Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

Ujemi karte za Ultro in Swedish House Mafio!

Oglasno sporočilo, 09.06.2019 19:01:31

Tudi Slovenijo je zajela vročica ob vrnitvi Swedish House Mafie, ki bo enega redkih nastopov izvedla v Splitu, zato ne preseneča, da bodo na sedmi Ultri plesali tudi tisoči Slovencev.

Delite na:
Ujemi karte za Ultro in Swedish House Mafio!
Festival Ultra Promocijsko gradivo

Ena najudarnejših glasbenih zgodb letošnjega poletja se bo odvila čisto blizu nas: Split in množico žurerjev s celega sveta bodo med 12. do 14. julijem spet razgibale desetine največjih zvezd popularne in podtalne plesne elektronike, letošnja novost je tudi nov oder za bende, potem pa sledi še šopek ekskluzivnih zabav na Braču (regata), Hvaru (Ultra Beach Party in Resistance Hvar) ter Visu (zaključni žur na trdnjavi).

Swedish house Mafia.jpeg
Swedish house Mafia
Promocijsko gradivo

A vse to je zasenčila prva zgodba tega poletja: vrnitev DJ-superskupine Swedish House Mafia, ki bo enega redkih povratniških nastopov izvedla v Splitu. Ne naključno, saj je švedski trojček tesno povezan z Ultro, na matičnem festivalu v Miamiju so se razšli in se po petih letih premora tudi ponovno zbrali. Potem pa je duh ušel iz stekleničke ...

RADIO SALOMON TE PELJE NA ULTRO!
Na Radiu Salomon lahko med 10. in 14. junijem ujamete vstopnice za glavni del festivala Ultra Europe. V Split prihajajo Swedish House Mafia, na desetine zvezd (Guetta, Armin, DJ Snake, Afrojack, Alesso, Chainsmokers), in njihovih podtalnih kolegov (Cox, Hawtin, Carola, Sasha, Beyer, Jamie Jones ...) pa boste lahko doživeli v produkciji, s kakršno strežejo le največji svetovni festivali. Oddaji UMF Radio lahko na Radiu Salomon prisluhnete vsak ponedeljek ob 23h.

Steve Angello, Axwell in Sebastian Ingrosso so kot DJ-superskupina Swedish House Mafia v plesni muziki to, kar so Rolling Stones v rock 'n' rollu - največja atrakcija in ikona scene. S poslovilno turnejo leta 2012 so obiskali 52 aren in stadionov, prodali čez milijon vstopnic, vse skupaj pa vtisnili tudi v dokumentarec Leave the World Behind.

Ultra 1.jpeg
Festival Ultra
Promocijsko gradivo

Od oboževalcev so se poslovili marca 2013, lani pa so se spet zbrali za 20. obletnico UMF-a in na pritisk oboževalcev za letos objavili omejen niz nastopov, ki so ga maja začeli s tridnevnim arenskim spektaklom v Stockholmu, Največji hit dvakratnih grammyjevcev je Don't You Worry Child, ki beleži le na YouTubu čez pol milijarde vrtenj, tu pa so še Greyhound, One, Miami 2 Ibiza, Reload, Save The World ter številni sodobni zimzelenčki, ki jih boste lahko podoživeli na nastopu sredi Splita.