pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Slovo turških lepotcev

K.M./Vklop, 12.03.2019 20:01:44

Z malih ekranov se poslavljata dve priljubljeni turški telenoveli Lepotica in zver ter Pohlepna gospa Fazilet, z njima pa vsi turški lepotci.

Delite na:
Slovo turških lepotcev
Alp Navruz Pop TV

Obe turški telenoveli sta očarali slovenske gledalke, podobno kot Burak Özçivit, ki je z vlogo Kemala v Moja boš zasvojil gledalke, pa so svojo sled pustili Alp Navruz in Caglar Ertugrul (Sinan in Yagiz v telenoveli Pohlepna gospa Fazilet) ter İbrahim Çelikkol v vlogi Ferhata v telenoveli Lepotica in zver. Seveda pa je televizija Pop TV poskrbela, da predvsem gledalke ne boste ostale praznih rok. Na male ekrane že prihaja nova turška uspešnica Ko zadiši ljubezen (Dolunay), v kateri bo z igro in videzom zagotovo navdušil glavni igralec Can Yaman. 

Caglar Ertugrul.jpeg
Caglar Ertugrul
POP TV


Presenetljiva konca obeh uspešnic
Že v petek, 1. marca, se z malih ekranov poslavlja napeta, večkrat celo šokantna turška uspešnica Lepotica in zver. Bo črno-bela ljubezen našla pravo pot ali nas spet čaka presenetljiv konec, kakršnih smo pri turških ustvarjalcih že vajeni?

Naj vam zaupamo, da bo zadnji del še kako napet. Ferhat še vedno skriva svoja čustva v oklepu, ki ga je ustvaril v zadnjih letih, Asli pa je še vedno tista, ki ga spodbuja k drugačnemu načinu življenja. V zadnjem delu družino prizadene huda bolezen, lep dogodek pa pretresejo nepričakovani zapleti. Bo Ferhat našel svoj mir? Bosta lepotica in zver doživela svojo večno ljubezen ali bo spet čas za solze? 

Siyah Beyaz Ask 134 (ep62).jpg
İbrahim Çelikkol
Revija Zvezde


V sredo, 6. marca, pa se z malih ekranov poslavlja še Pohlepna gospa Fazilet. Tudi ta konec ne bo minil brez presenetljivih dogodkov. Kot smo pri turških serijah že vajeni, vas čaka kar nekaj zanimivih ljubezenskih razpletov, ki jih morda niste pričakovali, lahko se zgodi, da vas bodo liki celo osupnili s svojimi odločitvami. Hazan čaka novica, ki je zagotovo ni pričakovala, Yagiz pa bo odločil, ali bo konec te turške zgodbe pozitiven ali negativen. Fazilet je s svojim načinom življenja močno zaznamovala svoji hčeri. Jima je na koncu naredila uslugo in priskrbela srečo ali poskrbela, da bosta do konca življenja trpeli zaradi njenih odločitev? 

Can Yaman.png
Can Yaman
Instagram

Ko zadiši ljubezen (Dolunay)
Že v četrtek na male ekrane prihaja nova turška zgodba, Ko zadiši ljubezen (Dolunay). V njej na male ekrane v glavnih vlogah prihajata Can Yaman v vlogi uspešnega poslovneža Ferita Aslana in Özge Gürel, ki upodablja Nazli, študentko gastronomije, ki išče službo. Ferit je organiziran moški, kar se kaže tako v njegovem zasebnem kot poslovnem življenju, Nazli pa je trmasta in nepopustljiva, kar jo pogosto stane službe. Lika predstavljata popolni nasprotji, ki ju združi usoda. Recept za nekaj izjemnega ali recept za katastrofo? 

Objavljeno v reviji Vklop št. 9, 28. 2. 2019.