profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ujemi karte za Ultro in Swedish House Mafio!

Oglasno sporočilo, 09.06.2019 19:01:31

Tudi Slovenijo je zajela vročica ob vrnitvi Swedish House Mafie, ki bo enega redkih nastopov izvedla v Splitu, zato ne preseneča, da bodo na sedmi Ultri plesali tudi tisoči Slovencev.

Delite na:
Ujemi karte za Ultro in Swedish House Mafio!
Festival Ultra Promocijsko gradivo

Ena najudarnejših glasbenih zgodb letošnjega poletja se bo odvila čisto blizu nas: Split in množico žurerjev s celega sveta bodo med 12. do 14. julijem spet razgibale desetine največjih zvezd popularne in podtalne plesne elektronike, letošnja novost je tudi nov oder za bende, potem pa sledi še šopek ekskluzivnih zabav na Braču (regata), Hvaru (Ultra Beach Party in Resistance Hvar) ter Visu (zaključni žur na trdnjavi).

Swedish house Mafia.jpeg
Swedish house Mafia
Promocijsko gradivo

A vse to je zasenčila prva zgodba tega poletja: vrnitev DJ-superskupine Swedish House Mafia, ki bo enega redkih povratniških nastopov izvedla v Splitu. Ne naključno, saj je švedski trojček tesno povezan z Ultro, na matičnem festivalu v Miamiju so se razšli in se po petih letih premora tudi ponovno zbrali. Potem pa je duh ušel iz stekleničke ...

RADIO SALOMON TE PELJE NA ULTRO!
Na Radiu Salomon lahko med 10. in 14. junijem ujamete vstopnice za glavni del festivala Ultra Europe. V Split prihajajo Swedish House Mafia, na desetine zvezd (Guetta, Armin, DJ Snake, Afrojack, Alesso, Chainsmokers), in njihovih podtalnih kolegov (Cox, Hawtin, Carola, Sasha, Beyer, Jamie Jones ...) pa boste lahko doživeli v produkciji, s kakršno strežejo le največji svetovni festivali. Oddaji UMF Radio lahko na Radiu Salomon prisluhnete vsak ponedeljek ob 23h.

Steve Angello, Axwell in Sebastian Ingrosso so kot DJ-superskupina Swedish House Mafia v plesni muziki to, kar so Rolling Stones v rock 'n' rollu - največja atrakcija in ikona scene. S poslovilno turnejo leta 2012 so obiskali 52 aren in stadionov, prodali čez milijon vstopnic, vse skupaj pa vtisnili tudi v dokumentarec Leave the World Behind.

Ultra 1.jpeg
Festival Ultra
Promocijsko gradivo

Od oboževalcev so se poslovili marca 2013, lani pa so se spet zbrali za 20. obletnico UMF-a in na pritisk oboževalcev za letos objavili omejen niz nastopov, ki so ga maja začeli s tridnevnim arenskim spektaklom v Stockholmu, Največji hit dvakratnih grammyjevcev je Don't You Worry Child, ki beleži le na YouTubu čez pol milijarde vrtenj, tu pa so še Greyhound, One, Miami 2 Ibiza, Reload, Save The World ter številni sodobni zimzelenčki, ki jih boste lahko podoživeli na nastopu sredi Splita.