018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Milijonar v novi sezoni z novim voditeljem

PR, 12.02.2020 11:36:28

S koncem druge sezone in po stotih oddajah se voditelj Slavko Bobovnik poslavlja od kviza Milijonar, s tretjo sezono pa bo priljubljena oddaja doživela nekaj sprememb. Na voditeljski stolček se bo z novo sezono usedel pronicljivi Jure Godler.

Delite na:
Milijonar v novi sezoni z novim voditeljem
Novi voditelj priljubljenega televizijskega kviza bo Jure Godler, ki bo hkrati vodil tudi svojo oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem. Planet TV

Sinoči je bila na Planetu stota epizoda in hkrati zadnji del 2. sezone priljubljenega kviza Milijonar, ki ga je vodil Slavko Bobovnik. "Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov," je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj, ki je pustil neizbrisen pečat tudi na tem najbolj znanem kvizu vseh časov in izjemno smo veseli, da je sprejel izziv vodenja Milijonarja. Za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, se mu iskreno zahvaljujemo.

PUH_3022_O.jpg
.
.

V novi sezoni bo Milijonar doživel nekaj sprememb in na voditeljskem stolu bo tekmovalce odslej izpraševal Jure Godler. Čeprav je znan predvsem po svojem satiričnem delu, je pronicljivi Jure tudi velik ljubitelj kvizov, predvsem Milijonarja, in se nadvse veseli novega izziva. "To je bila ena izmed stvari, ki jih imam na seznamu, kaj bi rad naredil, preden umrem," se pošali in dodaja, da ga je kviz navdušil že leta 1998, ko je prvič prišel na male ekrane: "Spominjam se, da je šlo za prvi, res pravi dramatičen kviz v zgodovini televizije. Nezahteven format in natančno dodelana grafična, zvočna in svetlobna podoba sta ustvarila popoln hit, ki svoj ugled drži še danes. Priznam, da me je prevzel in od takrat sem gledal večino epizod iz Anglije, Amerike, pa tudi pri nas sem mu bil zvest."

S tretjo sezono, ki bo prvič na Planetu v ponedeljek, 2. marca, bo Milijonar hkrati predstavil malce spremenjeno nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje.

Med oddajami domače produkcije nas bo sicer na Planetu v pomlad najprej pospremila nova sezona zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo premierno na sporedu v petek, 21. februarja, prva epizoda pa bo pustno obarvana. Istega dne bo na Planetu tudi prva sezona že 11. sezone nagrajene satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem.