peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

bencin gorivo, dizel Svet24.si

"Bencinarjem" se na črpalko splača še danes, ...

delovna_akcija_teren0003 Svet24.si

Ana Praznik: Če imaš voljo in moč, poprimi za ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Zabava

Avtor knjižne uspešnice Menih o receptu za polno življenje

K.M./Vklop, 13.03.2019 19:01:04

Avtor knjižne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija spet navdušuje.

Delite na:
Avtor knjižne uspešnice Menih o receptu za polno življenje
Robin Sharma Učila International

Robin Sharma predstavlja novo knjižno uspešnico, ki jo je spet izdala založba Učila International, Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani. Bodite gospodar svojega jutri in povzdvignite svoje življenje. 

Življenje je prekratko, da ne bi izkoristili vseh svojih sposobnosti. Rodili ste se v priložnost in tudi v obveznost, da postanete legendarni. Ustvarjeni ste bili za uresničevanje projektov na mojstrski ravni, zasnovani za uresničenje nenavadno pomembnih prizadevanj in zgrajeni za to, da ste sila dobrega na tem drobcenem planetu. V sebi imate sposobnost, da pridobite nazaj popolno oblast nad svojo prvobitno veličino v civilizaciji, ki je postala precej necivilizirana …

Knjiga Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita, tako kot mi vsi, biti ustvarjalnejša, uspešnejša in bolj umirjena v časih digitalnih motenj in prevelike zapletenosti. Ko spoznata samosvojega magnata, se jima želje uresničijo. Milijarder namreč postane njun duhovni učitelj. Popelje ju na čudovito potovanje po svetu, ki jima korenito spremeni in izboljša poslovno življenje, na novo vzpostavi učinkovitost in v njiju prebudi srečo ter občutek osebne svobode.

Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je delno program za mojstrstvo, delno nabor taktik in metod za ustvarjalnost na ravni genialnosti, delno priročnik za čudovito življenje, ki vas bo spremenil. Za vedno.

013712 Ob 5ih vstani zk 3d.jpg
Ob 5ih vstani
Učila International

Robin Sharma je svetovno znan in spoštovan humanitarec, ki ga po vsem svetu cenijo kot enega vodilnih svetovalcev za voditeljstvo in osebnostno rast. Med njegovimi strankami najdemo znane milijarderje, glasbene superzvezdnike in vrhunske športnike ter celo mnoga podjetja, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 100. Njegove knjige so izšle v 92 jezikih, kar ga uvršča med najbolj brane avtorje sodobnega časa. Za založbo Učila International je to že njegova deveta knjiga. 

Objavljeno v reviji Vklop št. 9, 28. 2. 2019.