozneje, ko je bila stara 18 let, pa je luč sveta ugledal Daniel Wayne. Anna, ki je leta 2006 povila še deklico Dannielynn Hope, katere oče je Larry Birkhead, je doživela tragično usodo. Septembra 2006 je zaradi prevelikega odmerka mamil najprej umrl njen sin, slabih pet mesecev pozneje pa se je za vedno poslovila še sama. 

mame 7-anna nicole smith.jpg
Anna Nicole Smith
Pinterest

Več v reviji Vklop št. 41, 11. 9. 2018.