alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Vedno tvoja

M.Š., Vklop, 30.06.2019 19:00:00

Nova turška nadaljevanka je na sporedu Pop TV vsak delovnik ob 21. uri.

Delite na:
Vedno tvoja
Bir Zamanlar Çukurova, Vedno tvoja, Züleyha (Hilal Altinbilek) in Yilmaz (Ugur Güneş) Pop TV

Po uspešnicah Moja boš ter Lepotica in zver v vročih poletnih mesecih na večerni spored POP TV prihaja nova romantična nadaljevanka Vedno tvoja (v izvirniku Bir Zamanlar Çukurova), ki je v rodni Turčiji velika uspešnica in dosega rekordno gledanost.

Ljubezenska zgodba se začne v 70. letih prejšnjega stoletja v Istanbulu in se nadaljuje v Adani, rodovitni pokrajini na jugu Turčije. Za igralce in celotno ekipo je snemanje zelo velik izziv, saj temperature v poletnih mesecih krepko presegajo 30 stopinj Celzija, pogosto se vrtijo okoli 40 stopinj. Glavno prizorišče snemanja je graščina, ki so jo zgradili posebej za potrebe snemanja. V njej so napeljali celo vodo in elektriko, tako da bo primerna za bivanje tudi po končanem snemanju serije.

Od 24. junija naprej – in potem vsak delovnik ob 21. uri – je v naša življenja stopila prelepa mladenka Züleyha, ki v Istanbulu živi s svojim polbratom in njegovo ženo. Zaposlena je kot krojačica, njena največja želja pa je, da bi se nekega dne poročila z ljubeznijo svojega življenja, Yılmazom, ki pridno dela kot avtomehanik. Čeprav nima bogastva in družinskega zaledja, bi Yilmaz naredil vse, da bi Züleyho osrečil. Seveda pa njune načrte nepričakovano prekrižajo dogodki, ki njuni življenji spremenijo za vedno. Kot smo že pisali, serija ohlapno temelji na zgodbi slovitega Malickovega filma Nebeški dnevi (Days of Heaven, 1978) z Richardom Gerom, Brooke Adams in Samom Shepardom v glavnih vlogah, vendar se v nasprotju z izvirnikom ne dogaja v času med vojnama, ampak v 70. letih, v času, ko tehnologija še ni v ospredju in se ljubezenska pisma pišejo z roko ...

V čevlje ljubezenskega para sta stopila turška igralca, 28-letna Hilal Altinbilek in 32-letni Ugur Güneş. Da bo njuna ljubezenska zveza polna vzponov in padcev, bo poskrbel bogati Demir, ki ga igra 38-letni Murat Ünalmış, za razburljivo dogajanje pa bo poskrbela še Demirjeva mama, ki jo igra izjemna Vahide Perçin (gledalci jo poznajo iz serij Mama, ki so jo predvajali na Planetu TV, in Dekle z imenom Feriha, ki jo lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri na POP TV).

25-tele-vednotvoja-vahide.jpg
Bir Zamanlar Çukurova, Vahide Percin, Vedno tvoja
Pop TV

Premiero je nadaljevanka doživela 13. septembra lani na televiziji ATV. Prva sezona ima skupaj 35 turških epizod, finale pa je bil na sporedu 30. maja. Zaradi zelo visoke gledanosti – nadaljevanka je bila vso jesen in zimo med prvimi tremi, za Diriliş: Ertuğrul in pred Žensko – so se ustvarjalci odločili za drugo sezono, ki jo gledalci lahko pričakujejo jeseni.

25-tele-vednotvoja-demir.jpg
Vedno tvoja, Demir, Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova
promo

Objavljeno v reviji Vklop št. 25, 20. 6. 2019.