golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

N.S., 16.11.2018 18:00:00

Kate Middleton in princ William sta se pred dnevi udeležila svečane podelitve nagrad Tusk Conservation Awards 2018. Tam je bil tudi plesalec Aljaž Škorjanec.

Delite na:
Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama
Zvezda BBC Kate Silverton in Aljaž Škorjanec navdušujeta v plesnem šovu Strictly come dancing. Profimedia

Slovenskega profesionalnega plesalca Aljaža Škorjaneca, ki že vrsto let živi v Angliji, kjer blesti v britanskem plesnem šovu Strictly come dancing, je doletela velika čast.

aljaz skorjanec.jpg
Aljaz Škorjanec
Profimedia

Simpatičen Aljaž Škorjanec, ki v plesnem šovu na BBC tekmuje s svojo soplesalko, 48-letno Kate Silverton, voditeljico in novinarko BBC, se je pred dnevi gibal v kraljevih krogih. Aljaž in Kate sta bila namreč ena tistih srečnežev, ki so dobili vabilo na podelitev slavnostnih nagrad Tusk Conservation Awards 2018, kjer sta bila častna gosta večera vojvodinja in vojvoda Cambriška.

BIL JE ŽIVČEN

Aljaž nam je zaupal, da je bil večer nepozaben. Sprejem povabljencev je bil v znameniti stavbi Banqueting House v Londonu, kodeksi oblačenja so ob takšnih dogodkih precej strogi in ne dopuščajo izstopanj. Ta večer si bo postavni Slovenec, ki velja za kralja plesnega parketa, seveda za vedno zapomnil, saj je na dogodku spregovoril tudi nekaj besed z zakoncema Kate in Williamom. »Res je bilo super. Izvedel sem, da bom med srečneži, ki ju bodo lahko spoznali in poklepetali z njima, bilo nas je samo 20. Ves večer je bil neverjeten, ko sem izvedel, da ju bom spoznal, sem imel tako tremo, da vam ne morem povedati. Po navadi s tem nimam težav, že zaradi službe, saj zaradi nje spoznam ogromno zvezdnikov. Zdi se mi, da so vsi normalni in ti ni treba imeti treme. Ampak ko spoznaš kraljevo družino, je drugače. Tudi če sem Slovenec, ki nimam kraljevine. Vsak je poznal Diano, vsi smo jih spremljali v otroštvu, ne vem … Res ju je bilo lepo spoznati in tega ne bom nikoli pozabil.«

aljaz kate william.jpg
Aljaž Škorjanec med sproščenim srečanjem s Kate Middleton in princem Williamom.
Profimedia

KATE IN WILLIAM STA SPROŠČENA
Vedno nasmejani Aljaž nam je opisal tudi srečanje s slavnima članoma kraljeve družine. »Oba sta zelo normalna in sproščena. Najbolj me je presenetilo to, da sta zelo visoka. William je dosti višji od mene, čeprav imam 182 centimetrov, Kate pa je bila visoka kot jaz, čeprav je imela obute pete. Ona je res sproščena, povedala mi je, da redno gleda plesni šov in navija. Oba sta res zelo prijetni osebi in nikoli ne bom pozabil tega srečanja,« nam je zaupal priljubljeni Aljaž. »Na takih srečanjih sicer vse poteka po načrtu. Preden ju spoznaš, ti razložijo protokol in srečanje se nato zgodi, po klepetu pa se oba lepo opravičita, da morata dalje, in tudi gresta, ampak vse poteka zelo sproščeno,« je za konec povedal Aljaž, za katerega bomo seveda navijali v šovu Strictly come dancing, v katerem je pred leti že zmagal, lani je bil drugi, letos pa spet meri na zmago.

kate william.jpg
Poleg številnih sprememb bosta Kate in William izgubila dosedanji naziv in dobila novega.
Profimedia