malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Avtor knjižne uspešnice Menih o receptu za polno življenje

K.M./Vklop, 13.03.2019 19:01:04

Avtor knjižne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija spet navdušuje.

Delite na:
Avtor knjižne uspešnice Menih o receptu za polno življenje
Robin Sharma Učila International

Robin Sharma predstavlja novo knjižno uspešnico, ki jo je spet izdala založba Učila International, Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani. Bodite gospodar svojega jutri in povzdvignite svoje življenje. 

Življenje je prekratko, da ne bi izkoristili vseh svojih sposobnosti. Rodili ste se v priložnost in tudi v obveznost, da postanete legendarni. Ustvarjeni ste bili za uresničevanje projektov na mojstrski ravni, zasnovani za uresničenje nenavadno pomembnih prizadevanj in zgrajeni za to, da ste sila dobrega na tem drobcenem planetu. V sebi imate sposobnost, da pridobite nazaj popolno oblast nad svojo prvobitno veličino v civilizaciji, ki je postala precej necivilizirana …

Knjiga Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita, tako kot mi vsi, biti ustvarjalnejša, uspešnejša in bolj umirjena v časih digitalnih motenj in prevelike zapletenosti. Ko spoznata samosvojega magnata, se jima želje uresničijo. Milijarder namreč postane njun duhovni učitelj. Popelje ju na čudovito potovanje po svetu, ki jima korenito spremeni in izboljša poslovno življenje, na novo vzpostavi učinkovitost in v njiju prebudi srečo ter občutek osebne svobode.

Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je delno program za mojstrstvo, delno nabor taktik in metod za ustvarjalnost na ravni genialnosti, delno priročnik za čudovito življenje, ki vas bo spremenil. Za vedno.

013712 Ob 5ih vstani zk 3d.jpg
Ob 5ih vstani
Učila International

Robin Sharma je svetovno znan in spoštovan humanitarec, ki ga po vsem svetu cenijo kot enega vodilnih svetovalcev za voditeljstvo in osebnostno rast. Med njegovimi strankami najdemo znane milijarderje, glasbene superzvezdnike in vrhunske športnike ter celo mnoga podjetja, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 100. Njegove knjige so izšle v 92 jezikih, kar ga uvršča med najbolj brane avtorje sodobnega časa. Za založbo Učila International je to že njegova deveta knjiga. 

Objavljeno v reviji Vklop št. 9, 28. 2. 2019.