cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Madeleine McCann Svet24.si

Primer izginule Maddie: ne ena, dve!

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

masa del mar Svet24.si

VIDEO: Orjaški val pljusknil do tretjega ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

burak 2 Njena.si

Tako čudovita nosečnica je Burakova žena

Zabava

Reka ljubezni: tega kamere niso ujele!

Eva Jandl, Vklop, 16.04.2018 20:01:58

Izvirna slovenska serija v drugi sezoni navdušuje z dramatičnim uvodom, vstopanjem novih likov, večno in trdno družino, kjer se razpletajo skrivnosti in zapletajo poslovne zgodbe.

Delite na:
Reka ljubezni: tega kamere niso ujele!
Valentina (Ana Urbanc) z očetom Urošem Lekićem (Aleš Valič) in Janom (Blaž Setnikar) Pop TV, Ksaver Šinkar

Ženski liki so močni, moški karakterji pa neomajni. Nekatere igralke in igralci so nam zaupali svoje vtise iz zakulisja.

Ana Urbanc o svoji vlogi Valentine v razpletu druge sezone pravi: »Valentinini ostri robovi se mehčajo, postaja stvarnejša, pripravljena se je soočiti s sabo in posledicami svojega prejšnjega obnašanja. Kdo vé, morda to naredi materinstvo. Njen oče je na drugi strani vse bolj zaščitniški, včasih že prav obseden, kar Valentino začenja skrbeti. Tudi z Janom se odnosi otoplijo, a za zdaj z nekoliko bolj prijateljsko-poslovnega vidika.«

reka ljubezni 1.png
Poslovnež Andrej (Vlado Novak) s preračunljivim Erikom (Vojk Belšak)
Pop TV, Ksaver Šinkar

Sramežljiva Sara

Lizo Marijo Grašič v seriji spoznamo kot nekoliko sramežljivo Saro, ki se na idilični Krki ne navdušuje zgolj nad pokrajino, ampak tudi nad Rokovim bratom. Kako bosta svoj odnos v bodoče gradila Sara in Blaž (Voranc Boh)? Liza se je s snemalno ekipo odlično ujela. Čeprav se z Laro Komar, ki upodablja Ireno, pred snemanjem serije Reka ljubezni nista poznali, sta se tako pred kamero kot za njo odlično ujeli in se dobro razumeta. O tem seveda ne dvomimo, saj je to moč videti tudi na televizijskih zaslonih. 

reka ljubezni 1.png
Poslovnež Andrej (Vlado Novak) s preračunljivim Erikom (Vojk Belšak)
Pop TV, Ksaver Šinkar

Dvestoletni penzion

Penzion, v katerem goste sprejemata legendarni Angelca (Teja Glažar) in Tereza (Marinka Štern), ima bogato zgodovino. Hiša je stara več kot dvesto let in v tem času interierja sestri Božič nista spreminjali. Se pa zavedata, da se bosta ob morebitni pridobitvi konkurence na vasi morali malce modernizirati. To zanju lahko predstavlja kar velik zalogaj in pri tej zgodbi bodo sodelovali skoraj vsi gosti penziona, tako trenutni kot bodoči. 

reka ljubezni 4.png
Marinka Štern (Tereza), Bernarda Oman (Vida) in Teja Glažar (Angelca) z režiserjem Nikom Vodoškom na setu starinskega penziona.
Pop TV, Ksaver Šinkar

Nova lika

V serijo sta vstopila dva nova lika, ki ju igrata prekaljeni igralec Vlado Novak in Urška Taufer. Slednja je v serijo vstopila v vlogi Maje, Irenine polsestre. Z Ireno imata istega očeta, vendar nista odraščali skupaj. Maja skuša po dolgih letih navezati stik z Ireno, ob tem pa se nam razkrije tako delček Majine kot Irenine zgodovine. Maja se kmalu pojavi na Krki, kjer pa »kofetkanje« z Marijo, kot se bo izkazalo, ne bo čisto tako nedolžno. Irena je nad njenim obiskom zadržana. Urška Taufer na fotografiji z Marijano Brecelj

reka ljubezni 3.png
Majino (Urška Taufer) »kofetkanje« z Marijo (Marijana Brecelj) ne bo tako nedolžno.
Pop TV, Ksaver

Vlado pa igra poslovneža Andreja Majerja, ki ima v lasti podjetje, ki se ukvarja z upravljanjem nepremičnin. Vlado o svojem liku pravi, da je »ekspeditiven mož, zelo sposoben, večkrat neusmiljen, pa tudi za hece, posebej ko gre za ženske«. Njegov humorni značaj smo lahko spoznali tudi gledalci in vsi smo že radovedni, kakšen bo razplet zgodbe. Tudi zato, da izvemo, kako se prepletata zgodovini Uroša Lekića in Andreja Majerja. 

Preberite tudi: Kdo se norčuje iz Vesne Šošterič? Kliknite TUKAJ!